Game of the Year 2012

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 01 Ιαν 2013, 14:02

ner0 έγραψε:
xGodKilleRx έγραψε:1.Assassin's Creed III
Ενδιαφέρουσα ιστορία,τρομερά γραφικά σε έναν γεμάτο από ζωή κόσμο(υπήρχαν σημεία που απλά τα χάζευα),γρήγορες μάχες σώμα με σώμα,κυνήγι και Ναυμαχίες!Με λίγα λόγια το ευχαριστήθηκα. :D

2.Forza Horizon
Ποιότητα Forza σε open word.Τα λόγια είναι περιττά,από τα καλύτερα open word racing παιχνίδια της γενιάς.Πολλά υποσχόμενο. ;)

3.Sleepings Dogs
Από τις εκπλήξεις της χρονιάς ένα διαμάντι από το πουθενά.Μπόλικη δόση δράσης σε συνδυασμό με gameplay τύπου Batman AS-AC κάνεις πολλούς τίτλους να "ζηλεύουν"...

Ωραίο signature φίλος ;)
Ευχαριστώ ner0. :P
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό tsili21 » 02 Ιαν 2013, 00:00

1.fifa 13 - to kalytero paixnidi ths seiras fifa mexri shmera!!!apisteytos realismos mesa sto ghpedo me tous 5 pylwnes tou gameplay na to ka8istoun entypwsiako!!

2.nba 2k13 - isws to kalytero sports game ever...epipeda anwtero apo to 2k12 kai pragmatika deixnei to poso polu douleuoun oi an8rwpoi ths 2k gia na entypwsiazoun tous fans ths seiras

3.uncharted 3 - oti kai na peis einai ligo....pragmatiko poihma to paixnidi me grafika pou ka8hlwnoun kai istoria pou sou prokalei pragmatika ais8hmata gia tous hrwes!!!

epishs wraia paixnidia htan ta dishonored...ac3,borderlands 2,hitman absolution,cod black ops 2,mass effect 3
tsili21

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 02 Ιαν 2013, 16:09

Αν και δεν έχω παίξει αρκετά φετινά παιχνίδια ας γράψω την αγαπημένη μου τριάδα.

1) Ghost Recon:Future Soldier
Γιατί είναι ένα shooter διαφορετικό από τα άλλα με tactical και stealth στοιχεία.

2) Pro 13
Γιατί είναι ένα pro σαν τα παλιά.

3) Botanicula
Έχοντας λατρέψει το Machinarium έτσι λάτρεψα και αυτό με ένα πανέμορφο art design και animation.

Runner Ups
The Darkness 2
Counter Strike:GO
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό Βibliolover » 02 Ιαν 2013, 17:56

!! !! !!
Τελευταία επεξεργασία από Βibliolover και 17 Οκτ 2014, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Βibliolover

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 02 Ιαν 2013, 19:32

1) Hitman absolution
Δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά και μόνο το όνομα του σε προκαλεί σε νέες περιπέτειες με αρκετή μυστικότητα και ενδιαφέρον πλοκή.Είναι τίτλος που τον περιμένεις καιρό μιας και δεν ανήκει σε τίτλους που βγαίνουν κάθε χρόνο και πιστεύω ότι δεν θα με απογοητεύσει.

2) Dischonored
Το έχω ξεκινήσει δείχνει πολύ ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή.Το καλό με αυτό το παιχνίδι είναι ότι μπορείς να το τερματίσεις ξανά και ξανά μόνο και μόνο για να δεις και τις υπόλοιπες δυνάμεις που έχει ο χαρακτήρας.Πολλά quest και διαλόγους,μιλάμε για το απόλυτο υβριδικό τίτλο της χρονιάς.

3) XCOM: Enemy Unknown
Επιστροφή στα turn based στρατηγικής.Όμορφα γραφικά,ωραίες αποστολές,το παιχνίδι χρίζει μεγάλης προσοχής μιας και είναι δύσκολο και χρειάζεται αρκετή υπομονή και προσεκτικό σχεδιασμό!

Άλλα που ξεχώρισα είναι το hotline miami,mass effect 3(Θα μπορούσε άνετα να είναι ένα από τα 3),καθώς και τo black messa(το περίμενα χρόνια)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 02 Ιαν 2013, 19:51

1)Max Payne 3
O τίτλος ξεχώρισε το 2012 κάνοντας εντυπωσιακό reboot μιας αγαπημένης σειράς.Καταπληκτικό shooting ,δυνατό storytelling με αρκετά flashback , dirty language που σε βάζει στη δράση , και bullet time που καθηλώνει.Προσθέτωντας ενα αρκετά καλό multiplayer και ενα ικανοποιητικό arcade (new york minute) το παιχνίδι με κράτησε πολλές ώρες κολλημενο στην τηλεόραση με το ps3 χειριστηριο να παίρνει φωτιά.

2)Call of Duty:Black Ops II
Ντάξει στην activision ξέρουν να κάνουν χρονια τώρα την δουλειά τους και να μας προσφέρουν πολύ δυναμκά first person shooter games.στο black II ωστόσο κατά τη γνωμη μου ξεχωρίζει το καλό σενάριο.με πολλα flashback χτίζεται ενας απο τους πιο χαρακτηριστικους villains που έχω συναντησει σε παιχνιδι(Raul Menendez :evil: ),και μεχρι την οριστική judgement day με καθήλωσε με τις φοβερές μάχες(κλασικές και ''μελλοντικές''),τη συνεχή καταστροφή του περιβάλλοντος και την εναλλάγη δράσης υπο το οπτικο βλέμμα άλλοτε του hero και άλλοτε του bad guy.το multiplayer σε πολυ καλά επίπεδα οπως πάντα.

3)Pro Evolution 2013

Επιτέλους το pro θύμισε τους λογους για τους οποίους το αγαπήσαμε.απλουστερο απο τους τελευταίους τιτλους της σειράς και για τον ίδιο λόγο καλύτερο.πολλές ώρες κάψιματος.

Runner Ups
Θα παιχτούν και σίγουρα θα μπόυν στο top 5 μου τα :
Hitman:Absolution
Far cry 3
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό Fellatius » 04 Ιαν 2013, 21:10

1) Assassin Creed III : Όπως πολύ εχουν αναφερει,το Assassin είναι ένα από τα παιχνιδια που παντα θα θελω να παιζω.Για το συγκεκριμενο εχω να πω πως ναι μεν πολύ το περιμενανε πολύ καλυτερο αλλα και παλι εχει βελτιωθει αισθητα σε σχεση με τα προηγουμενα κατά με .Βελτιωμενα γραφικα,αρκετα ωραια ιστορια και κακα τα ψεματα είναι ASSASSIN.

2) Far Cry 3 :
Εδώ θα ηθελα να κλεψω μια φραση και να πω πως είναι το Elder Scrolls με οπλα,για εμενα εδώ θα επρεπε να σταματανε τα λογια αλλα να προσθεσω λιγα λογια,για τα “ματια του κοσμου βρε αδελφε “εχει καταπληκτικα γραφικα,ωραια ιστορια καταπληκτικο περιβαλλον και καλο Multiplayer ( οχι τοσο καλο αλλα απο το τιποτα :D )

3) Dishonored : Προσωπικα ένα από τα καλυτερα Stealth παιχνιδια του 2012.Ναι μπορουσα να ειχα πει και το Hitman αλλα πιστευω ότι το Dishonored ειχε το κατι παραπανω.Η αφθονη Βια,η ιστορια,το πολύ καλο σκηνικο χωρις κανενα sequel που οσο και να πουμε θα βοηθουσε την κατασταση σε θεμα πωλησεων και ταυτiσης με τον τιτλο.

Runner Ups:
The Walking Dead ( θα ηταν πολύ κακο να μην αναφερθει αυτό το παιχνιδι )
Guild Wars 2
Max Payne 3
Formula 2012
Hitman Absolution
Άβαταρ μέλους
Fellatius

Δημοσίευσηαπό ilias1998 » 06 Ιαν 2013, 19:25

1. Far Cry 3
Χρειάζονται λογία?FPS χωρίς(πολύ) γραμμικό gameplay και γενικά έχει αμυδρά στοιχειά RPG
και έντονα openworld στοιχειά που το κάνουνε άπλα εκπληκτικό.

2.HALO 4
Άπλα για τα γραφικά και τα hollywoodiana εφέ.

3.Plague .Inc
Όχι δεν trollaro άπλα είπα να ξεφύγω από τα συνηθισμένα και να γράψω για έναν άκρος εθιστικο εξομοιωτή για την καταστροφή τής ανθρωπότητας :p
Άβαταρ μέλους
ilias1998

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Ιαν 2013, 23:21

1. Hitman: Absolution Αν και δεν χρειάζεται να σχολιάσω, θα πω ότι με ενθουσίασε η ελευθερία που σου παρέχει το παιχνίδι. Μερικοί στόχοι μπορούν να εκτελεστούν με πάνω από 10 διαφορετικούς τρόπους ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές και στο πως θα φτάσει κάποιος στους στόχους αυτούς. Οι επιλογές σε όπλα είναι πάρα πολλές (από κατσαβίδι μέχρι assault rifle) ενώ και η ιστορία είναι μια χαρά. Ο οπτικός τομέας είναι πολύ καλός όπως και ο ακουστικός και καταπληκτικά είναι και τα cut scenes όπως και τα voice overs και γενικώς η δουλειά που έγινε από τους ηθοποιούς. Τέλος το online multiplayer είναι πολύ ενδιαφέρον.

2. Far Cry 3 Πολύ ωραία γραφικά (αν και δεν κατάφερα φυσικά να τα δώ στο μέγιστο) και αχανής κόσμος. Η περιοχή δράσης είναι τεράστια και πραγματικά έχει πολλά πράγματα να κάνεις εκτώς από το main story. Συλλέγεις φυτά για σύριγγες και δέρματα ζώων για να φτιάχνεις από θήκες για όπλα μέχρι τσάντες και πορτοφόλια. Ο συνδυασμός skill tree-tattoo ήταν ενδιαφέρον ενώ και αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη ποικιλία σε όπλα. Επίσης δίνει μια ελευθερία για το πως θα προσεγγίσεις τον εκάστοτε στόχο και αυτό φαίνεται κυρίως από τη κατάκτηση οχυρών. Το multiplayer καλό αν και θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

ΝΒΑ2k13 Το καλύτερο μπασκετάκι μέχρι στιγμής. Έγιναν πολλές βελτιώσεις και στο A.I. μεταξύ άλλων, το οποίο χρειαζόταν. Μπήκαν μερικά ενδιαφέροντα modes όπως το Association όπου μπορεί κάποιος εκτώς από την ολόκληρη σαιζόν+playoffs να κάνει και τις μεταγραφές και γενικά να χειριστεί πλήρως την ομάδα. Επίσης έγιναν βελτιώσεις και προσθήκες και στα ήδη υπαρχοντα modes. Το NBA2k13 σίγουρα δεν έχει αντίπαλο σε επίπεδο μπάσκετ αλλά πιστεύω δεν έχει αντίπαλο και σε sport παιχνίδια γενικώς.

Runner ups:

Δυστυχώς δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια φέτος αλλά μου άρεσε και το Pro 2013 γιατί και εκεί έγιναν αρκετές βελτιώσεις και φαίνεται η σειρά πως πάει να συνδυάσει την πετυχημένη συνταγή των πιο παλιών Pro με την ελευθερία του να κάνει ο παίκτης αυτό σχεδόν που θέλεις με μια μικρή απόκλιση πάντα με λίγη μόνο εξάσκηση. Η σειρά εξελίσσεται προς το καλύτερο και γίνεται πιο σύχγρονη παραμένοντας όμως ένα video game που δεν χρειάζεται 60λεπτο tutorial για να το μάθεις.

Eπίσης αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έπαιξα ακόμα το Assassin's Creed III το οποίο μπορεί να "έκλεβε" μια θέση από τα παραπάνω καθώς είμαι fan της σειράς και τα προηγούμενα με είχαν ενθουσιάσει. Απλά δεν το έβαλα γιατί θέλω πρώτα να το παίξω και μετά να βγάλω να συμπεράσματά μου.

Το Μists of Pandaria μου άρεσε επίσης αλλά είναι ακόμα αρχή και για διάφορους λόγους δεν έχω προλάβει να κάνω raids κτλ οπότε δεν μπορώ να πώ εκ του ασφαλούς ότι ξεπερνάει κάποιο από τα παραπάνω.

Τέλος μου κέντρισε το ενδιαφέρον και το Planet side 2 από το review που διάβασα στο site και από βιντεάκια που είδα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό DesmondGR » 10 Ιαν 2013, 23:04

1. Assassin's Creed 3
Η ιστορία του Desmond συναρπάζει!! Πολύ ωραίο gameplay και γραφικά!!

2. Prototype 2
Περίμενα το sequel πώς και πώς!! Πάρα πολύ καλό παιχνίδι!! Ωραίες κινήσεις του πρωταγωνιστή και ενδιαφέροντα skills και weapons

3. NBA 2K13
Η μόνη αξιόπιστη επιλογή στα sports games!!!
Άβαταρ μέλους
DesmondGR

Δημοσιευσεις : 4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB