- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 00:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Last of Us
Μόνο να είναι υπότιτλοι και όχι μεταγλώτιση, γιατί έχω την εντύπωση πως τα original voice overs είναι πολύ καλά. Και την μικρή την υποδύεται η Elen Page και έχει και τη φάτσα της οπότε θα ήταν λίγο περίεργο να βλέπεις την Page και να ακούς Ελληνική φωνή. Λογικά όμως θα έχει επιλογή. Είναι πολύ καλό αυτό που κάνει η Sony Hellas πάντως και μπράβο της.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Μόνο να είναι υπότιτλοι και όχι μεταγλώτιση, γιατί έχω την εντύπωση πως τα original voice overs είναι πολύ καλά. Και την μικρή την υποδύεται η Elen Page και έχει και τη φάτσα της οπότε θα ήταν λίγο περίεργο να βλέπεις την Page και να ακούς Ελληνική φωνή. Λογικά όμως θα έχει επιλογή. Είναι πολύ καλό αυτό που κάνει η Sony Hellas πάντως και μπράβο της.
Δεν την υποδύεται η Elen Page τη μικρή, στην αρχή η αλήθεια είναι ότι ο χαρακτήρας έμοιαζε πολύ σε αυτή, αλλά στη συνέχεια την αλλάξανε για να μοιάζει περισσότερο στην ηθοποιό που την παίζει, η οποία είναι η Ashley Johnson.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
PetrifieD- έγραψε:Μόνο να είναι υπότιτλοι και όχι μεταγλώτιση, γιατί έχω την εντύπωση πως τα original voice overs είναι πολύ καλά. Και την μικρή την υποδύεται η Elen Page και έχει και τη φάτσα της οπότε θα ήταν λίγο περίεργο να βλέπεις την Page και να ακούς Ελληνική φωνή. Λογικά όμως θα έχει επιλογή. Είναι πολύ καλό αυτό που κάνει η Sony Hellas πάντως και μπράβο της.
Φίλε PetrifieD κι εμένα η αποψή μου αυτή είναι.Καλό είναι να ακους κάθε έργο στην original γλώσσα του, καθώς είναι και πιο original.Όμιως επειδή έχω και φίλο που ασχολείται με μεταγλωτίσεις, η μεταγλώτιση είναι απλά μια άλλη επιλογή, αν θες την βάζεις, αν δεν θες αφήνεις τις original φωνές.
-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
Σε τετοιο παιχνιδι δεν ταιριαζει η μεταγλωτιση αλλα αμα το μεταγλωτισουν τουλαχιστον να μην βαλουν φωνες απο τα παιδικα του star οπως εκανε το league of legends (δεν θα μπορουμε να το παρουμε στα σοβραPetrifieD- έγραψε:Μόνο να είναι υπότιτλοι και όχι μεταγλώτιση, γιατί έχω την εντύπωση πως τα original voice overs είναι πολύ καλά. Και την μικρή την υποδύεται η Elen Page και έχει και τη φάτσα της οπότε θα ήταν λίγο περίεργο να βλέπεις την Page και να ακούς Ελληνική φωνή. Λογικά όμως θα έχει επιλογή. Είναι πολύ καλό αυτό που κάνει η Sony Hellas πάντως και μπράβο της.

-
marine - Δημοσιευσεις : 68
Spahar έγραψε:PetrifieD- έγραψε:Μόνο να είναι υπότιτλοι και όχι μεταγλώτιση, γιατί έχω την εντύπωση πως τα original voice overs είναι πολύ καλά. Και την μικρή την υποδύεται η Elen Page και έχει και τη φάτσα της οπότε θα ήταν λίγο περίεργο να βλέπεις την Page και να ακούς Ελληνική φωνή. Λογικά όμως θα έχει επιλογή. Είναι πολύ καλό αυτό που κάνει η Sony Hellas πάντως και μπράβο της.
Δεν την υποδύεται η Elen Page τη μικρή, στην αρχή η αλήθεια είναι ότι ο χαρακτήρας έμοιαζε πολύ σε αυτή, αλλά στη συνέχεια την αλλάξανε για να μοιάζει περισσότερο στην ηθοποιό που την παίζει, η οποία είναι η Ashley Johnson.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Η Ellen Page υποδύεται την πρωταγωνίστρια στο Beyond: Two Souls και μπερδεύτηκα. Sorry παίδες για την παραπληροφόρηση. Τουλάχιστον το Ελενάκι συμμετέχει σε ένα videogame για το PS3, δεν έπεσα και τελείως έξω

Πάντως το θέμα είναι ότι τέτοια παιχνίδια τα προτιμώ με υπότιτλους αν είναι να γίνει εξελληνισμός όπως προτιμώ και τις ταινίες με υπότιτλους. Γενικώς θέλω το κάθε πράγμα να είναι στη γλώσσα του. Όπως είδα το The girl with the dragon tattoo στα Σουιδικά και δεν με ενόχλησε καθόλου. Δεν μπορεί όλα να είναι Αγγλικά και Ελληνικά. Πάντως ενας υποτιτλισμός και εξελληνισμός του μενού θα είναι πολύ βοηθητικός γιατί δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο ότι όλοι ξέρουν άπταιστα Αγγλικά. Είναι καλή μέθοδος να βελτιώσεις τα Αγγλικά σου τα videogames βέβαια, αλλά και πάλι έχεις επιλογή γλώσσας.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης