- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 21:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποιο game πήρες αυτό τον καιρό;
Guitar Hero 3 Legends of Rock (PS2)
Guitar Hero Metallica (PS2)
Capcom Classics Vol.I (PS2)
Capcom Classics Vol.2 (PS2)
Naruto Rise of a ninja (XBOX 360)
Naruto shippuden ultimate ninja storm revolution (XBOX 360)
Angry Birds Star Wars (XBOX 360)
Quantum Theory (PS3)
Resident Evil 6 (PS3)
Monster Hunter Tri (Wii)
Guitar Hero Metallica (PS2)
Capcom Classics Vol.I (PS2)
Capcom Classics Vol.2 (PS2)
Naruto Rise of a ninja (XBOX 360)
Naruto shippuden ultimate ninja storm revolution (XBOX 360)
Angry Birds Star Wars (XBOX 360)
Quantum Theory (PS3)
Resident Evil 6 (PS3)
Monster Hunter Tri (Wii)
Adododo!!!
-
MrDododi - Δημοσιευσεις : 172
Prince Of Persia Trilogy HD (PS3) Το βρήκα στα 8 ευρώ και εννοείται το πήρα! Έχω τερματίσει μόνο το πρώτο οπότε είναι ευκαιρία να τελειώσω και τα υπόλοιπα!
Devil May Cry 1, 2, 3 (PS2) Και τα 3 παιχνίδια 10 ευρώ, ε δεν λες όχι!
Maximo: Ghosts To Glory (PS2) Tο βρήκα στο ebay σε πάρα πολύ καλή τιμή μιας και είναι ψιλοσπάνιο και πραγματικά το έχω κατά ευχαριστηθεί! Αξίζει να το τσεκάρεται όπως και το Maximo vs Army Of Zin για τους fan των platform games!
Γενικά αυτό τον καιρό είναι πάρα πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή συλλογή από ps2 & ps3 games μιας και βρίσκεις σε πάρα πολύ καλές τιμές!!!
Devil May Cry 1, 2, 3 (PS2) Και τα 3 παιχνίδια 10 ευρώ, ε δεν λες όχι!
Maximo: Ghosts To Glory (PS2) Tο βρήκα στο ebay σε πάρα πολύ καλή τιμή μιας και είναι ψιλοσπάνιο και πραγματικά το έχω κατά ευχαριστηθεί! Αξίζει να το τσεκάρεται όπως και το Maximo vs Army Of Zin για τους fan των platform games!
Γενικά αυτό τον καιρό είναι πάρα πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή συλλογή από ps2 & ps3 games μιας και βρίσκεις σε πάρα πολύ καλές τιμές!!!
-
warmup - Δημοσιευσεις : 85
Γεμάτα Χριστούγεννα τα φετινά.. Ο μήνας και ο χρόνος τελειώνουν με Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, AC Unity και COD Advanced Warfare σε retail αγορές. Τα δύο τελευταία είναι από προσφοράρες στην Αγγλία...
Τώρα όσον αφορά τα digital είχαμε Sword Art Online για Vita και μόλις τώρα Dragon Age III για PS4.
Τώρα όσον αφορά τα digital είχαμε Sword Art Online για Vita και μόλις τώρα Dragon Age III για PS4.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης