News: PlayStation 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό ambageo » 08 Μάιος 2016, 18:06

P.lio1994 έγραψε:Δυστυχως για εμας που εχουμε ακομα αυτη την κονσολα την εχουμε βαρεθει

Εγώ έχω στοκάρει καμιά δεκαριά παιχνίδια από το ps store (όποτε έκανε καλές προσφορές) , και με τους ρυθμούς που έχω με βλέπω να είμαι οκ για κανα χρόνο ακόμα...Από εκκεί και πέρα, βέβαια, το χάος, μια και δεν έχουν μείνει καθόλου τίτλοι για το ps3
Άβαταρ μέλους
ambageo

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 08 Μάιος 2016, 19:13

ambageo έγραψε:
P.lio1994 έγραψε:Δυστυχως για εμας που εχουμε ακομα αυτη την κονσολα την εχουμε βαρεθει

Εγώ έχω στοκάρει καμιά δεκαριά παιχνίδια από το ps store (όποτε έκανε καλές προσφορές) , και με τους ρυθμούς που έχω με βλέπω να είμαι οκ για κανα χρόνο ακόμα...Από εκκεί και πέρα, βέβαια, το χάος, μια και δεν έχουν μείνει καθόλου τίτλοι για το ps3

Και εγώ την ίδια ακριβώς τακτική ακολούθησα, έχω στοκάρει 4-5 παιχνίδια από προσφορές κοψοχρονιά του PS Store και επειδή και από χρόνο είμαι πιεσμένος θα με βγάλει σίγουρα ένα χρόνο. Όσο παραμένουν "ζωντανοί" και με μπόλικο κόσμο οι servers παλιών τίτλων (π.χ. μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι έχει πολύ λαό στο AC Revelations) θα ξεχειμωνιάσουμε για πλάκα μέχρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι!!
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 30 Μάιος 2016, 20:26

Παιδια παταω στο ps3 μου το κουμπι για να βγει ο δισκος και να βαλω αλλον,αλλα το συστημα δεν ανταποκρινεται.Τη τρεχουσα στιγμη δηλαδη,μπορω να παιξω μονο το παιχνιδι που εχει μεσα.
Πως φτιαχνεται τωρα αυτο,υπαρχει κατι που μπορω να κανω;
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Tegian » 30 Μάιος 2016, 21:33

Πριν ανοιξεις το μηχανημα κρατα πατημενο το reset. Θα πεταξει το δισκακι κ μετα θα κανει fan test !!!
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό set13000000 » 27 Ιουν 2016, 22:44

To fan test δεν το κάνουν όλες οι εκδόσεις PS3. Το δικό μου είναι 60GB fat και δεν το κάνει.
Άβαταρ μέλους
set13000000

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Tegian » 27 Ιουν 2016, 23:01

Το ίδιο ειχα κ το εκανα μια χαρα !!!
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό ambageo » 28 Ιούλ 2016, 19:26

Μια απορία: Αγόρασα από το ps store ένα παιχνίδι, αλλά αυτή τη στιγμή ο σκληρός μου έχει σχεδόν γεμίσει, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το κατεβάσω... υπάρχει περίπτωση να χάσω το παιχνίδι αν δεν το κατεβάσω μέχρι τη λήξη της προσφοράς;
Άβαταρ μέλους
ambageo

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό mysterious » 28 Ιούλ 2016, 21:01

ambageo έγραψε:Μια απορία: Αγόρασα από το ps store ένα παιχνίδι, αλλά αυτή τη στιγμή ο σκληρός μου έχει σχεδόν γεμίσει, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το κατεβάσω... υπάρχει περίπτωση να χάσω το παιχνίδι αν δεν το κατεβάσω μέχρι τη λήξη της προσφοράς;

Απο τη στιγμη που το αγορασες φιλε ειναι πλεον δικο σου.Μπορεις να το κατεβασεις οσες φορες θελεις όποτε θελεις.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 04 Αύγ 2016, 10:41

mysterious έγραψε:
ambageo έγραψε:Μια απορία: Αγόρασα από το ps store ένα παιχνίδι, αλλά αυτή τη στιγμή ο σκληρός μου έχει σχεδόν γεμίσει, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το κατεβάσω... υπάρχει περίπτωση να χάσω το παιχνίδι αν δεν το κατεβάσω μέχρι τη λήξη της προσφοράς;

Απο τη στιγμη που το αγορασες φιλε ειναι πλεον δικο σου.Μπορεις να το κατεβασεις οσες φορες θελεις όποτε θελεις.

Να συμπληρώσω και εγώ ότι από την στιγμή που το έχεις αγοράσει παραμένει στην "βιβλιοθήκη" σου, απλά σχετικά με το κατέβασμα του αυτό μπορεί να γίνει σε μέχρι δύο διαφορετικές συσκευές. Το οποίο σημαίνει ότι αν θέλεις να το κατεβάσεις σε ένα τρίτο PS3 θα πρέπει να το διαγράψεις από κάποιο από τα δύο που το έχεις ήδη εγκατεστημένο.
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό OMGK3LOL » 29 Νοέμ 2016, 22:53

ξερετε που μπορω να βρω cd για παιχνιδια COD 2(Black Ops 1,2) kai modern warfare 1,2,3 ?
OMGK3LOL

Δημοσιευσεις : 8

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB