Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιαν 2013, 21:43

Τα γραφικά νομίζω είναι επίτηδες έτσι. Δεν θέλανε να κάνουν καλά γραφικά προφανώς. Αυτό είναι το στύλ του παιχνιδιού. Απλά μου φαίνεται σαν Lego τουβλάκια στον υπολογιστή. Προσωπικά προτιμώ να πάρω Lego και να ται φτιάξω με τα χέρια μου παρά να το κάνω στον υπολογιστή :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Alithinos » 28 Ιαν 2013, 15:17

Με αυτά που θα πω ίσως να σας παραξενέψω,αλλά θα γράψω παιχνίδια τα οποία αν και σε άλλους ίσως αρέσουν πολύ εμένα δε με ικανοποίησαν.ΠΡΟΣΟΧΗ,δεν λέω πως σώνει και καλά τα παιχνίδια αυτά είναι κακά,ίσως να είναι και πολύ καλά,απλά γράφω ποια παιχνίδια εγώ προσωπικά δεν ευχαριστήθηκα,κάτι που σε έναν βαθμό είναι και απλά θέμα γούστου.Γενικά να πω την αλήθεια είναι δύσκολο να μείνω απόλυτα ικανοποιημένος από ένα παιχνίδι,και είμαι λίγο πιο επιλεκτικός και ελιτιστής στα γούστα μου σε σχέση με τον μέσο όρο,αλλά πολλά αν και δεν καταφέρνουν να με απορροφήσουν απόλυτα,τουλάχιστον μου κρατάν το ενδιαφέρον μέχρι να τα τερματίσω έστω μια φορά.

1) Crysis 2. Το μόνο που μου άρεσε από αυτό το παιχνίδι ήταν τα γραφικά του,(σε pc με dx11 update και high res texture pack είναι τα καλύτερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή,ξεπερνάν και το battlefield3) και το κεντρικό του soundtrack. Δυστυχώς το κύριο πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι είναι πως δεν μου κρατάει το ενδιαφέρον για να συνεχίσω να το παίζω μέχρι το τέλος. Νιώθω πως δεν μου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να συνεχίσω να το παίζω. Από μόνο του το gameplay δεν με διασκεδάζει αρκετά για να συνεχίσω να το παίζω,και ίσως η ιστορία του να μπορούσε να με κάνει να το παίξω μόνο και μόνο για να δω πως θα τελειώσει. Αλλά το γεγονός πως συνέχεια σου μιλάνε κάποιοι με ασύρματο και σου δίνουν εντολές,και τους ακολουθείς πιστά,και οι αποστολές σου αλλάζουν ανάλογα με τις ορέξεις και γούστα του κάθε άσχετου που θα συνχρονιστεί στο ακουστικό σου και δεν τον έχεις γνωρίσει ακόμα,και η έλλειψη κεντρικού σκοπού,με κάνουν να χάνω το ενδιαφέρον μου. Λείπει ο κεντρικός σκοπός σε αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο Crysis σκοπός σου ήταν να σώσεις τη κοπελιά που έχει απαχθεί,και στη συνέχεια να βγεις απ το νησί ζωντανός. Στο Skyrim είναι να σκοτώσεις τον Alduin. Στο Dishonored να πάρεις εκδίκηση. Δυστυχώς στο Crysis 2 δεν φαίνεται να έχω κάποιο συγκεκρυμένο σκοπό. Απλά ακούω όποιον να 'ναι απ τα ακουστικά και κάνω αγγαρείες χωρίς να ξέρω γιατί ο Alcatraz αποφασίζει να κάνει αυτά που του λεν,τι θέλει να καταφέρει,και γενικά αν υπάρχει κάτι εκτός του να είμαι το "παιδί για όλες τις δουλειές" για ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει έστω 1 φορά.

2) Bioshock 2.
Πολύ επαναληπτικό,βαρέθηκα συνέχεια να προστατεύω τις αδερφούλες απ τους τρελλούς και τις μεγάλες κακές αδερφές. Μου σπαγε τα νεύρα κάθε φορά που έπρεπε να κάνω αυτό το grind,χώρια την ταχύτητα χελώνας που πήγαινε ο χαρακτήρας.

3) Darksiders 2.
Το gameplay του μου άρεσε. Οι μάχες και τα combos μου άρεσαν. Οι γρίφοι μου άρεσαν. Αυτό που δε μου άρεσε έχει πάλι να κάνει με το σενάριο.(υπ όψιν πως δεν έχω παίξει το 1 και ίσως άμα το 'χα παίξει τα πράγματα να ήταν αλλιώς) Ξεκινόντας το παιχνίδι μαθαίνω πως η αποστολή μου είναι να βοηθήσω τον αδερφό μου γιατί κάτι έχει πάθει που δεν ξέρω τι. Σύντομα όμως τον βρίσκω μπροστά μου και τον πολεμάω και τον σκοτώνω για να καταφέρω να τον σώσω... :? Μετά βρίσκομαι σε άλλο μέρος και αυτό που πρέπει να κάνω είναι κάτι τελείως διαφορετικό,βρίσκομαι να κάνω fetch quests για κάτι τύπους,ώστε μετά να μπορώ να προχωρήσω παρακάτω για να βρώ άλλους τύπους να μου δώσουν fetch quest,και όπως και στο Crysis 2 δεν ξέρω ποιος είναι ο κεντρικός σκοπός μου.
Δεν ξέρω γιατί παίζω το παιχνίδι. Κάποιοι το συγκρίνουν με το Zelda,και πράγματι μοιράζεται κάποιους μηχανισμούς όπως το z-targeting,αλλά τουλάχιστον στο Zelda μαθαίνεις από πολύ νωρίς πως πρέπει να σώσεις μια πριγκήπισσα που από αυτήν εξαρτάται η σωτηρία του κόσμου. Σε αυτό το παιχνίδι δεν ξέρω για ποιον λόγο υπάρχει και πρέπει να κάνει τα όσα πρέπει να κάνει ο χαρακτήρας μου.

4) Serious Sam 2.
Έχωντας παίξει τα φοβερά Serious Sam 1,3,και Double D πρώτα,αποφάσισα να παίξω και το 2 παραμερίζοντας τα καρτουνίστικα γραφικά του... Το θέμα είναι πως τα γραφικά τελικά δεν ήταν καθόλου πρόβλημα. Το πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι είναι πως το gameplay δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το παραδοσιακό gameplay των παιχνιδιών Serious Sam. Αυτό της γρήγορης ξέφρενης δράσης με το παιχνίδι να σου πετάει 100-200-500 εχθρούς ταυτόχρονα στην οθόνη και να πρέπει να επιβιώσεις με γρήγορα αντανακλαστικά,ελιγμούς,και τόνους ammo! Αργό πολύ,και το μοντέλο με npcs που σου δίνουν quests δεν κολλάει πολύ με το πυρήνα του gameplay των παιχνιδιών Serious Sam.

Αυτά προς το παρον. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που τα παράτησα χωρίς καν να τα τερματίσω έστω 1 φορά,αλλά αυτά ήταν εκείνα που εγώ έπαιξα πιο πρόσφατα. Πηγαίνοντας βέβαια πίσω,έχω αρκετά παραδείγματα που θα μπορούσα να γράψω,ειδικά από εποχές atari-NES.
Υπενθυμίζω για άλλη μια φορά πως δεν λέω πως σώνει και καλά αυτά τα παιχνίδια ήταν κακά. Απλά εμένα δεν με ενθουσίασαν αρκετά και δε μου κράτησαν το ενδιαφέρον για να τα παίξω μέχρι το τέλος.
Άβαταρ μέλους
Alithinos

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό assassin » 28 Ιαν 2013, 20:19

Eat Lead... ειστε γατακια αν δεν εχετε παιξει αυτο το παιχνιδι...
Άβαταρ μέλους
assassin

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό game over » 30 Ιαν 2013, 18:34

:shock: :mrgreen: :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 31 Ιαν 2013, 03:47

game over έγραψε:
:shock: :mrgreen: :P

Πω πω, ο χριστός και η παναγιά. Που τα βρίσκετε αυτά τα παιχνίδια θα θελα να ξερα :P
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Christaras » 16 Μαρ 2013, 17:07

Γενικά ακόμα και τυχαία όταν αγόραζα παιχνίδι σχεδόν πάντα έπεφτα σε καλά. Από τα χειρότερα που έχω παίξει είναι το Need for Speed Undercover για το PS2 κι όλας. Χάλια γραφικά, και το gameplay δεν παλεύονταν χώρια το ότι λάγκαρε άγρια. Επίσης τα WRC του PS3 είναι εξίσου χάλια από άποψη gameplay κυρίως. Ειδικά το 3. Κρίμα που δεν πήραν τίποτα από τις εκδόσεις του PS2. Α επίσης το Castlevania στο 3DS είναι πολύ χάλια, σαν 2d god of war (χαχα!).
Άβαταρ μέλους
Christaras

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό tak96 » 18 Μαρ 2013, 13:23

το sims...αρκετα βαρετο...και μονοτονο
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό GeoMoug » 18 Μαρ 2013, 13:28

Λοιποον παιδια θα σου ξεκαθαριστω απο την αρχη .. το χειροτερο game που εχω παιξει σε υπολογιστη ειναι το Ζοο Τycoon ... Παιδια ειναι για τον μπιιιπ .. ΣΟυ δινει κατι μπιιιπσκυλα και πρεπει να τα ξεσκατιζεις να τα καθαριζεις και τελικα ψοφανε καποια στιγμη .
GeoMoug

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό spinemm » 18 Μαρ 2013, 19:07

Earth Defence Force 2017 στο Χ360 η ΑΠΑΤΗ!!!!

WRC3 στο PSVITA η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ!!!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Μαρ 2013, 09:41

Ολα τα παιχνιδια του PSP εκτος του buzz
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση