News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nikos_speed » 24 Μαρ 2014, 10:24

Νομίζω δεν γινεται ακομα
Άβαταρ μέλους
nikos_speed

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 24 Μαρ 2014, 12:10

Ούτε εγώ έχω δει κάτι. Τώρα, αν διαβάσει κάποια στιγμή USB το PS4, κάτι το οποίο δεν είναι και σίγουρο, υποθέτω πως από εκεί μπορείς να εισάγεις φωτογραφίες.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 24 Μαρ 2014, 15:31

Καλησπερα παιδια ... Σκεφτομαι να αγορασω το bundle ps4 infamous senond son + controller αυτες τις μερες αλλα προβληματιζομαι λιγο ... Οταν ειχε βγει στην κυκλοφορια το ps3 ειχε και αυτο τα προβληματα του σαν το ps4 τωρα . Λογικο ειναι ... Βεβαια η καλυτερη λυση προσωπικα για αυτους που εχουν υπομονη ειναι να περιμενουν κανα 6μηνο 8μηνο ακομα να φτιαξουν λιγο τα πραγματα .
Πρωτον εχω 3 controllers ps3 . Θα μπορω να τα συνδεσω στο ps4 και να παιζω με αυτα ?
Δευτερον εχω ακουσει πως υπαρχουν αρκετα προβληματα σε παιχνιδια οπως το battlefield 4 και το call of duty ghost οσο σε θεμα lag τοσο και σε θεμα online gaming ... Ξερει κανεις κατι η εχει ps4 και εχει τετοια προβληματα ?
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό nikos_speed » 24 Μαρ 2014, 17:29

Από όσο ξέρω ο DS3 δεν δουλεύει στο PS4 . Μόνο το ανάποδο . Δηλαδή o DS4 στο Ps3 και όχι σε όλα τα παιχνίδια . ΑΑΑ και το σημαντικό ότι δεν δουλεύει το Ps Button του DS4 στο PS3 . Τώρα για το δεύτερο δεν μπορώ να δώσω ολοκληρωμένη απάντηση γιατί έχω μόνο το BF4 και το πήρα πριν 5 μέρες . Να πω την αλήθεια μερικές φορές lagαρει απίστευτα (μπορεί να είναι και το ping ,εμένα είναι στα 25 - 35 ) μερικές φορές τρέχει πολύ ωραία . Από καριέρα δεν παρατήρησα κάτι γιατί έπαιξα ένα μισάωρο μόνο .
Άβαταρ μέλους
nikos_speed

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 24 Μαρ 2014, 17:38

mariodm22 έγραψε:Καλησπερα παιδια ... Σκεφτομαι να αγορασω το bundle ps4 infamous senond son + controller αυτες τις μερες αλλα προβληματιζομαι λιγο ... Οταν ειχε βγει στην κυκλοφορια το ps3 ειχε και αυτο τα προβληματα του σαν το ps4 τωρα . Λογικο ειναι ... Βεβαια η καλυτερη λυση προσωπικα για αυτους που εχουν υπομονη ειναι να περιμενουν κανα 6μηνο 8μηνο ακομα να φτιαξουν λιγο τα πραγματα .
Πρωτον εχω 3 controllers ps3 . Θα μπορω να τα συνδεσω στο ps4 και να παιζω με αυτα ?
Δευτερον εχω ακουσει πως υπαρχουν αρκετα προβληματα σε παιχνιδια οπως το battlefield 4 και το call of duty ghost οσο σε θεμα lag τοσο και σε θεμα online gaming ... Ξερει κανεις κατι η εχει ps4 και εχει τετοια προβληματα ?

Φίλε για το Battlefield 4 και τα υπόλοιπα multiplayer παιχνίδια δεν έχει σχέση το xbox live ή το Psn αλλα οι σέρβερ του παιχνιδιού στην προκειμένη της EA και αλλοι παράγοντες όσον αφορά την σύνδεση σου. Οσο για τον φίλο που λεει για το ping 25-35 δεν ειναι μεγάλο ping αυτό, πιθανόν επηρεάζουν την συνδεσή σου άλλοι παράγοντες.
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό nikos_speed » 24 Μαρ 2014, 17:59

PostMort3m έγραψε:
mariodm22 έγραψε: Οσο για τον φίλο που λεει για το ping 25-35 δεν ειναι μεγάλο ping αυτό, πιθανόν επηρεάζουν την συνδεσή σου άλλοι παράγοντες.

Το έχω σκεφτεί ότι μπορεί να είναι η σύνδεσή μου αλλα κάτι κουλά μου τα κάνει μόνο στο BF4 . Πριν το BF4 έπαιζα Gta V και Killzone SF online και δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα . Δεν ξέρω τι παίζει . Θα πάω από Forthnet σε OTE σε 1 εβδομάδα οπότε δεν πολύ ασχολούμαι με την σύνδεσή μου αυτή την στιγμή .
Άβαταρ μέλους
nikos_speed

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 24 Μαρ 2014, 19:05

nikos_speed έγραψε:
PostMort3m έγραψε:
mariodm22 έγραψε: Οσο για τον φίλο που λεει για το ping 25-35 δεν ειναι μεγάλο ping αυτό, πιθανόν επηρεάζουν την συνδεσή σου άλλοι παράγοντες.

Το έχω σκεφτεί ότι μπορεί να είναι η σύνδεσή μου αλλα κάτι κουλά μου τα κάνει μόνο στο BF4 . Πριν το BF4 έπαιζα Gta V και Killzone SF online και δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα . Δεν ξέρω τι παίζει . Θα πάω από Forthnet σε OTE σε 1 εβδομάδα οπότε δεν πολύ ασχολούμαι με την σύνδεσή μου αυτή την στιγμή .

Κοίταξε να δεις το multi του BF4 δεν μπορείς να το συγκρίνεις ούτε με gta v ούτε με killzone, σαφώς και οι απαιτήσεις του ειναι πολύ μεγαλύτερες (περισσότεροι παίχτες, βαριά γραφικά κλπ) όσο για την σύνδεση και εταιρεία να αλλάξεις μπορεί ή να γίνει χειρότερη ή καλύτερη ή να παραμείνει ίδια η ποιότητα της σύνδεσης σου. Αυτα που παίζουν ρόλο είναι η απόσταση απο το DSLAM, πόσοι εξυπηρετούνται απο το DSLAM, ποιότητα καλωδίων, ρούτερ/μόντεμ, αν μπαίνουν και άλλοι στο σπίτι στο νετ την ώρα που παίζεις κλπ κλπ..

Επίσης ως γνωστόν απο το Bf3 είναι οτι όταν παίζουν πολλοι Έλληνες στον ίδιο σέρβερ μπιπ ο Δίας!! :D
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσίευσηαπό nikos_speed » 25 Μαρ 2014, 01:11

Καλα συμφωνω μαζι πολλα μπορει να παιζουν ρολο στο lag . Ρε παιδια μονο εγω δεν εχω βρεθει με Ελληνες ακομα . Εχω παιξει ποσα παιχνιδια . Υπάρχουν clan η κάτι παρομοιο για να μπαινω με Ελληνες ;
Άβαταρ μέλους
nikos_speed

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 25 Μαρ 2014, 08:38

nikos_speed έγραψε:Καλα συμφωνω μαζι πολλα μπορει να παιζουν ρολο στο lag . Ρε παιδια μονο εγω δεν εχω βρεθει με Ελληνες ακομα . Εχω παιξει ποσα παιχνιδια . Υπάρχουν clan η κάτι παρομοιο για να μπαινω με Ελληνες ;

Υπάρχουν και clan αλλα αν δεν εχεις φίλους απο πριν για να παίζετε τα ίδια παιχνίδια τότε τυχαία..Έστω και εναν να βρεις και να τον κάνεις φίλο γνωρίζεις και άλλους μετά μέσω εκείνου. Ή μπορείς να βρείς ποστ που να ψάχνουν για Έλληνες στο Bf4 , υπάρχει και εδω ενα αν ψάξεις θα το βρεις..Κάπου το είχα πετύχει

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσίευσηαπό periklis » 08 Μάιος 2014, 23:41

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Playstation.4 που θα ερθουν (αν ερθουν) στην αγορά μας;;; θελω να ξερω γιατι τη πάτησα που δε πήρα την εκδοση με τα 2 dualshocks και τη camera + game που πρωτοβγήκε...ο λόγος ηταν οτι περίμενα να βγουν οι πρώτες παρτιδες για να αποφύγω τυχόν ελατωματικές κονσόλες. μετα ομως αποσύρθηκε η προσφορά αυτη και δεν αξίζει καμμία αλλη στη παρούσα φάση...ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ??????????
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB