- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 23:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Scott_Pilgrim έγραψε:Sackboy έγραψε:Παιδιά έχει σε έκπτωσει το AC IV στο PS3. Έγω το αγόρασα μαζί με το PS4 upgrade και συνολικά μου βγήκαν όλα 32Ε.
Τρέχτε!!!!
Δεν μπορούσα να μην στο ανεβάσω

steve.spil έγραψε:27 +10 ison 37 πως σου βγηκε 32?
Μένω εξωτερικό φίλε όποτε μάλλον μου βγήκε λίγο πιο φθηνά. Πάλι κάλη η προσφορά!

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
polakis έγραψε:Θα βγει το walking dead season 2 στο ps4; Ξερει κανεις;
Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε η πρώτη σεζόν. Αργότερα μέσα στο 2014 όταν θα είναι να ολοκληρωθεί η δεύτερη σεζόν γιατί μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος και μένουν άλλα τέσσερα.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Καλησπέρα παιδιά. Έχω πάρει το PS4 μαζί με το AC4 από τις 29/11 και έχω φτάσει ήδη στο 50% του campaign. Σήμερα συνδέθηκα και με το 2ο λογαρισμό που έχω με αγγλικη διεύθυνση αλλά δεν μου διαβάζει το save file του 1ου. Υπάρχει τρόπος να παίζουν και τα 2 accounts με το ίδιο save file?
-
kakoskm - Δημοσιευσεις : 16
Natural Doctrine for PS4, PS3 & PS Vita
Η Kadokawa Games κυκλοφόρησε ένα νέο trailer και μια παρτίδα από εικόνες του επερχόμενου JRPG για τα PS4, PS3 και PS Vita, Natural Doctrine, το οποίο αναμένεται στην Ιαπωνία στις 19 Μαρτίου.

Το βίντεο είναι κομμάτι από ένα περίεργο μείγμα μεταξύ κινηματογραφικών cutscenes και σχεδίων. Μπορείτε να το τσεκάρετε παρακάτω.

Το βίντεο είναι κομμάτι από ένα περίεργο μείγμα μεταξύ κινηματογραφικών cutscenes και σχεδίων. Μπορείτε να το τσεκάρετε παρακάτω.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να βγούν πραγματικά ενδιαφέροντα παιχνίδαι στην κονσόλα. Σαν κάτοχος αδημονώ αλλά μάλλον μέσα με τέλη του 2014 θα υπάρξει μεγαλύτερη ποικιλία.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος που εχει στην κατοχη του το killzone?το ps4 μου ακουγεται αρκετα οταν παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι σε αντιθεση με ολα τα αλλα...ειναι φυσιολογικο?
https://www.youtube.com/watch?v=8juUitO ... ata_player
https://www.youtube.com/watch?v=8juUitO ... ata_player
-
darhe - Δημοσιευσεις : 3
Playstation 4
παιδια οποιος θελει να με κανει add tsoupasXXgr το ID παιζω για την ωρα fifa 14, call of duty ghosts
-
tsoupas - Δημοσιευσεις : 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης