News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 07 Οκτ 2014, 14:53

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό evergrey » 07 Οκτ 2014, 15:10

mariodm22 έγραψε:Καλημερα . Σημερα με το που μπηκα στο PS4 ειδα πως δεν ημουν συνδεδεμενις στο PSN και μου ζηταει να κανω Sign in και να ξαναδεχτω τους ορους του PEGI ONLINE . Το ιδιο μου ζητησε οταν πηγα να μπω στο site της bungie για να δω για το Destiny και οταν εκανα Sign in εγραφε πως εγιναν αλλαγες στους ορους ...
Ξερεις κανεις τι παιζει ?

To Destiny ειναι offline για σημερα. https://twitter.com/BungieHelp/status/519200925164916737
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό Geovra » 07 Οκτ 2014, 16:14

Κατι πρεπει να αλλαξε στους ορους αλλα λιγο που διαβασα δεν μπορεσα να καταλαβω τι...αν καποιος βρει τι ...ευπροσδεκτο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 07 Οκτ 2014, 16:18

Ανα χρονικά διαστήματα αλλάζουν κάποια πράγματα και σου ζητάει εκ νέου αποδοχή...κανεις δε διαβαζει βέβαια...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Geovra » 07 Οκτ 2014, 16:18

stelioszax έγραψε:theorite oti aksizei to ps4 analogou tis timis tou k ton idi yparxonton games

Για μενα ναι...περιπου ιδια παιχνιδια εχουν αυτη τη στιγμη και το One και το ps4...οποταν επιλεγεις απο τα exclusives οταν βγουν
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 07 Οκτ 2014, 16:32

HELP...Εκανα αποδοχή των όρων και εδω και κανα τέταρτο δεν έχει το μενου του PS4 αλλά ένα κινούμενο wallpaper (to background toy PS4 με το γαλάζιο κυματισμό) τι να κάνω ? να κλείσω την κονσόλα και να την ξανανοίξω ? η θα γίνει καμια ζημιά?

Edit, όλα οκ, κράτησα πατημένο το power bwtton και ξαναέκανα sing in :P
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό psaraki » 09 Οκτ 2014, 00:43

μηπως καποιος να μ απαντησει κ εμενα σε κατι...??? η τ500 τιμονιερα κανει ή μπα? :?
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό evergrey » 10 Οκτ 2014, 20:10

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό TomTom » 11 Οκτ 2014, 14:04

Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος από τα παιδιά ότι υπολειτουργεί το PSN ?

Τουλάχιστον από τις 14:00 που είμαι μέσα δεν με αφήνει να παίξω το Destiny. Mου έχει κλειδωμένα αυτά που θέλουνε Plus. Nα σημειώσω ότι έχω Plus.

Επίσης δεν με αφήνει να μπω στο Store. Βγάζει κάποιο μήνυμα.

Διαβάζω πως παντού υπάρχει πρόβλημα.

Αν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη συντήρηση ξέρουμε τι ώρα θα τελειώσει ?

Όχι τίποτε άλλο δεν μπορώ να βάλω και το figting chance pack για το The Evil Within.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 11 Οκτ 2014, 14:12

Μια από τα ίδια φίλε Tom! Αγόρασα και μία κάρτα PLUS για να ανανεώσω την συνδρομή μπας και πάιξω strike αλλά τζίφος... Δεν είχαν πει πως θα έχει συντήρηση..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB