The official RPG thread

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 08 Νοέμ 2012, 18:58

alex4444 έγραψε:@G3n3raL86 εισαι μεγαλος! Δεν το χω παιξει ακομη, αλλα εχω τερματισει το chrono cross (ps1)κι ηταν αξεχαστη εμπειρια...

Ξερει κανει τι παιζει με τα shin megami tensei του ds? Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω καποιο. Απο review εχω βγαλει καποια συμπερασματα, αλλα θα θελα να ακουσω και την αποψη καποιου απο εδω μεσα αν εχετε παιξει!

Άλεξ, γενικά μαμάν κ δέρνουν σαν σειρά :)

Δες αυτό το link. Είναι site αφιερωμένο για RPGs, οπού κάνουν και reviews, θα βρεις τα πάντα μέσα:

http://www.rpgfan.com/
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 09 Νοέμ 2012, 14:42

@G3n3raL86 ωραιο site!
βασικα εχω διαβασει αρκετα review πλεον και τωρα ψαχνω καμια προσφορα να το παρω. Πειστηκα :D
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 26 Φεβ 2013, 20:01

καμια προταση για κανα καλο rpg να δοκιασω που να θυμιζει KOA Reckoning ή Dark souls(οχι τοσο hardcore ομως :))εχω ψαξει αλλα δε βρηκα τιποτα καλο περα απο το Reckoning
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 26 Φεβ 2013, 20:57

Τι έχεις παίξει πάνω κάτω.To fable το δοκίμασες;Risen 2;Akaneiro Demon Hunters;Krater;Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τώρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 27 Φεβ 2013, 19:37

τουλαχιστον το Reckoning εχει καθολου καλο σεναριο περα απο το καλο συστημα μαχης και το μεγαλο loot ή αδιαφορο τελειως?ξερει κανεις που να εχει ασχοληθει με τον τιτλο?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 28 Φεβ 2013, 00:58

Γενικά έχει ένα μαγικό πολύχρωμο κόσμο.Πολύ όμορφο voice acting και γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον,απλά πάει στο πολύ fantasy και δεν είναι τόσο επικό όσο το Skyrim.Θα ψάξω να βρω κάνα τίτλο παρόμοιο με το reckoning αλλά γενικά είναι ψιλομοναδικό.Μόνο το Fable θα μπορούσε να το ανταγωνιστεί.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 08 Απρ 2013, 21:41

Μαζί με τα παιχνίδια στρατηγικής τα RPSGs μου έχουν κρατήσει συντροφιά σε άπειρες δύσκολες ώρες...

Μερικά που ξεχωρίζω είναι:

Diablo I, II
Baldur's Gate 2
Divine Divinity
Sacred
Gothic 1, 2, 3
Borderlands
Fallout....
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Re: The official RPG thread

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 22 Οκτ 2014, 00:21

Tέτοια θεματάρα και θάφτικε; Για να αρχίζει σιγά σιγά το ξεθάψιμο....

Chrono trigger παιδιά, πάρτε το για ds, για ps1, για emulator, για κινητό, όπως μπορείται, τέτοιο πράγμα τώρα πια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Τι πολλαπλά τέλη, τι ιστορία, τι twists, τι gameplay, τι time travelling που για κάποιο λογο η βιομηχανία το ψιλοαποφεύγει, είχε τα πάντα. Αγέννητο ήμουν όταν βγήκε, και ενήλικας τώρα τα καινούργια RPGs μοιάζουν τόσο μικρά μπροστά του.....
Μόνο Kefka δεν είχε.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Οκτ 2014, 01:20

Kefka09 έγραψε:Tέτοια θεματάρα και θάφτικε; Για να αρχίζει σιγά σιγά το ξεθάψιμο....

Chrono trigger παιδιά, πάρτε το για ds, για ps1, για emulator, για κινητό, όπως μπορείται, τέτοιο πράγμα τώρα πια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Τι πολλαπλά τέλη, τι ιστορία, τι twists, τι gameplay, τι time travelling που για κάποιο λογο η βιομηχανία το ψιλοαποφεύγει, είχε τα πάντα. Αγέννητο ήμουν όταν βγήκε, και ενήλικας τώρα τα καινούργια RPGs μοιάζουν τόσο μικρά μπροστά του.....
Μόνο Kefka δεν είχε.

Εχω παιξει το εξαιρετικο Chrono Cross μετραει? :p
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Re: The official RPG thread

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 22 Οκτ 2014, 07:30

Μόνο μετράει; παραμετράει!!! Αλλά παίξε και το original ρε φίλε, αμαρτία είναι.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB