Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 27 Δεκ 2012, 02:10

kessel έγραψε:Red Dead Redemption.

ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
που το θυμηθηκες ρε????????//
επος απλα.
παιξε μετα και το la noire αν δεν το εχεις παιξει
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό lust » 27 Δεκ 2012, 02:59

GT5 το επος...τωρα εχω αφησει το γιδι στο b-spec και παιζω medieval total war (to 1o) :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 27 Δεκ 2012, 15:43

εκτες ηταν η τιμιτικη του ps3 αφου ΕΛΙΩΣΑ σερι το uncharter 3 (8.30 το πρωι μεχρι της 7 το βράδυ :shock: ) ωραιο παιχνιδάκι αν και το σενάριο προς το τέλος το περίμενα διαφορετικο ποιο υπερφυσικο ... αλλα στα ιδια μονοπάτια και τον αλλων δυο τπτ Καλή Εμπειρια και φυσικά παρα πολυ καλη μετάφραση να σαι καλα sony hellas που τουλάχιστoν σεβεσαι περισσοτερους τους Ελληνες καταναλωτες...!!
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Nek Food » 27 Δεκ 2012, 16:02

Τι μαγικά παιχνίδια τα uncharted. Τα έχω τερματίσει το καθένα τουλάχιστον τρεις φορές και ακόμη και σήμερα οπότε ακούω την μουσική τους (συνήθως στο αυτοκίνητο, είτε απο το OST του παιχνιδιού, είτε από συλλογή που έφτιαξα με μουσική από παιχνίδια) μου έρχεται να τα βάλω ξανά όλα σερί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο.

Εγώ μετά από μεγάλο κάψιμο σε Skyrim (100+ ώρες) και Whitcher 2, είπα να παίξω κάτι πιο ανάλαφρο οπότε πέταξα μέσα ένα MW3 για τον χαβαλέ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Nek Food

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 27 Δεκ 2012, 16:45

Τέλος το εκλπηκτικό Batman:AC και συνέχεια έχει το Sleeping Dogs!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Δεκ 2012, 17:13

Ξεκίνησα τα Hitmab absolution και Far Cry 3. Είναι και τα 2 εξαιρετικά, από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει και φαίνονται να έχουν αρκετά μεγάλη διάρκεια. Το hitman θέλει πάρα πολύ υπομονή και πραγματικά ακόμα και να το τερματίσεις αξίζει να ξαναπαίξεις τις πίστες για να κάνεις με άλλον τρόπο τις εκτελέσεις, ενώ το far cry πραγματικά έχει άπειρα πράγματα να κάνεις και το νησί είναι τεράστιο.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 27 Δεκ 2012, 18:28

Τελείωσα για 2η φορά το Syphon Filter Logan's Shadow (PSP) και ξεκίνησα το Hitman 2 (PS2). Αν και είμαι ακόμα στην αρχή μου φαίνεται οτι είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και έχω την αίσθηση ότι θα το ευχαριστηθώ :) . Παράλληλα συνεχίζω το Sly Cooper Trilogy (PS3).

@Lionheart, Σε ζηλέυω...10 και μισό ώρες συνεχόμενου gaming... :cry: Πρεπει να είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 27 Δεκ 2012, 18:49

@ Το hitman 2 ειναι το αγαπημενο μου! Σιγουρα θα περασεις υπεροχες ωρες μαζι του...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 27 Δεκ 2012, 19:12

nkav64 έγραψε:Τελείωσα για 2η φορά το Syphon Filter Logan's Shadow (PSP) και ξεκίνησα το Hitman 2 (PS2). Αν και είμαι ακόμα στην αρχή μου φαίνεται οτι είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και έχω την αίσθηση ότι θα το ευχαριστηθώ :) . Παράλληλα συνεχίζω το Sly Cooper Trilogy (PS3).

@Lionheart, Σε ζηλέυω...10 και μισό ώρες συνεχόμενου gaming... :cry: Πρεπει να είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος ;)

καμμένος..!! :lol: :lol: θα ελεγα...Η αληθεια ειναι οτι ειχα καιρο να καω ετσι γιατι λογω υποχρεωσεων (γυναικα παιδια κτλπ) δεν παιζω οσο θα ηθελα ετσι βρηκα εκτες μερα και του ηπια το αιμα.....

Εκανε τα στραβά ματια και η κυρα... :twisted:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 27 Δεκ 2012, 19:35

@Lionheart, δε λες και σε εμας τους υπόλοιπους παντρεμένους το κόλπο μπας και εξοικονομήσουμε καμιά ώρα παραπάνω gaming; :D
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB