1)Max Payne 3 O τίτλος ξεχώρισε το 2012 κάνοντας εντυπωσιακό reboot μιας αγαπημένης σειράς.Καταπληκτικό shooting ,δυνατό storytelling με αρκετά flashback , dirty language που σε βάζει στη δράση , και bullet time που καθηλώνει.Προσθέτωντας ενα αρκετά καλό multiplayer και ενα ικανοποιητικό arcade (new york minute) το παιχνίδι με κράτησε πολλές ώρες κολλημενο στην τηλεόραση με το ps3 χειριστηριο να παίρνει φωτιά.
2)Call of Duty:Black Ops II Ντάξει στην activision ξέρουν να κάνουν χρονια τώρα την δουλειά τους και να μας προσφέρουν πολύ δυναμκά first person shooter games.στο black II ωστόσο κατά τη γνωμη μου ξεχωρίζει το καλό σενάριο.με πολλα flashback χτίζεται ενας απο τους πιο χαρακτηριστικους villains που έχω συναντησει σε παιχνιδι(Raul Menendez

),και μεχρι την οριστική judgement day με καθήλωσε με τις φοβερές μάχες(κλασικές και ''μελλοντικές''),τη συνεχή καταστροφή του περιβάλλοντος και την εναλλάγη δράσης υπο το οπτικο βλέμμα άλλοτε του hero και άλλοτε του bad guy.το multiplayer σε πολυ καλά επίπεδα οπως πάντα.
3)Pro Evolution 2013Επιτέλους το pro θύμισε τους λογους για τους οποίους το αγαπήσαμε.απλουστερο απο τους τελευταίους τιτλους της σειράς και για τον ίδιο λόγο καλύτερο.πολλές ώρες κάψιματος.
Runner UpsΘα παιχτούν και σίγουρα θα μπόυν στο top 5 μου τα :
Hitman:AbsolutionFar cry 3