Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Παιχνιδια που παιζουμε αυτο το καιρο!

Δημοσίευσηαπό gt1969 » 02 Φεβ 2012, 22:11

Resident Evil Revelations με το περιφερειακο,δεν θελω τιποτα αλλο να παιξω για παρα πολυ καιρο. ;)
gt1969

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό game over » 11 Φεβ 2012, 01:09

Αυτόν τον καιρό και ειδικά αυτήν τη στιγμή λιώνω στο wipeout hd και Ace Combat: Assault Horizon !!!

:mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 13 Φεβ 2012, 01:39

Τελείωσα το Resistance 3 και τώρα ψάχνω παρτενέρ να με βοηθήσει για τα 2 online τρόπαια. Συνεχίζω FF XIII μου το είχα αφήσει Ch. 11
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό game over » 13 Φεβ 2012, 03:57

Μπορείς και σε local co-op, αν έχεις δεύτερο χειριστήριο φυσικά, στο λέω αυτό σε περίπτωση που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το online pass σου η δεν θέλεις να αγοράσεις ένα μόνο για δυο trophy , εκτός αν παίζεις online η θέλεις να το κάνεις. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 13 Φεβ 2012, 14:51

Δεν έχω δεύτερο dual shock δυστηχώς :/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό JamieT » 15 Φεβ 2012, 13:38

Μετά το δεύτερο play-through μου στο Saints Row: The Third, ξεκίνησα το Gotham City Impostors για το review. :) Μέχρι στιγμής είναι διασκεδαστικό αλλά όντας ένα multiplayer-only παιχνίδι δεν δικαιολογείται να έχει τόσα προβλήματα στο matchmaking. Μου πετάει συνέχεια το μήνυμα ''Lost Connection To Server''. Σίγουρα είναι πρώτες μέρες αλλά και πάλι...
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 15 Φεβ 2012, 21:41

Μεχρι να μου ερθει η PS3 εκδοση του Mass Effect 2(το εχω και στις 3 εκδοσεις ;) ) θα παιζω λιγο BF3.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 16 Φεβ 2012, 10:35

Ξεκινάω δεύτερο playthought στο The Darkness II.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 19 Φεβ 2012, 02:23

Ξεσκιζομαι στο Uncharted 3 στο crushing. Σε κανα 2-3 σημεια το βρηκα λιγο παλουκι αλλα γενικως δε με εχει δυσκολεψει. Ακομα 4 chapters μου εμειναν, συν κατι ευκολες τρουφες και ιδου η 6η πλατινα! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό JamieT » 19 Φεβ 2012, 02:28

Sackboy έγραψε:Ξεσκιζομαι στο Uncharted 3 στο crushing. Σε κανα 2-3 σημεια το βρηκα λιγο παλουκι αλλα γενικως δε με εχει δυσκολεψει. Ακομα 4 chapters μου εμειναν, συν κατι ευκολες τρουφες και ιδου η 6η πλατινα! :D

Βαριέμαι και μόνο στην ιδέα του Crushing. 2-3 trophies μου λείπουν μαζί και αυτό.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB