Resident Evil 6

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Μάιος 2012, 10:22

Προσωπικά το Resi 5 σαν action τίτλο, τον βρήκα απλά ΟΚ. Δεν ήταν άσχημο αλλά ούτε και κάτι καλό. Το 4ο μέρος παραμένει το αγαπημένο μου μέχρι σήμερα, αν και με χάλασε κάπως που αντί για πόλη είναι μέσα σε ένα χωριό, μετά περνάει σε κάστρο και καταλήγει σε νησί-εργοστάσιο. Γούσταρα πολύ την Raccoon City και θα ήθελα ένα Resi σαν το 4 να είναι εκεί. Το Raccoon City ήταν φόλα, οπότε δεν το αναφέρω. :P

Χθες, με την αγορά του Dragon's Dogma πήρα και access στο demo του Resi6 αλλά ως PS3 χρήστης, θα το παίξω αρχές Σεπτέμβρη σε σχέση με τους χρήστες Χ360. Ωραίος τρόπος πάντως να προωθήσεις το RPG σου που αν δεν κάνω λάθος, ότι RPG έχει πάει από εκεί πήγε άπατο.

Ναι, μοιρασμένο σε 3 σενάρια όπου το κάθε ένα θα πιάνει κάπου στις 9 ώρες. Δεν με χάλασε καθόλου γιατί θα φτάνει τις 30 ώρες και γουστάρω. Το θέματα που με απασχολούν είναι το σενάριο και οι εχθροί. Αυτά τα ζόμπι με το machine gun στο λαιμό μου έχουν καθίσει. Όταν περάσει το καλοκαιράκι θα είμαστε πολύ κοντά στην κυκλοφορία του και θα δούμε οι ίδιοι με τι θα έχουμε να κάνουμε. Θέλω action αλλά δεν θέλω να χαθεί η άισθηση του horror. Από όσα έχω ακούσει, με το Revelations τα πέτυχαν μια χαρά και τα δύο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 26 Μάιος 2012, 13:37

Εμενα οι ωρες παιχνιδιου ποτε δε με ενοιαξαν ιδιαιτερα. Προτιμω να τερματιζει γρηγορα, παρα στην πορεια να επαναλαμβανεται και να κουραζει. Το revelations το εκανα 12 ωρες πρωτο playthrough αλλα κλασικα χρειαστηκαν κι αλλα! Ηταν πολυ προσεγμενο και στα action τμηματα του, αλλα καποιες φορες ειχε υπερβολικα πολλους εχθρους. Βεβαια μια εξαπλωση ιου και βιολογικων οπλων σε μια πολη πιο κοντα σε αυτο θα ηταν παρα στα μετρημενα ζομπι του παρελθοντος.

Μετα υπαρχει ενα εκπληκτικο raid mode, μακαρι να το κρατησουν, που ειναι η αποθεωση του action, ανωτερο ακομη κι απο το mercenaries. Εχει κι αυτο πολυ ψωμι μεχρι να το τερματισεις και η online co-op δυνατοτητα του δινει επιπλεον αντοχη στο χρονο.

Γενικα ομως θελω το βασικο campaign να με στοιχειωσει, να τρεχω για να κρυφτω, να εχω αγωνια. ΘΑ γουσταρα πολυ περιορισμενα saves γιατι απο μονα τους ανεβαζουν υποσυνειδητα πολυ την αξια της επιβιωσης αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχουν θεση στο συγχρονο gaming. ΚΑι επιτελους λιγο ζομπι παλι! Κλασικο σαπιο αργο ζομπι. Οχι με sprint, αλματα, ομαδικο πνευμα, οπλα στα χερια! Αν ηθελα shooter θα αγοραζα το COD. ΚΙ επιτελους λιγοι πραγματικοι γριφοι???Αυτα.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό ner0 » 26 Μάιος 2012, 16:17

alex4444 έγραψε:Γενικα ομως θελω το βασικο campaign να με στοιχειωσει, να τρεχω για να κρυφτω, να εχω αγωνια. ΘΑ γουσταρα πολυ περιορισμενα saves γιατι απο μονα τους ανεβαζουν υποσυνειδητα πολυ την αξια της επιβιωσης αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχουν θεση στο συγχρονο gaming. ΚΑι επιτελους λιγο ζομπι παλι! Κλασικο σαπιο αργο ζομπι. Οχι με sprint, αλματα, ομαδικο πνευμα, οπλα στα χερια! Αν ηθελα shooter θα αγοραζα το COD. ΚΙ επιτελους λιγοι πραγματικοι γριφοι???Αυτα.

Aργά zombies θες ε? Ξέρεις τι θα πάρεις ή να σε προϊδεάσω? :P Για το side story του Leon έχω κάποιες πολύ μικρές ελπίδες ότι θα με...ιντριγκάρει. Όσον αφορά το αντίστοιχο του Chris όμως, έχω έτοιμη σακούλα σκουπιδιών για κάθε ενδεχόμενο. Αν και νομίζω το παρακάτω link σου δίνει τις απαντήσεις σου, και μόνο απ' τον τίτλο.
http://www.computerandvideogames.com/33 ... kes-sense/

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 26 Μάιος 2012, 17:43

ner0 έγραψε:Όσον αφορά το αντίστοιχο του Chris όμως, έχω έτοιμη σακούλα σκουπιδιών για κάθε ενδεχόμενο. Αν και νομίζω το παρακάτω link σου δίνει τις απαντήσεις σου, και μόνο απ' τον τίτλο.
http://www.computerandvideogames.com/33 ... kes-sense/
Μακαρι η σακουλα να ταν για τετοιου ειδους ξερασμα http://www.youtube.com/watch?v=sM5K4m-hQSI
Κατα τ αλλα μετα το revelations ειχα καποιες ελπιδες αλλα απ οτι φαινεται ξερω τι θα παρω.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Μάιος 2012, 18:24

Δεν νομίζω βρε παιδιά να είναι τόσο κακό πια... 2μησι χρόνια στην παραγωγή και πολύ το θέλουν για το σενάριο. Θα το σκοτώσουν(και αυτό) λέτε;;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 26 Μάιος 2012, 18:35

δε λεμε βασικα πως θα ναι κακο και το σεναριο οπως παντα θα ναι πολυπλοκο και τραβηγμενο απο τα μαλλια που δε με χαλασε ποτε ;) αλλα δε θα κανει τη στροφη στις ριζες που ελπιζαμε...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό geocool » 26 Μάιος 2012, 19:21

Αν και έχω τερματίσει Res 1 προτιμούσα το Res 4 και μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση.
Αυτό το gameplay που είχαν τα Res και άλλα game όπως Dino Crisis μου την έδινε λίγο. Μ'άρεσε που πέρασαν την σειρά σε 3rd person και το έκαναν λίγο πιο action με τα melee. Παρόλα αυτά το Res 5 ήταν απλά καλό. Δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση, το μόνο που ευχαριστήθηκα στο game ήταν το splitscreen. Το story πραγματικά δεν με συγκίνησε καθόλου. Για εμένα λίγο το story να προσέξουν, να δώσουν και μια μεγαλύτερη αίσθηση τρόμου στο 6 και μπορεί να βγει πολύ καλό παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
geocool

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Ιουν 2012, 20:19

Resident Evil 6 Gameplay Presentation E3 2012
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Ιουν 2012, 22:17

Resident Evil 6 E3 2012 trailer
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Ιουν 2012, 22:37

κι εδω cgi ταινια με κουμπακια παρουσιασαν? Σιγουρα πολυ πιο κοντα σε ενα zombie apokalypse και εκπληκτικα γραφικα, ομως ατμοσφαιρα σαν το Chapel στο 3 και τα mansion-police dept θα δουμε? :( Θα με κανουν να ακουω action και να ξερναω! Ολα τα παιχνιδια πια?
Άβαταρ μέλους
alex4444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB