- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 18:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Retail ή Digital;
Καταλαβαινω την πρακτικοτητα του digital copy για ανθρωπους που εχεουν πολλα παιχνιδια σε πολλες κονσολες οπως εγω (πιο πολυ του χωρου), αλλα να πω την αληθεια μου αρεσει το retail ειναι λιγο θελεις η old school αισθηση, ειναι οτι ειναι κατι χειροπιαστο, ειναι οτι τα εχω τακτοποιημενα και τα χαζευω...
-
KAMENOSS - Δημοσιευσεις : 49
Πριν λιγα χρόνια έπαιρνα και εγω retail, αλλα τωρα το έχω γυρίσει σε cd keys
Το θέμα ειναι οτι παλιά όταν έπαιρνες κουτάτο είχε μεσα τόσα καλούδια σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο, πλέον εχει μόνο το δισκάκι..
Το θέμα ειναι οτι παλιά όταν έπαιρνες κουτάτο είχε μεσα τόσα καλούδια σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο, πλέον εχει μόνο το δισκάκι..
-
Athanasios2104 - Δημοσιευσεις : 36
Retail και για να το βλέπεις στο ράφι στη συλλογή και για reselling αξία κάποια στιγμή. Το σπαστικό είναι μόνο το βάλε βγάλε δισκάκι. Φυσικά αν υπάρχει σε αρκετά χαμηλότερη τιμή σε digital πάμε εκεί και φυσικά τον τύπο του παιχνιδιού (δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις ενα retail game που παίζει μόνο online με cd-key).
-
Aniwthos - Δημοσιευσεις : 41
Mέχρι τώρα έπαιρνα μόνο retail. Η πρώτη φορά που πήρα digital copy ήταν στη Black Friday όπου τα origin και το steam είχαν βάλει μερικές δυνατές προσφορές. Αλλά γενικα προτιμώ την αίσθηση που σου δίνει το να χαζεύεις το κουτακι ενός game στο ραφι! Ειδικα παλαιοτερα που εβαζαν και τα manual ή άλλα extra μεσα ήταν ακομα καλυτερα! 

- johnlit777
- Δημοσιευσεις : 93
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης