Bump!
Τελικά το πέρασα εκείνο το σημείο και τώρα έχω φτάσει στον Ornstein και τον Smugg
Αλλά ρε παιδιά για weapon έχω ακόμα το Halbred+1, μου προτείνετε κάποιο όπλο καλύτερο αυτή την στιγμή να βρώ ή να αγοράσω.Έχω στο inventory μου και καλύτερα όπλα όμως δεν έχω όσο strength χρειάζεται για να τα σηκώσω ακόμα :/
- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 20:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Dark Souls
ichigo13 έγραψε:game over έγραψε:Χρειάζεσαι ακόμα βοήθεια, Γενικά ?
Δεν το εχω παιξει καθολου απο τοτε, απλα farmαρα λιγο σε xp τον παικτη μου.
Αν μπορεις ομως να μου δωσεις καποια συμβουλη για οπλο ευπροσδεκτη η κατι αλλο ευπροσδεκτη
Έχεις ανοίξει την πόρτα με τις 20.000 souls στο δασός Darkroot Basin ?

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
game over έγραψε:ichigo13 έγραψε:game over έγραψε:Χρειάζεσαι ακόμα βοήθεια, Γενικά ?
Δεν το εχω παιξει καθολου απο τοτε, απλα farmαρα λιγο σε xp τον παικτη μου.
Αν μπορεις ομως να μου δωσεις καποια συμβουλη για οπλο ευπροσδεκτη η κατι αλλο ευπροσδεκτη
Έχεις ανοίξει την πόρτα με τις 20.000 souls στο δασός Darkroot Basin ?
Εγώ την άνοιξα αλλά δεν μου άρεσε εκεί που κατέληξα

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Ωραία λοιπόν, ξεκινάμε.
Πήγαινε στο δασός(Darkroot Garden) και άνοιξε την κρυφή πόρτα ,θέλει ένα ειδικό key που το έχει blacksmith (andre of astora) κάνει 20.000 souls.Εντωμεταξύ διπλά στην κρυφή πόρτα υπάρχει κρυφό wall bonfire χτύπα τον τοίχο και θα δεις. Με το που πας μέσα στην κρυφή πόρτα που άνοιξες θα βρεις ghosts και soldiers αρκετά δυνατά που θα σου δώσουν τρελό xp.Αν δεν μπορείς να τους νικήσεις κάνε τους να σε ακολουθούσουν έξω από την πόρτα κάπου κοντά στο bonfire και πεταχτούς κάτω στον γκρεμό έναν κάθε φορά αν τύχει και πεθάνεις οι ψυχές θα είναι εκεί κοντά και δεν θα τις χάσεις . Η αλήθεια είναι ότι είναι βαρετό και κουραστικό αλλά έτσι θα πάρεις αρκετό xp και εύκολο για να δυναμώσεις.
Το Pyromancies σου κάντο full level, αγόρασε όλα τα srollls του.
Για μένα να φτιάξεις δυο weapon το ένα fire και το άλλο thunder και να τα δυναμώσεις όσο ποιο πολύ μπορείς.
Μπορείς να βρεις στο anor londo το και να κάνεις summon τον solaire of astora όταν είσαι σε human form για να σε βοηθήσει. Βρίσκεται μέσα στο κτήριο πριν τον smough και τον Ornstein εκεί που είναι ο knight με το μεγάλο bow σε κάτι σκαλιά υπάρχουν και 2 tower knight εκει περα.ψαξε και θα δεις.
Τέλος ο smough και Ornstein έχουν weakness σε fire και thunder.
Αν δεις ότι δεν βγαίνουν το πολύ να μου πεις να σε βοηθήσω εγώ, δηλ να με κάνεις summon στο game σου.
Πήγαινε στο δασός(Darkroot Garden) και άνοιξε την κρυφή πόρτα ,θέλει ένα ειδικό key που το έχει blacksmith (andre of astora) κάνει 20.000 souls.Εντωμεταξύ διπλά στην κρυφή πόρτα υπάρχει κρυφό wall bonfire χτύπα τον τοίχο και θα δεις. Με το που πας μέσα στην κρυφή πόρτα που άνοιξες θα βρεις ghosts και soldiers αρκετά δυνατά που θα σου δώσουν τρελό xp.Αν δεν μπορείς να τους νικήσεις κάνε τους να σε ακολουθούσουν έξω από την πόρτα κάπου κοντά στο bonfire και πεταχτούς κάτω στον γκρεμό έναν κάθε φορά αν τύχει και πεθάνεις οι ψυχές θα είναι εκεί κοντά και δεν θα τις χάσεις . Η αλήθεια είναι ότι είναι βαρετό και κουραστικό αλλά έτσι θα πάρεις αρκετό xp και εύκολο για να δυναμώσεις.
Το Pyromancies σου κάντο full level, αγόρασε όλα τα srollls του.
Για μένα να φτιάξεις δυο weapon το ένα fire και το άλλο thunder και να τα δυναμώσεις όσο ποιο πολύ μπορείς.
Μπορείς να βρεις στο anor londo το και να κάνεις summon τον solaire of astora όταν είσαι σε human form για να σε βοηθήσει. Βρίσκεται μέσα στο κτήριο πριν τον smough και τον Ornstein εκεί που είναι ο knight με το μεγάλο bow σε κάτι σκαλιά υπάρχουν και 2 tower knight εκει περα.ψαξε και θα δεις.
Τέλος ο smough και Ornstein έχουν weakness σε fire και thunder.
Αν δεις ότι δεν βγαίνουν το πολύ να μου πεις να σε βοηθήσω εγώ, δηλ να με κάνεις summon στο game σου.
Τελευταία επεξεργασία από game over και 31 Οκτ 2011, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Sorry που επεμβένω παίδες αλλά summon δε γίνεται εκτός αν είστε τυχεροί και μπείτε στο ίδιο lobby... Πάντως φίλε μου με βοήθησες και εμένα πολύ με το τελευταίο σου ποστ 

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης