"Σου υπενθυμίζω τα «παράπονα» που υπάρχουν για τα φετινά Steam sales και ότι δεν είναι τόσο καλά όσο τα προηγούμενα."
Σχετικα με αυτο, μια χαρα ειναι τα sales, απλα ο κοσμος εχει αγορασει πολλα παιχνιδια και ετσι και αλλιως τα παιχνιδια ειναι φτηνα ολο τον χρόνο οποτε δεν εντυπωσιαζετε πια. Το πρωτο σου sale ειναι παντα αυτο που θα θυμασαι σαν το καλυτερο, ειναι πρωτόγνωρο γεγονος που κανεις κονσολας δεν εχει ζησει.
Και σε αυτο το sale υπηρχαν καταπληκτικες προσφορες, απλα η πλειοψηφια των τιτλων που μπαινουν σε daily deal ειναι νεα παιχνιδια που δεν μπαινουν σε μεγαλες προσφορες, αυτο ομως γινοταν καθε χρονο.
Οσο για το ποσα εχω παιξει, εχω τερματισει πανω απο 150, και εχω παιξει καποιες ωρες σε αλλα τοσα. Τα υπολοιπα περιμενουν. Αλλα ποσο θα μου κοστιζαν αυτα τα 150 αν τα αγοραζα σε κονσολα... Well, καταρχας δεν υπαρχουν ολα στις κονσολες αλλα σιγουρα πανω απο χιλιαρικο..
Τα αλλα περι πειρατιας και καλυτερα να τα σκαγαμε στους μαυραγορητες, sorry αλλα θα τα αφησω ασχολιαστα.
Τωρα για τα legit, καμια φορα που παιζουν καλες τιμες καλα ειναι αλλα ποναει η τσεπη μας.
"Σόρρυ, αλλά €1,80 το Hitman Absolution δεν το λες και «συνεισφορά»... ψίχουλα είναι αυτά, εκτός αν έχεις 1 δις ανθρώπων που τα δίνουν."
Οταν το αγοραζουν ας πουμε 300κ ατομα δεν το λες και λιγο για παιχνιδι που εχει κλησει τον κυκλο του. Ειναι εξτρα εσοδα στον κουμπαρα.
"Όταν λοιπόν λέω ότι είναι πολύ σημαντικό οι next-gen consoles να φτάσουν τον στόχο του 1 δις τεμαχίων "
Το ξερεις πως δεν υπαρχει απολυτος καμια ελπιδα να γινει, κατσε να φτασουν τα 100εκ πρωτα και τα λεμε για το ενα δις.
δηλαδη μακαρι ξαφνικα ολοι οι ευρωπαιοι και αμερικανοι να αγοραζαν απο μια κονσολα αλλα καταλαβαινεις πως δen βγαινουν τα νουμερα