Batman Arkham City

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό JamieT » 30 Οκτ 2011, 13:11

Κάποια στιγμή θα το 1000αρίσω στο X360 όταν βρω χρόνο. Έβγαλα 100% όλες τις side-missions. :P

@deus_d0pe Δεν ξέρω αλλά μου άρεσε περισσότερο η ατμόσφαιρα της Arkham City από ότι του άσυλου. Τσέκαρε και το review μας στην κεντρική σελίδα για να δεις σε ποια σημεία συμφωνώ και σε ποια όχι. :P
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 30 Οκτ 2011, 14:55

Στο σύνολό τους ναι, η Arkham City είναι και για μένα καλύτερο playground από το Asylum. Ανέφερα κάποια πραγματάκια για το Asylum χωρις να τονίσω τι μου άρεσε στα της πόλης και βγήκε το post ότι το έκλαβα αρνητικά, πράγμα που δεν ισχύει.

Σε ατμόσφαιρα το Asylum μου έκανε σε πιο κλειστοφοβικό μέρος λόγω σχεδιασμού ενώ στη δημιουργία ατμόσφαιρας έπαιζε καταλυτικό ρόλο η παρουσία του Joker ως main villain. Στο παρανοϊκό του θέματος συνέβαλαν τα μέγιστα και τα set pieces με τον Scarecrow, ο τρόπος που έστηνε τις παραισθήσεις στον Batman και η κορύφωση με την αντιμετώπισή του.

Το City μπορεί να μην είχε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού στη παρουσίαση τέτοιων στοιχείων όμως καταφέρνει να δώσει μια υπέροχη πόλη που δεν της λείπει χαρακτήρας. Μου άρεσε πολύ που κάθε τμήμα της πόλης κυριαρχείται από έναν villain, με τα τσιράκια τους να σχολιάζουν το πόλεμο με τις αντίπαλες συμμορίες, τα χούγια των αφεντικών τους, την παρουσία του Batman. Ήταν τρομερό και σε βάζει για τα καλά στο κλίμα.

Το δεύτερο στοιχείο που μου άρεσε πολύ και εν τέλη μαζί με τη παρουσία της πόλης κατατάσουν το τίτλο ανώτερο σε ατμόσφαιρα από το Asylum, ήταν η σχέση του Batman με τους villains. Ειδικά όσον αφορά τον Ras Al'Ghul, τον Mr.Freezer και φυσικά τον Joker. Kαι οι τρεις, σε στήσιμο, εξέλιξη και τελική αναμέτρηση ήταν καταπληκτικές. Ακόμα και μικρότερες παρουσίες όπως του Mad Hutter ήταν ιδιαίτερα φροντισμένες και καλοδεχούμενες στο ρυθμό του παιχνιδιού ενώ μένει να δω τι κατάληξη θα έχει με τον Riddler.

Για μένα το παιχνίδι δείχνει την αξία του μετά τον τερματισμό και μάλιστα εις διπλούν αφού αφενός με άφησε να ζητάω κι άλλο, ήταν τόσο καλό που στεναχωρήθηκα όταν τελείωσε και αφετέρου με έβαλε στο τρυπάκι να καθήσω να μαζέψω όλα τα riddler trophies και challenges πράγμα που σπάνια έως καθόλου κάνω στα παιχνίδια που περιέχουν collectibles όταν τα τερματίσω.
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 01 Νοέμ 2011, 15:09

Moυ ήρθε σήμερα.. x2 :@ Περίμενα από amazon την collector's του batman και απο seven την special toy UC3. Μου έρχεται ειδοποιητήριο από ταχυδρομείο και το δέμα από τα 7. Ανοίγω το δέμα και βλέπω μέσα τον Batman AC και στην απόδειξη έλεγε UC3. -.- Έστειλα πίσω το λάθος κομμάτι και ελπίζω να έχω αύριο το U3.. Η συλλεκτική πολύ τούμπανη πάντως αν και ξενέρωσα που το άγαλμα έχει χρώμα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 02 Νοέμ 2011, 18:18

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Νοέμ 2011, 18:53

Batman: Arkham City PC delayed again
But only by a week...
http://www.computerandvideogames.com/325460/batman-arkham-city-pc-delayed-again/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 14 Νοέμ 2011, 19:42

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Νοέμ 2011, 09:29

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 20 Νοέμ 2011, 00:53

Ελπίζω να μην το φιξάρουν... Φαντάζομαι το συγκεκριμένο στη στολή του χοντρού bats..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 23 Νοέμ 2011, 18:50

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 11 Δεκ 2011, 09:49

Εικόνα