- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 12:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation Vita
Παιδες σκεφτομαι να αγορασω το Vitaκι αυτες τις μερες αλλα εχω μερικες αποριες ετσι ωστε να ειμαι 100% σιγουρος αν θα το αγορασω η οχι.
1) Τι παιζει με το remote play; Υποστηριζει ολα τα παιχνιδια του PS4; Yποστηριζει και για PS3; Απαιτειται αναγκαστικα συνδεση στο ιντερνετ ωστε να παιξεις με remote play; Με ενδιαφερει πολυ αυτο το χαρακτηριστικο διοτι καμια φορα που θα βαριεμαι να παιζω στην καρεκλα, να μπορω ανετα να συνεχισω το παιχνιδι στο κρεβατι.
2) Το πακετο που σκεφτομαι να παρω ειναι το Adventure Pack με τα Uncharted Golden Abyss, Tearaway, Gravity Rash, Escape Plan, TxK & 8 GB Memory card. Εναλλακτικο πακετο ειναι με ολα τα LEGOπαιχνιδα + την 8αρα μνημη αλλα λογω καλυτερων παιχνιδιων θα παω για το Adventure Pack στα 199 ευρω. Το θεμα ειναι με την μνημη. Θεωρειτε οτι ειναι αρκετη για να εχω μεσα 2-3 βαρβατα παιχνιδια (ουτως η αλλως σε ολα τα bundles τα παιχνιδια ειναι ψηφιακα) η θα πρεπει να δωσω κανα 40αρι επιπλεον για αγορα 16αρας;
Κατι αλλο που πρεπει να γνωριζω για την αγορα του PS Vita;
1) Τι παιζει με το remote play; Υποστηριζει ολα τα παιχνιδια του PS4; Yποστηριζει και για PS3; Απαιτειται αναγκαστικα συνδεση στο ιντερνετ ωστε να παιξεις με remote play; Με ενδιαφερει πολυ αυτο το χαρακτηριστικο διοτι καμια φορα που θα βαριεμαι να παιζω στην καρεκλα, να μπορω ανετα να συνεχισω το παιχνιδι στο κρεβατι.
2) Το πακετο που σκεφτομαι να παρω ειναι το Adventure Pack με τα Uncharted Golden Abyss, Tearaway, Gravity Rash, Escape Plan, TxK & 8 GB Memory card. Εναλλακτικο πακετο ειναι με ολα τα LEGOπαιχνιδα + την 8αρα μνημη αλλα λογω καλυτερων παιχνιδιων θα παω για το Adventure Pack στα 199 ευρω. Το θεμα ειναι με την μνημη. Θεωρειτε οτι ειναι αρκετη για να εχω μεσα 2-3 βαρβατα παιχνιδια (ουτως η αλλως σε ολα τα bundles τα παιχνιδια ειναι ψηφιακα) η θα πρεπει να δωσω κανα 40αρι επιπλεον για αγορα 16αρας;
Κατι αλλο που πρεπει να γνωριζω για την αγορα του PS Vita;
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
1) Το χρησιμοποιώ το remote play στο ps4 χωρίς προβλήματα. Χρειάζεται να έχεις internet και καλό σήμα wifi. Υπάρχουν games που είναι εύκολα μέσω remote play και games που δε βολεύουν αν και παίζονται. Το χρησιμοποιώ συχνά πυκνά και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τίτλο που να μην το έχει σαν χαρακτηριστικό (φαντάζομαι όλοι έχουν γιατί στην ουσία τα streamαρεις. Για ps3 δεν έχω δοκιμάσει.
2) Κάρτα σίγουρα 16+. Το killzone που έδινε το plus φαντάσου ήθελε 3.5gb. Εκτός και αν δεν έχεις θέμα με την ποσότητα των τίτλων που θες να έχεις μέσα στη συσκευή. Εγώ πάντως έχω μερικά παιχνίδια από psone πάντα μέσα και βάζω 1-2 μεγάλους τίτλους κάθε φορά.
Ψάξε να δεις τις διαφορές σε θέμα οθόνης (oled και lcd) που έχουν οι δύο εκδόσεις και αν δε σε ενοχλεί τόσο πάρε τη δεύτερη έκδοση.
2) Κάρτα σίγουρα 16+. Το killzone που έδινε το plus φαντάσου ήθελε 3.5gb. Εκτός και αν δεν έχεις θέμα με την ποσότητα των τίτλων που θες να έχεις μέσα στη συσκευή. Εγώ πάντως έχω μερικά παιχνίδια από psone πάντα μέσα και βάζω 1-2 μεγάλους τίτλους κάθε φορά.
Ψάξε να δεις τις διαφορές σε θέμα οθόνης (oled και lcd) που έχουν οι δύο εκδόσεις και αν δε σε ενοχλεί τόσο πάρε τη δεύτερη έκδοση.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
καταρχάς αν θες πακέτο πάρε το adventure που έχει το uncharted και το gravity. για μένα δύο απο τα καλύτερα παιχνίδια του βιτα. αλλά η 8αρα δεν θα φτάσει. Δεν ξέρω καν αν θα φτάσει για όλα τα παιχνίδια του πακέτου. υπολόγισε ότι ουσιαστικά είναι 7,5 γιγα και τα 2 παιχνίδια είναι στα 6-7 γιγα. μια δεύτερη κάρτα(16 γιατί πλέον συμφέρει λόγω τιμής) είναι αναγκαία. εκτός αν θες κάθε φορά που τελειώνεις ένα παιχνίδι να το σβήνεις και να βάζεις το επόμενο.
επίσης θα συμφωνήσω με κακασι. δες πως είναι η 1η εκδοση του βιτα με την oled και η 2η με τη lcd και αν δεν σε πειράζει πάρε τη 2η
επίσης θα συμφωνήσω με κακασι. δες πως είναι η 1η εκδοση του βιτα με την oled και η 2η με τη lcd και αν δεν σε πειράζει πάρε τη 2η
-
marius_octavus - Δημοσιευσεις : 96
αυτή τη κάψα έχω. να βγάλει η σόνυ χρήμα. για το gravity θυμόμουν πως ήταν στα 3 για αυτό και είπα 6-7.
γράφω πως "Δεν ξέρω καν αν θα φτάσει για όλα τα παιχνίδια του πακέτου." αυτά τα παιχνίδια είναι στα 6.5 γιγα και του μένει άλλο 1 γιγα. που σημαίνει ότι για αυτά θα είναι μεν αρκετή η κάρτα, αλλά θα χρειαστεί και άλλη ΕΚΤΟΣ αν όπως είπα μόλις τελειώνει ένα παιχνίδι το σβήνει. και φυσικά αν το χρησιμοποιεί μόνο για παιχνίδια.
αυτές είναι οι νέες τιμές; η 8αρα είναι ήδη στα 20 και η 16 ήταν στα 35(public-εξαντλήθηκε-) και τώρα στα 40.
η μείωση ουσιαστικά είναι στη 32αρα
νομίζω δηλαδή την εδώ αγορά δεν θα την επηρεάσει πολύ
γράφω πως "Δεν ξέρω καν αν θα φτάσει για όλα τα παιχνίδια του πακέτου." αυτά τα παιχνίδια είναι στα 6.5 γιγα και του μένει άλλο 1 γιγα. που σημαίνει ότι για αυτά θα είναι μεν αρκετή η κάρτα, αλλά θα χρειαστεί και άλλη ΕΚΤΟΣ αν όπως είπα μόλις τελειώνει ένα παιχνίδι το σβήνει. και φυσικά αν το χρησιμοποιεί μόνο για παιχνίδια.
αυτές είναι οι νέες τιμές; η 8αρα είναι ήδη στα 20 και η 16 ήταν στα 35(public-εξαντλήθηκε-) και τώρα στα 40.
η μείωση ουσιαστικά είναι στη 32αρα
νομίζω δηλαδή την εδώ αγορά δεν θα την επηρεάσει πολύ
-
marius_octavus - Δημοσιευσεις : 96
@Raysod Το remote play χρειάζεται Internet όταν οι αποστάσεις είναι σχετικά μακρινές εντός οικίας. Μην τρελαθούμε τώρα. Αν το παίζεις κοντά στο play ναι δε χρειάζεται Internet αν όμως είσαι πιο κοντά στο router τότε ναι. Κάνει search μόνο του αρχικά αν βρίσκει το PS4 πλησίον και μετά το αναζητά μέσω internet. Αν για παράδειγμα το σαλόνι είναι στη μια άκρη του σπιτιού και εσύ θες να παίξεις στο μπαλκόνι που είναι στην ακριβώς απέναντι άκρη άντε προσπάθησε εσύ να παίξεις χωρίς router μέχρι να δει το PSVITA σου η κονσόλα. Δεν χρειάζεται Internet για το ίδιο δωμάτιο ή το μισό διπλανό. Αλλά για σχετικά μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα σε PS4 και PSVITA είναι υποχρεωτική η σύνδεση. Ειδικά όταν μιλάμε για τελείως διαφορετικές περιοχές (π.χ. το PS4 σπίτι σου σε rest mode και εσύ σε σπίτι άλλο με Internet).
Και για την κάρτα με μια 16αρα θα είναι πιο άνετος ο άνθρωπος, αυτό είπαμε και αυτό ανέφερες κι εσύ. Κανείς δεν τον έβαλε να ξοδέψει άσκοπα τα χρήματά του και σίγουρα τα έχουμε τσεκάρει και εμείς που έχουμε την κονσόλα. Ειδικά με τα 8gb εγώ δεν άντεξα ούτε ένα μήνα.
Πάντως πως ξαφνικά για μια ακόμη φορά τοποθετείσαι εσύ ως παντογνώστης και ακυρώνεις όλους τους άλλους δεν μπορώ να το καταλάβω. Συγνώμη αν ενοχλούμε κιόλας εδώ μέσα. Σχόλια τύπου, "Μερικοί θέλετε να κάνετε τον κόσμο να ξοδέψει παραπάνω χρήματα μου φαίνεται, χωρίς να χρειάζεται και χωρίς να έχετε φάει 5 λεπτάκια να τσεκάρετε αν αυτά που λέτε ισχύουν..." αλλού. Αν είναι να σταματήσουμε όλοι να βοηθάμε και να γράφουμε απόψεις και να το αναλάβεις εσύ ως ειδήμων.
Και για την κάρτα με μια 16αρα θα είναι πιο άνετος ο άνθρωπος, αυτό είπαμε και αυτό ανέφερες κι εσύ. Κανείς δεν τον έβαλε να ξοδέψει άσκοπα τα χρήματά του και σίγουρα τα έχουμε τσεκάρει και εμείς που έχουμε την κονσόλα. Ειδικά με τα 8gb εγώ δεν άντεξα ούτε ένα μήνα.
Πάντως πως ξαφνικά για μια ακόμη φορά τοποθετείσαι εσύ ως παντογνώστης και ακυρώνεις όλους τους άλλους δεν μπορώ να το καταλάβω. Συγνώμη αν ενοχλούμε κιόλας εδώ μέσα. Σχόλια τύπου, "Μερικοί θέλετε να κάνετε τον κόσμο να ξοδέψει παραπάνω χρήματα μου φαίνεται, χωρίς να χρειάζεται και χωρίς να έχετε φάει 5 λεπτάκια να τσεκάρετε αν αυτά που λέτε ισχύουν..." αλλού. Αν είναι να σταματήσουμε όλοι να βοηθάμε και να γράφουμε απόψεις και να το αναλάβεις εσύ ως ειδήμων.
-
Raysod αν εσύ το remote play το έχεις επειδή η δικιά σου για παράδειγμα θα δει τηλεόραση οπότε θα καθίσεις στο vitaκι να παίξεις δίπλα της, ναι δε χρειάζεται το Internet. Αλλά μην ακυρώνεις την δικιά μου άποψη τελείως γιατί αν το παιδί πάρει το PSVITA και τύχει σε διαρρύθμιση σπιτιού που ανέφερα, εσένα θα κατηγορεί. Μπορεί να λειτουργεί από κοντά χωρίς router αλλά είναι η μισή αλήθεια. Λες να είμαι πιο προσεκτικός σε αυτά που λέω. Αν ο deathracer ακούσει την άποψή σου και τύχει σαν τη δικιά μου περίπτωση, εσύ δεν θα τον έχεις παραπληροφορήσει τότε; Και το ανέφερα επειδή εγώ το έχω ζήσει το κομμάτι αυτό (που απορώ γιατί εσένα δε σου έχει τύχει) της απόστασης. Από εμπειρία δικιά μου λέω χρειάζεται Internet για να είσαι πιο ελεύθερος και να χαρείς περισσότερο το remote play και ότι από δικιά μου εμπειρία τα 8GB είναι λίγα.
-
raysod έγραψε:Το βήτα υποστηρίζει σύνδεση με το PS4 και direct (όπως γίνεται με το tablet του Wii U) και over the network και εσύ του είπες ότι για να παίξει με remote play χρειάζεται απαραίτητα και internet αλλά και router/modem...
Δεν νομίζω να ανέφερα το "απαραίτητα" ή υποχρεωτικά ή router modem στο πρώτο Post απάντηση στον deathracer. Και θα μπορούσα κάλλιστα να του απαντήσω καλύτερα στην επόμενη ερώτηση που έκανε. Αλλά δεν έχασες την ευκαιρία, βγήκες κατευθείαν να μας βγάλεις ξανά άσχετους, χωρίς να έχουμε ψάξει κάτι πριν μιλήσουμε και ότι βάζουμε σε αναίτιες αγορές τον κόσμο χωρίς να δίνουμε σωστές πληροφορίες. Εκεί με πείραξε και φαίνομαι μυγιάγγιχτος. Ενώ το σωστό σύμφωνα με εσένα θα ήταν να λέγαμε ότι δεν χρειάζεται internet καθόλου το vita και ότι τα 8gb είναι ικανοποιητικότατος αποθηκευτικός χώρος (χωράει καμία 50αρια indie τίτλους καμία 100αρια παιχνίδια του psone). Και αν την έπαιρνε τη κονσόλα με αυτά στο μυαλό του θα ήταν σωστά πληροφορημένος. Μέχρι να απομακρυνθεί λίγο από το PS4 βέβαια και μέχρι να αποφασίσει να βάλει uncharted killzone και Metal gear solid hd την ίδια στιγμή στη κονσόλα.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης