News: Χbox Οne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 28 Αύγ 2016, 12:57

diver_gr έγραψε:
Αν πάρουμε σαν σημείο αναφοράς μια GTX1070 της οποίας η ισχύς είναι στα 6 tflops και βλέποντας τις επιδόσεις της σε 4Κ και κρίνοντας το γεγονός πως:

Δεν μπορεις να συγκρινεις αμεσα τα tflops της nvidia με της amd λογο διαφορετικης αρχιτεκτονικης. Η 1070 μπορει να ειναι κοντα στα 6TF αλλα αποδιδει καλυτερα και απο την Fury X που ειναι στα 8,6TF.
Αλλα και παλι μαλλον θα ειναι αρκετα τα 6TF, αλλωστε δεν χρειαζονται πραγματικα 4χ επιδοσεις.

Μπορει τωρα να μην εχουν πολλοι 4Κ τηλεορασεις ή monitors αλλα σιγουρα στα επομενα χρονια αυτο θα αλλαξει, η microsoft κανει πολυ καλα που ετοιμαζει νωρις μια 4K capable κονσολα, ετσι θα μπορει να ειναι "μεσα στο παιχνιδι" πριν απο τον ανταγωνισμο.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 28 Αύγ 2016, 14:07

Όπως σου έγραψε ο Anima Pura, αρκετά παιχνίδια τρέχουν με πολύ καλύτερο frame rate από ότι στο ΧΒΟΧ360 με τα περισσότερα κλειδωμένο στα 30 και με V-sync ενεργοποιημένο.

Ενώ κάποια άλλα όπως το Gears of War: Judgment που αναφέρθηκε αλλά και το Halo Reach να έχουν αρκετά προβλήματα.

Τα περισσότερα πάντως να ξέρεις παίζουν πολύ καλύτερα από την αντίστοιχη έκδοση του ΧΒΟΧ360. Υπάρχει και σχετικό άρθρο στο Eurogamer από DF στο οποίο αναλύει αρκετά από τα παιχνίδια του Xbox360 πως παίζουν στο Xbox One.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 28 Αύγ 2016, 16:19

diver_gr έγραψε:Όπως σου έγραψε ο Anima Pura, αρκετά παιχνίδια τρέχουν με πολύ καλύτερο frame rate από ότι στο ΧΒΟΧ360 με τα περισσότερα κλειδωμένο στα 30 και με V-sync ενεργοποιημένο.

Ενώ κάποια άλλα όπως το Gears of War: Judgment που αναφέρθηκε αλλά και το Halo Reach να έχουν αρκετά προβλήματα.

Τα περισσότερα πάντως να ξέρεις παίζουν πολύ καλύτερα από την αντίστοιχη έκδοση του ΧΒΟΧ360. Υπάρχει και σχετικό άρθρο στο Eurogamer από DF στο οποίο αναλύει αρκετά από τα παιχνίδια του Xbox360 πως παίζουν στο Xbox One.

Α ναι, και το Reach είχε κάποια μικρά θέματα, έτρεχε καλύτερα από το Judgment πάντως νομίζω.

Το άρθρο που αναφέρει ο Δημήτρης είναι εξαιρετικό κατά την άποψή μου.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό lak100 » 18 Νοέμ 2016, 21:03

εχω το εξης προβλημα. εχω το xbox one σε USA Region τα παιχνιδια του one τα πληρωνω σε δολλαρια αυτα του 360 οτι και να κανω μου τα βγαζει σε ευρω. απο το store του One τρωω ακυρο και μπενω με vpn απο το pc και δεχεται κανονικα την καρτα μου. Αλλα οτι και να κανω τα παιχνιδια του 360 τα πληρωνω σε ευρω πως μπορει να αλλαξει αυτο?
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό OMGK3LOL » 29 Νοέμ 2016, 22:46

ειμαι pc gamer κυριως , αλλα σκεφτομαι να παρω xbox , τι προτεινεται ?
OMGK3LOL

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό VonL » 02 Δεκ 2016, 11:47

Η καλυτερη λύση ειναι με το 1TB γιατί σε σώζει από το να ψαχνεις ποιο παιχνιδι να σβήσεις...Και μετά το Slim είναι αρκετά καλή ΄λύση :)
VonL

Δημοσιευσεις : 101

Δημοσίευσηαπό iamagiganotosaurus » 02 Δεκ 2016, 12:14

Παιδιά πήρα XBOX ONE, τι games προτείνεται ;
Άβαταρ μέλους
iamagiganotosaurus

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό VonL » 03 Δεκ 2016, 10:56

Forza 6, Forza Horizon 3, Gears, Halo. Αυτά είναι αρκετά για αρχή :P
VonL

Δημοσιευσεις : 101

Δημοσίευσηαπό iamagiganotosaurus » 03 Δεκ 2016, 12:04

Καλα ακουγονται, thanks.
Άβαταρ μέλους
iamagiganotosaurus

Δημοσίευσηαπό iamagiganotosaurus » 03 Δεκ 2016, 12:06

Aν και σκεφτομαι να πάρω το CoD BO3(λογω Zombies κυρίως) μαζι με το Forza.
Άβαταρ μέλους
iamagiganotosaurus

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB