- Τώρα είναι 23 Ιούλ 2025, 00:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Γιάννη το παιχνίδι το κατεβάζεις κανονικά από το steam απ' ότι είδα... πως γίνεται να πουλάνε το κλειδί ξεχωριστά εκείνοι
πάντως σε ευχαριστώ θα το έχω στα υπόψιν έχει φανταστικές τιμές πραγματικά.

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
V.for.Veteran έγραψε:Γιάννη το παιχνίδι το κατεβάζεις κανονικά από το steam απ' ότι είδα... πως γίνεται να πουλάνε το κλειδί ξεχωριστά εκείνοιπάντως σε ευχαριστώ θα το έχω στα υπόψιν έχει φανταστικές τιμές πραγματικά.
Εννοείς ότι μπορείς να βάλεις το CD key από το gameholds στο Steam?
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
GiannisP έγραψε:V.for.Veteran έγραψε:Γιάννη το παιχνίδι το κατεβάζεις κανονικά από το steam απ' ότι είδα... πως γίνεται να πουλάνε το κλειδί ξεχωριστά εκείνοιπάντως σε ευχαριστώ θα το έχω στα υπόψιν έχει φανταστικές τιμές πραγματικά.
Aπο το συγκεκριμενο site εχω αγορασει 4-5 φορες microsoft points, 3μηνη συνδρομη για το Live και πηρα και το XCOM Enemy Unknown στα 19 ευρω αν θυμαμαι καλα. Δεχεται και αγορες μεσω paysafe.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
GiannisP έγραψε:V.for.Veteran έγραψε:Γιάννη το παιχνίδι το κατεβάζεις κανονικά από το steam απ' ότι είδα... πως γίνεται να πουλάνε το κλειδί ξεχωριστά εκείνοιπάντως σε ευχαριστώ θα το έχω στα υπόψιν έχει φανταστικές τιμές πραγματικά.
Ναι, αν πατήσεις εκεί που λέει Instructions (οδηγίες για να κατεβάσεις το παιχνίδι) σου ανοίγει (pop up) παράθυρο στην κοινότητα του steam τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ...

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Sackboy έγραψε:Τόσο πολύ σας αργεί το zavvi? Eμένα το πολύ σε 7 εργάσιμες είναι εδώ. Μόνο την τελευταία φορά τους πήρε 14 εργάσιμες.
Εσύ είσαι από Σουηδία μεριά όμως.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Syndicate (9 λίρες) --> http://www.zavvi.com/games/platforms/ps ... 28187.html
-
litanies - Δημοσιευσεις : 444
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης