- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 00:04 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Football manager 2013
Mεγαλες στιγμες ζουν οι φιλαθλοι της Port Vale αφου ο Ελληνας προπονητης Δ.Τ. ειναι κοντα στο να κανει το μικρο θαυμα και να προβιβασει την ομαδα στην League 1 της Αγγλιας. Παρα τα οικονομικα προβληματα και την αλλαγη προεδρου της ομαδας φαινεται πως μπορει να κανει την υπερβαση. Σημειωση οτι η διοικηση (πριν γινει η αλλαγη προεδρου) ειχε θεσει στοχο την αποφυγη υποβιβασμου της ομαδας στο ερασιτεχνικο πρωταθλημα. Παρα το γεγονος οτι αποκλειστηκε απο το League Cup απο την Leeds United με 3-1 (αν θυμαμαι καλα τοσο ηρθε) και απο την Rotherham για το FA Cup εχει κανει την εκπληξη και στο Johnstone's Paint Trophy αφου ειναι στον ημιτελικο οπου και θα αντιμετωπισει την Tranmere.
Παμε ομαδαραααααα.....

Παμε ομαδαραααααα.....

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Σε βλέπω γρήγορα να αλλάζεις λιμάνι!!!
Λες να παω προς Πειραια μερια;

Το γελιο ειναι οτι στην πραγματικοτητα η Port Vale ειναι δευτερη θεση στην League 2 με 32 αγωνες και συνολο 60 βαθμων. Τυχαιο;

-
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Προς liverpool θα ήταν καλύτερα!Γενικά μείνε Αγγλία έχει το καλύτερο πρωτάθλημα.
Ναι συμφωνω πως η Αγγλια εχει το καλυτερο πρωταθλημα απλα με ενα χρονο εμπειριας στην L2 λιγο δυσκολο να φυγω το καλοκαιρι προς Liverpool. Βεβαια θα ηταν τρομερη προταση μιας και με ενδιαφερει λογω οτι απο Premier League υποστηριζω Liverpool.
Eιδωμεν, βεβαια στο πρηγουμενο save ξεκινησα με Ολυμπιακαρα εκατσα 2 χρονια και την δευτερη χρονια πηρα Europa League και μετα εφυγα για Milan. Στο FM2012 παντως δυσκολα εκανες τετοια καριερα.
-
nfs_maniac έγραψε:Αρχικά congrats, για τις μεγάλες στιγμές που ζεις!![]()
Για τη συνέχεια, άλλαξε skin!!!!
Τι skin προτεινεις; Εσυ τι εχεις βαλει;
-
Βασικά φέτος δεν υπάρχουν και πολλές αξιόλογες επιλογές. Πιστεύω το steklo είναι με διαφορά οτι καλύτερο κυκλοφορεί
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Τελος η σεζον!! 2η θεση με ισοβαθμια με την Rotherham.
Χαρουμενος αφου η ομαδα ανεβηκε κατηγορια αλλα γκρινια αφου ηρθα δευτερος με ισοβαθμια. Θα μου πεις μην τα θες ολα δικα σου αλλα θα καταλαβεις γιατι κανω ετσι.
Προτελευταια αγωνιστικη (45η). Πρωτη η Rotherham με 87 βαθμους και εγω δευτερος με 85 βαθμους. Πιστευω στο θαυμα της κατακτησης της 1ης θεσης. Βεβαια εγω και η Rotherham καναμε γκελες τις τελευταιες αγωνιστικες. Η Rotherham θα μπορουσε να ειχε εξασφαλισει την πρωτη θεση αφου εγω εκανα βλακιες αλλα αρχισε να κανει γκελες και η διαφορα των 9 βαθμων ειχε μειωθει στους 2!!!! Τελευταια αγωνιστικη. Η Rotherham υποδεχεται την Torquay (Τορκι) η οποια βρισκεται στην 10η θεση. Εννοειται φαβορι για την νικη και την κατακτηση της πρωτης θεσης. Εγω αντιμετωπιζα την Νorthampton εντος εδρας και για να βγω πρωτος ηθελα ηττα της Rotherham και νικη εγω. Αρχιζει το ματς και τελειωνει το πρωτο ημιχρονο να βρισκομαι πισω στο σκορ με 0-3 (!!!). Νταξει εχασα και λογικα η Ροδεραμ θα νικησε. Αρχιζω και "βριζω" τους παικτες μου για την αποδοση τους στο πρωτο ημιχρονιο. Τελικο σκορ στο τελος Port Vale - Northampton 3-3 (!!!) Απιστευτα πραγματα. Κοιταω το αλλο ματς της Ροδεραμ. Rotherham - Torquay 0-1 (!!!)
Ξ Ε Ν Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παντως Johnston's Paint Trophy το πηρα και ησυχασα.

Χαρουμενος αφου η ομαδα ανεβηκε κατηγορια αλλα γκρινια αφου ηρθα δευτερος με ισοβαθμια. Θα μου πεις μην τα θες ολα δικα σου αλλα θα καταλαβεις γιατι κανω ετσι.
Προτελευταια αγωνιστικη (45η). Πρωτη η Rotherham με 87 βαθμους και εγω δευτερος με 85 βαθμους. Πιστευω στο θαυμα της κατακτησης της 1ης θεσης. Βεβαια εγω και η Rotherham καναμε γκελες τις τελευταιες αγωνιστικες. Η Rotherham θα μπορουσε να ειχε εξασφαλισει την πρωτη θεση αφου εγω εκανα βλακιες αλλα αρχισε να κανει γκελες και η διαφορα των 9 βαθμων ειχε μειωθει στους 2!!!! Τελευταια αγωνιστικη. Η Rotherham υποδεχεται την Torquay (Τορκι) η οποια βρισκεται στην 10η θεση. Εννοειται φαβορι για την νικη και την κατακτηση της πρωτης θεσης. Εγω αντιμετωπιζα την Νorthampton εντος εδρας και για να βγω πρωτος ηθελα ηττα της Rotherham και νικη εγω. Αρχιζει το ματς και τελειωνει το πρωτο ημιχρονο να βρισκομαι πισω στο σκορ με 0-3 (!!!). Νταξει εχασα και λογικα η Ροδεραμ θα νικησε. Αρχιζω και "βριζω" τους παικτες μου για την αποδοση τους στο πρωτο ημιχρονιο. Τελικο σκορ στο τελος Port Vale - Northampton 3-3 (!!!) Απιστευτα πραγματα. Κοιταω το αλλο ματς της Ροδεραμ. Rotherham - Torquay 0-1 (!!!)
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ξ Ε Ν Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παντως Johnston's Paint Trophy το πηρα και ησυχασα.

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης