Game of the Year 2012

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 31 Δεκ 2012, 11:23

Δυστυχώς φέτος δεν ασχολήθηκα παρά με ελάχιστα παιχνίδια,ελπίζω να αλλάξει αυτό το 2013.

1. Rayman Jungle run
Δεν έχω δεί πιο όμορφo παιχνίδι σε φορητή συσκευή,υπέροχα χρώματα και αρκετά δύσκολο.

2. Borderlands 2
Το πρώτο είναι από τα αγαπημένα παιχνίδια μου αλλά το δεύτερο το ξεπερνάει χαλαρά.Μπράβο τους.

Πραγματικά 3ο παιχνίδι του 2012 δεν έχω να σας πω γιατί κάποια που έπαιξα είναι παλαιότερα. ;)

Καλή χρονία σε όλους.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό rigaspapas » 31 Δεκ 2012, 12:34

1. Max Payne 3
Το πιο ατμοσφαιρικό παιχνίδι που είχαμε γνωρίσει ποτέ, επέστρεψε αλλαγμένο, και πέτυχε. Πόσο καλύτερα να αποδώσει κανείς έναν αλκοολικό μπάτσο με υπαρξιακά; Και παράλληλα, οι φαβέλες της Βραζιλίας παίρνουν όσκαρ σχεδιασμού.

2. Hitman absolution
Φοβερά καλοσχεδιασμένο, φοβερή ελευθερία κινήσεων, αλάνθαστο A.I. Ένας κόσμος μπροστά σου να κάνεις ό,τι βάλει η φαντασία σου.
Άβαταρ μέλους
rigaspapas

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό korko » 31 Δεκ 2012, 13:06

θα γράψω μόνο για παιχνίδια που έτυχε να παίξω και όχι ποια είναι τα καλύτερα της χρονίας

1.Hitman Absolution
Τρομερό παιχνίδι με τεράστια ελευθερία κινήσεων,υπέροχο gameplay,σου έδινε την δυνατότητα να το τερματίσεις όπως θες,είτε stealth είτε απλά σκοτώνοντας τους όλους.Το μόνο ίσως αρνητικό η μέτρια υπόθεση της όλης ιστορίας

2.Resident Evil 6
Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με αυτό το παιχνίδι γιατί είναι το αγαπημένο μου franchise.Σίγουρα του έλλειπε το survivor horror στοιχείο και μάλλον οι κατασκευαστές του δεν ήξεραν τι ήθελαν να δώσουν στο κοινό αλλά το τελικό αποτέλεσμα είχε πιο πολλά θετικά από αρνητικά.Τεράστιο σε διάρκεια, ωραία υπόθεση,τρομερά cutscenes,το internet co-op ήταν πολύ καλό.

3.Football Manager 2013
Από την μέρα που έπαιξα για πρώτη φορά το 2004 κόλλησα με την σειρά και νομίζω οτι απλά είναι το καλύτερο που έχει βγει μέχρι σήμερα.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό basiliseven » 31 Δεκ 2012, 13:40

1-WWE '13(Xbox 360 το κέρδισα εδώ :P )
Εξαιρετικά γραφικά και από τα καλύτερα multiplayer games(έως 4 παίκτες),αν και δεν διαφέρει σε τεραστία γκάμα από τους προγονούς του αλλά έχουν διορθωθεί πολλά λάθη των παλαιοτέρων τίτλων σου δίνει μεγάλη ελευθεριά σε τρόπο μάχης,στο να κερδίσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και έχει πολλά διαφορετικά modes και tweaks(match creator) για να μην κουράζεσαι ποτέ !

2-UFC Undisputed 3(xbox 360)
Ποιο ρεαλιστικό από όλα τα fighting-brawl games που έχω δοκιμάσει! Καλοδουλεμένο παιχνίδι και καλύτερος τρόπος submission χωρίς να σπάς τα τηλεχειριστήρια με button mashing και να γυρνάς τους αναλογικούς σαν τρελός.Φοβερά dodge counters και K.O!!!

3-Assassin's Creed III(xbox 360-Pc)
Έχοντας παίξει όλα τα προηγούμενα αυτό δεν μπορούσε να ξεφύγει από την λίστα μου!Δεν έχω πολλά λογία να πω καθώς κάθε χρονιά βλέπουμε ένα Assassins Creed βελτιωμένο από τα αλλά και σε θέμα γραφικών-ιστορίας-gameplay!

Άλλα παιχνίδια που μου τράβηξαν κάπως την προσοχή

Lego Batman 2: DC Super Heroes
Lego lord of the rings
Xcom Enemy Unknown
Shank 2
Άβαταρ μέλους
basiliseven

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 31 Δεκ 2012, 15:55

Assassins creed 3 πολύ καλός χειρισμός, καλύτερα γραφικά από τα προηγούμενα πιστεύω και μάλλον αν είχε καλύτερη ιστορία(όχι οτι δεν είναι καλή) θα ήταν το καλύτερο.

Hitman Absolution επείσις ένα πάρα πολύ καλά σχεδιασμένο παιχνίδι και σε ιστορία αλλά και σε gameplay καθώς μόνο και μόνο το ότι έχει άπειρους τρόπους να κάνεις αποστολές αρκεί.

Dishonored μια από τα ίδια με το hitman, πολλούς τρόπους εκτέλεσης αποστολών, πολύ καλά γραφικά, ελαφρύ για το σύστημα και αναλόγως με το τι κάνεις, ανάλογο τέλος θα έχεις.

Αξιοσημείοτα παιχνίδια:

fifa 13
nba 2k13
FM 13
Darksiders
Black ops 2
Limbo
Farcry 3
F1 2012
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό nova » 31 Δεκ 2012, 16:18

1.Mass Effect 3
Είναι το πρώτο Mass Effect που έχω παίξη και έχω εντυπωσιάστη με την ιστορία του και με το multiplayer

2.Borderland 2
Το διάλεξα γιατί είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά βιντεοπαιχνίδια με απιρα όπλα και τόσα να κανείς χωρίς να βαρεθης

3.Halo 4
Tο διάλεξα γιατί μου αρέσουν όλα τα Halo και επιδει έχει το καλύτερο Campaign και Multiplayer και για εμένα προσωπικά ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιντεοπαιχνίδια του 2012

Runner ups
Far Cry 3
The Walking Dead
The Darkness II
Dishonored
Q.U.B.E.
Assassin's Creed III
Άβαταρ μέλους
nova

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 31 Δεκ 2012, 17:04

1.Assassin's Creed III
Ενδιαφέρουσα ιστορία,τρομερά γραφικά σε έναν γεμάτο από ζωή κόσμο(υπήρχαν σημεία που απλά τα χάζευα),γρήγορες μάχες σώμα με σώμα,κυνήγι και Ναυμαχίες!Με λίγα λόγια το ευχαριστήθηκα. :D

2.Forza Horizon
Ποιότητα Forza σε open word.Τα λόγια είναι περιττά,από τα καλύτερα open word racing παιχνίδια της γενιάς.Πολλά υποσχόμενο. ;)

3.Sleepings Dogs
Από τις εκπλήξεις της χρονιάς ένα διαμάντι από το πουθενά.Μπόλικη δόση δράσης σε συνδυασμό με gameplay τύπου Batman AS-AC κάνεις πολλούς τίτλους να "ζηλεύουν"...
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό ilias78 » 31 Δεκ 2012, 17:13

1. Assassin Creed III

δεν υπαρχει λογος. ισως ειμαι προκατηλημενος. ειμαι fan της σειρας οποτε κ δεν θα μπορουσε να βρισεκεται σε διαφορετικη θεση πλην της πρωτης

2. Far Cry 3

ο τιτλος ειναι απιστευτος. πολυ καλο stroy, πανεμορφες τοποθεσιες και μια απιστευτη αντιγραφη της αγριας ζωης στη ζουγκλα. αν δεν υπαρχαν καποια θεματα με τα γραφικα, ισως να μιλαγαμε για το καλυτερο Game ever. προσωπικη αποψη.

3. Hitman Absolution

ειναι ο πρωτος stealth τιτλος που πιανω στα χερια μου. δεν εχω δοκιμασει κανεναν απο τους προγουμενους. στην αρχη ημουν επιφυλακτικος γιατι εχω συνηθισει τα "βουρ και σας εφαγα" (βλεπε cod). τελικα ομως, η stealth αισθηση εχει χαρη χαρη, αλλα αδρεναλινη

Runner ups

cod modern warfare 3
spec ops the line
ilias78

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό ner0 » 31 Δεκ 2012, 20:14

xGodKilleRx έγραψε:1.Assassin's Creed III
Ενδιαφέρουσα ιστορία,τρομερά γραφικά σε έναν γεμάτο από ζωή κόσμο(υπήρχαν σημεία που απλά τα χάζευα),γρήγορες μάχες σώμα με σώμα,κυνήγι και Ναυμαχίες!Με λίγα λόγια το ευχαριστήθηκα. :D

2.Forza Horizon
Ποιότητα Forza σε open word.Τα λόγια είναι περιττά,από τα καλύτερα open word racing παιχνίδια της γενιάς.Πολλά υποσχόμενο. ;)

3.Sleepings Dogs
Από τις εκπλήξεις της χρονιάς ένα διαμάντι από το πουθενά.Μπόλικη δόση δράσης σε συνδυασμό με gameplay τύπου Batman AS-AC κάνεις πολλούς τίτλους να "ζηλεύουν"...

Ωραίο signature φίλος ;)

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό lust » 31 Δεκ 2012, 22:23

1)XCOM enemy unkown

Για μενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει πραγματικα αξιζει ατελειωτες ωρες λιωσηματος το campaign ειδικα σε ironman mode και το καλυτερο ειναι οτι δεν ειχα ιδεα για το συγκεκριμενο(τα προηγουμενα δεν τα ειχα παιξει αλλα οσους ρωτησα μου ειπαν οτι ηταν μαγεια)

2)Fifa 13

Τα τελευταια 4 χρονια παντα πρωτο στη λιστα μετα αγαπημενα μπορει να μην ειχε πολλες αλλαγες αλλα γιατι να αλλαξεις κατι τοσο πετυχημενο?Απειρες ωρες στο multiplayer και στη σαιζον με τη Λιβερπουλ

3)Sleeping Dogs

Απλα εκπληκτικο ηρθε απο το πουθενα και τρελανε κοσμο μαζι και μενα απο τα λιγα παιχνιδια που εκανα ΟΛΕΣ τις εξτρα αποστολες το πως παλευει ο χαρακτηρας να διαλεξει τη δουλεια και το σωστο η την "οικογενεια" τη τιμη και το εγκλημα σε κραταει μεχρι το τελος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB