Hearthstone: Heroes of Warcraft

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 28 Ιαν 2015, 14:17

Connie GR έγραψε:Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog της Blizzard, στο επερχόμενο patch γίνεται balancing του Undertaker.

Πλέον με κάθε deathrattle minion που κατεβαίνει, ο Undertaker θα κερδίζει +1 attack (μόνο attack).

Σωστή κίνηση, if you ask me, καθώς ο Undertaker ήταν 1-mana minion που μπορούσε να καθορίσει την ροή του παιχνιδιού από πολύ νωρίς.

eprepe giati itan polu broken kai alles kartes prepei na nerfaristoun
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 28 Ιαν 2015, 14:59

RamayaGr έγραψε:eprepe giati itan polu broken kai alles kartes prepei na nerfaristoun

ΓΚΟΥΧΟΥΓΚΟΥΧΟΥdrboomΓΚΟΥΧΟΥΓΚΟΥΧΟΥ
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 28 Ιαν 2015, 16:31

παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα με το παιχνιδι και με το antivirus eset ο μονος τροπος για να παιξω το παιχνιδι ειναι να απενεργοποιησω το firewall παρολο που εχω βαλει το παιχνιδι στης εξαιρεσης του antivirus .εχει καποιος καποια λυση ?
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 28 Ιαν 2015, 22:27

δες εδω εαν βρεις καπια λυση https://eu.battle.net/support/en/games/hearthstone/technical-support
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό 0v3rm1nD » 29 Ιαν 2015, 09:32

Connie GR έγραψε:
RamayaGr έγραψε:eprepe giati itan polu broken kai alles kartes prepei na nerfaristoun

ΓΚΟΥΧΟΥΓΚΟΥΧΟΥdrboomΓΚΟΥΧΟΥΓΚΟΥΧΟΥ

Buff χρειάζεται ο Dr. Boom. Πρέπει να γεμίζει το board με boom bots (όπως η Onyxia) και να γίνει από 7/7 , 6/7 για να μην τον πιάνει ο Big Game Hunter. Α, επίσης πρέπει να έχει 50% chance να κερδίζεις αμέσως το παιχνίδι μόλις τον ρίξεις!! :roll:

Πέρα από την πλάκα συμφωνώ κι εγώ ότι επόμενος στη σειρά θα πρέπει να είναι ο δόκτορας... Ίσως με κάποια αύξηση στο Mana Cost για να μη χαλάσει και το όλο concept της κάρτας ή/και μείωση του μέγιστου dmg των boom bots.
Άβαταρ μέλους
0v3rm1nD

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 29 Ιαν 2015, 17:49

Craft Dr. Boom και τον βαζεις σε deck με Hunter τωρα που προλαβαινεις :P

Εγω προσωπικά χαλασα όλο μου το dust για να τον φτιαξω και δεν εχω παιξει ακομα ουτε ενα game μαζι του :P (Μονο αμα τελειωσει το gold και δεν μπορω να παω αρενα θα ασχοληθω με constructed)
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 30 Ιαν 2015, 00:41

Η Blizzard έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε μια συνεχή διαδικασία προσαρμογής και balancing. Αν μη τι άλλο, το Hearthstone είναι ο τίτλος της Blizzard με τα περισσότερα updates.

Τώρα, υπάρχουν πράγματι κάρτες που χρειάζονται nerf (σίγουρα υπάρχουν και περιπτώσεις buff). Όσον αφορά τον Undertaker, έχω παρατηρήσει πραγματικά εκνευριστικά plays με decks που έχουν την συγκεκριμένη κάρτα και τις περισσότερες deathrattle να ακολουθούν (με mana costs 1-2-3) με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ απότομο ramp-up. Τώρα, πάντα υπάρχουν τα removals κλπ, το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές το παιχνίδι έχει ήδη κριθεί μέχρι να αποκτήσεις το mana/να σου "πέσει" το removal.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό Raphael » 01 Φεβ 2015, 10:54

Ξεκίνησα χτες το παιχνίδι και είναι αρκετά καλό. ;)

Βέβαια δεν μου φάνηκε balanced μιας και ή τους ξεκώλιαζα ή με ξεκώλιαζαν οι αντίπαλοι. :P
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 01 Φεβ 2015, 11:43

Raphael έγραψε:Ξεκίνησα χτες το παιχνίδι και είναι αρκετά καλό. ;)

Βέβαια δεν μου φάνηκε balanced μιας και ή τους ξεκώλιαζα ή με ξεκώλιαζαν οι αντίπαλοι. :P

Είναι αρχή ακόμα. Αμα ξεπεράσεις την πρώτη βαρεμάρα που θα σου έρθει μεχρι να φαρμαρεις λιγακί, θα καταλάβεις. Πολυ παιχνιδαρα!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 01 Φεβ 2015, 18:30

GooDShiveR έγραψε:Είναι αρχή ακόμα. Αμα ξεπεράσεις την πρώτη βαρεμάρα που θα σου έρθει μεχρι να φαρμαρεις λιγακί, θα καταλάβεις. Πολυ παιχνιδαρα!

Ισχύει αυτό, αλλά να ξέρεις ότι και πάλι θα έρθει η στιγμή που θα θέλεις να κάνεις το PC κομμάτια, να το κάψεις στην παραλία το βράδυ και να χορεύεις ζεϊμπέκικο γύρω από τις φλόγες. :P
Άβαταρ μέλους
Connie GR

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB