News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό equation » 05 Φεβ 2014, 14:21

καλησπερα παιδες... σε λιγες μερες θα παραλαβω το ps4/killzone bundle και εγω..

θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις μιας και ερχομαι απο xbox360...

το psPlus ειναι το αναλογο live? το χρειαζομαι για οτiδηποτε online? αν ναι... 29.99 τον χρονο ειναι μονο?

εχουν βγει aftermarket χειριστηρια ή ακομη?.. γτ εχω δει τα προβληματα που βγαζουν και με ανησυχει (σε καταστημα στο μολ, δεν εχει μεινει ιχνος καοτσουκ τους αναλογικους).. γτ καλομαθα με τα controler του χβοχ που μου κρατησαν σχεδον 7 χρονια ... 60ε για να μου χαλασει πανω στο διμηνο δεν παλεβεται!
live: eQua77
psn: eQuation77
equation

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 05 Φεβ 2014, 15:29

equation έγραψε:καλησπερα παιδες... σε λιγες μερες θα παραλαβω το ps4/killzone bundle και εγω..

θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις μιας και ερχομαι απο xbox360...

το psPlus ειναι το αναλογο live? το χρειαζομαι για οτiδηποτε online? αν ναι... 29.99 τον χρονο ειναι μονο?

εχουν βγει aftermarket χειριστηρια ή ακομη?.. γτ εχω δει τα προβληματα που βγαζουν και με ανησυχει (σε καταστημα στο μολ, δεν εχει μεινει ιχνος καοτσουκ τους αναλογικους).. γτ καλομαθα με τα controler του χβοχ που μου κρατησαν σχεδον 7 χρονια ... 60ε για να μου χαλασει πανω στο διμηνο δεν παλεβεται!

Το PS Plus ξεκίνησε σαν συνδρομητική υπηρεσία παροχής παιχνιδιών αλλά για το PS4 αποτελεί και το Online Pass ουσιαστικά. Δεν το χρειάζεσαι μόνο για τους F2P ή τους συνδρομητικούς Online τίτλους κατά τα άλλα ισχύει ότι και στο Live Gold πάνω κάτω με τους αντίστοιχους 12 μήνες να είναι 10€ φθηνότεροι στο SEN (Φυσικά ανά περιόδους υπάρχουν και προσφορές, είτε σε καταστήματα, είτε στο Store).
Εικόνα
Και μένα το DualShock 3 με έχει βγάλει μια γενιά, είναι θέμα παρτίδας φαντάζομαι και είναι κάτι που καλύπτεται από την εγγύηση για τους πρώτους 6 μήνες τουλάχιστον αλλά μην συγκρίνεις την χρήση σε κατάστημα με την οικιακή χρήση. Είναι λίγο νωρίς για aftermarket χειριστήρια αλλά υπάρχουν πάντα ανταλλακτικά για τους αναλογικούς σε περίπτωση αντικατάστασης.
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό equation » 05 Φεβ 2014, 16:17

thanks περι psn

οσο για τα controller εχεις δικιο εν μερη, αλλα πιο διπλα το ps3 kai to xbox ειναι 5 χρονια στο μαγαζι και τα χειριστηρια εχουν μεν λιωσει αλλα αν το πιστευεις οι αναλογικοι ειναι σε καλυτερη κατασταση!

anyway... θα μεινω στα 2 του bundle και μολις η razer βγαλει κατι αναλογο του sabertooth για ps4 θα το τσιμπησω για main controller!
equation

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 05 Φεβ 2014, 17:55

Ξέρει κανείς εάν έχουν βγει χειριστήρια από τρίτους,τύπου Xbox..;
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό equation » 05 Φεβ 2014, 19:30

στο παραπανω ποστ απαντηθηκε η ιδια ερωτηση που εκανα και εγω...
οχι ακομη!
οποτε για την ωρα.. βρες silicon caps για τα αναλογικα στο ebay/amazon και περιμενε μεχρι να αρχισουν να βγαζουν aftermarket controlers.. και εγω θελω σαν του χβοχ, αν και το DS4 εχει κανει αλματα εργονομιας σε σχεση με τα προηγουμενα που ηταν φτιαγμενα για τα χερια που ειχα οταν πηγαινα 2α γυμνασιου!
equation

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 05 Φεβ 2014, 20:27

equation έγραψε:στο παραπανω ποστ απαντηθηκε η ιδια ερωτηση που εκανα και εγω...
οχι ακομη!
οποτε για την ωρα.. βρες silicon caps για τα αναλογικα στο ebay/amazon και περιμενε μεχρι να αρχισουν να βγαζουν aftermarket controlers.. και εγω θελω σαν του χβοχ, αν και το DS4 εχει κανει αλματα εργονομιας σε σχεση με τα προηγουμενα που ηταν φτιαγμενα για τα χερια που ειχα οταν πηγαινα 2α γυμνασιου!
Νόμιζα δεν εννοούσες τύπου Xbox,sorry τότε. :D

Έχω δοκιμάσει το DS4,πολύ μπροστά σε σχέση με το DS3 όμως οι θέσεις των αναλογικών του Xbox 360 με βολεύουν περισσότερο.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Shepard » 19 Φεβ 2014, 11:59

PS4 Is Selling so Much Faster than PS3, PS2 and PS1 that it’s Not Even a Competition

Εικόνα

With 5.3 million sold through to customers since its launch in November, it’s a given by now that the PS4 is selling very fast, faster than its predecessors by Sony Computer Entertainment, but just how much faster? Thanks to NeoGaf user Aquamarine, we can catch a glimpse on that thanks to the sales data over time of all four home consoles by Sony:

PlayStation:

4 months (one territory) – March 31st, 1995 – 0.85 million
10 months – September 30th, 1995 – 1.77 million
16 months – March 31st, 1996 – 4.26 million
22 months – September 30th, 1996 – 8.07 million
28 months – March 31st, 1997 – 13.50 million

PS2:

1 month (one territory) – March 31st, 2000 – 1.41 million
7 months (one territory) – September 30th, 2000 – 3.52 million
13 months – March 31st, 2001 – 10.61 million
19 months – September 30th, 2001 – 19.58 million
22 months – December 30th, 2001 – 24.99 million

PS3:

1 month – December 31st, 2006 – 1.7 million
4 months – March 31st, 2007 – 3.5 million
7 months – June 30th, 2007 – 4.2 million
10 months – September 30th, 2007 – 5.5 million
13 months – December 31st, 2007 – 10.4 million

PS4:

1 day – November 16th, 2013 – 1 million
2 weeks – December 1st, 2013 – 2.1 million
1 month – December 28th, 2013 – 4.2 million
3 months – February 8th, 2014 – 5.3 million

From the data showcased above we can gather that PS1 took ten months to sell 1.77 million units, PS2 took seven to sell 3.52 million. PS3 needed four months to move 3.5 million units.

PS4 is, for now, outpacing them all, having sold 5.3 million in just three months. Of course initial sales aren’t everything in this market, but for the moment there’s no reason on the horizon to predict a future slow down. It’ll be interesting to see where we’ll be at the end of the year, but so far so good.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό evergrey » 21 Φεβ 2014, 10:29

Περιμενοντας το PS4 στην Ιαπωνια: http://www.dualshockers.com/2014/02/21/ ... y-lottery/
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 04 Μαρ 2014, 13:58

equation έγραψε:thanks περι psn

οσο για τα controller εχεις δικιο εν μερη, αλλα πιο διπλα το ps3 kai to xbox ειναι 5 χρονια στο μαγαζι και τα χειριστηρια εχουν μεν λιωσει αλλα αν το πιστευεις οι αναλογικοι ειναι σε καλυτερη κατασταση!

anyway... θα μεινω στα 2 του bundle και μολις η razer βγαλει κατι αναλογο του sabertooth για ps4 θα το τσιμπησω για main controller!

Φίλε μου εχω 3 χειριστήρια xbox και σε όλα έχουν φαγωθεί τα πλαστικά στον αριστερό μοχλό κυρίως και στον δεξιό..και δεν κάνω "βαριά" χρήση..Παίζω ήρεμα. Είναι και θέμα τύχης-παρτίδας δεν ξέρω..Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο!
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

ps4 wallpapers

Δημοσίευσηαπό panos027 » 13 Μαρ 2014, 21:49

καλησπερα παιδια...ξερετε να μου πειτε πως μπορω να βαλω wallpapers που θελω στο ps4 ? ευχαριστω
panos027

Δημοσιευσεις : 25

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB