Batman Arkham City

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό majorfox » 23 Οκτ 2011, 19:35

Shadow_Hunter έγραψε:Το πρώτο ήταν 10000000000 φορές καλύτερο,αυτό είναι χάλια!

καλα για σενα ολα χαλια ειναι, δεν πας να πλυνεις κανα πιατο καλυτερα ?
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 23 Οκτ 2011, 19:56

Θεούλης :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελπίζω να μου ξανακάνει το amazon έκπληξη αύριο... Το ΜΕ2 σε 2 εργάσιμες το είχα..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Οκτ 2011, 19:09

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 25 Οκτ 2011, 20:49

Shepard έγραψε:Stunning Batman: Arkham City sales top 4.6 million in 1 week
http://www.computerandvideogames.com/323810/stunning-batman-arkham-city-sales-top-46-million-in-1-week/

4.6 WTF????????? Θα τρίβουν τα ματάκια τους εκεί στη Warner...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Katerinaki34 » 26 Οκτ 2011, 10:09

Το παιχνίδι είναι φοβερόοοοοο!!! Το έχω αρχίσει εδώ και 3 ημέρες και΄έχω φάει απίστευτο κόλλημα!! Περιμένω πως και πως να γυρίσω το απόγευμα από τη δουλειά για να αρχίζω να παίζω!!! Έφαγα βέβαια αρκετή ώρα μέχρι να μπω στο κλίμα για το που πρέπει να πάω... Είσαι μέσα σε μια τεράστια, σκοτεινή, απίστευτη πόλη πλέον βλέπεις... Πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ!!! Να το αγοράσετε ασυζητητί!!!!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
Katerinaki34

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Shepard » 26 Οκτ 2011, 17:50

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 26 Οκτ 2011, 22:50

katerinaki έγραψε:Το παιχνίδι είναι φοβερόοοοοο!!! Το έχω αρχίσει εδώ και 3 ημέρες και΄έχω φάει απίστευτο κόλλημα!! Περιμένω πως και πως να γυρίσω το απόγευμα από τη δουλειά για να αρχίζω να παίζω!!! Έφαγα βέβαια αρκετή ώρα μέχρι να μπω στο κλίμα για το που πρέπει να πάω... Είσαι μέσα σε μια τεράστια, σκοτεινή, απίστευτη πόλη πλέον βλέπεις... Πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ!!! Να το αγοράσετε ασυζητητί!!!!!!! ;)

Το να είσαι Batman και να πετάς στους ουρανούς της τρελής πολής με τύπους σε περίεργα κουστούμια, μέσα στο σκοτάδι, με περίεργα φωτάκια, ομίχλη, χιόνι σε ένα εντελώς παρανοϊκό/σουρρεάλ/κομιξ-άδικο σκηνικό είναι απόλαυση σκέτη. Σούπερ η Rocksteady, έχει πιάσει το νόημα 100%.
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό majorfox » 26 Οκτ 2011, 23:30

deus_d0pe έγραψε:
katerinaki έγραψε:Το παιχνίδι είναι φοβερόοοοοο!!! Το έχω αρχίσει εδώ και 3 ημέρες και΄έχω φάει απίστευτο κόλλημα!! Περιμένω πως και πως να γυρίσω το απόγευμα από τη δουλειά για να αρχίζω να παίζω!!! Έφαγα βέβαια αρκετή ώρα μέχρι να μπω στο κλίμα για το που πρέπει να πάω... Είσαι μέσα σε μια τεράστια, σκοτεινή, απίστευτη πόλη πλέον βλέπεις... Πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ!!! Να το αγοράσετε ασυζητητί!!!!!!! ;)

Το να είσαι Batman και να πετάς στους ουρανούς της τρελής πολής με τύπους σε περίεργα κουστούμια, μέσα στο σκοτάδι, με περίεργα φωτάκια, ομίχλη, χιόνι σε ένα εντελώς παρανοϊκό/σουρρεάλ/κομιξ-άδικο σκηνικό είναι απόλαυση σκέτη. Σούπερ η Rocksteady, έχει πιάσει το νόημα 100%.

τετοια θελω να διαβαζω ! κουφαλες με πωρωσατε 8-)
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό Shepard » 28 Οκτ 2011, 15:54

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 29 Οκτ 2011, 19:39

Tέλος το Batman :| Mακάρι να είχε κι άλλο. Μου έμεινε η τελευταία αποστολή της Catwoman και μετά έχει σίγουρα NG+ για ότι side-quest μου έμεινε αν και θα ήθελα να τα είχα κάνει όλα χωρίς να χρειαστεί. Έκανα βλακεία και το έτρεξα προς το τέλος αλλά οκ, μικρό το κακό.

Ωραίο σε γενικές γραμμές. Η πληθώρα villains που τρώγονται σαν τα κοκόρια για κυριαρχία εντός της πόλης ήταν το αγαπημένο μου στοιχείο στην ιστορία του τίτλου. Μερικές δε μάχες με αυτούς χωρίς να είναι δύσκολες ήταν πολύ καλά υλοποιημένες.

Στοιχεία που λείπουν απ'το Arkham Asylum είναι το στοιχείο του αιφνιδιασμού, το περισσότερο κλειστοφοβικό περιβάλλον του ασύλου και το wow-factor σε αναμετρήσεις όπως αυτή με Scarecrow, στο όλο του στήσιμο. Είχε ανάλογες στιγμές, όχι όμως με την ίδια ένταση και σίγουρα λιγότερο εντυπωσιακές από τη πρώτη φορά. Στοιχείο που παραμένει αναλοίωτο είναι η επιβλητική παρουσία του Joker, ακόμα και ανάμεσα σε τόσους villains, ο Joker παραμένει το νούμερο ένα.

Απολαυστικές ήταν και οι μάχες, περισσότερο απ'το Asylum λόγω πληθώρας εχθρών και combat upgrades. Οι διαφορετικοί τύποι εχθρών σε συνδυασμό με τους φρενήρης ρυθμούς που μπορεί να πιάσει μια μάχη το κάνει ακαταμάχητο σε beat'em up sexappeal. Πολύ καλή δουλειά και εδώ.

Τέλος η πόλη είναι κι αυτή από μόνη της ένας εκ των πρωταγωνιστών. Έχει προσωπικότητα κι αυτό γιατί μετά από λίγες ώρες την συνηθίζεις, βάζεις με το μάτι landmarks και πας μόνος σου χωρίς τη βοήθεια του χάρτη κάθε τρεις και λίγο.

Δεν ξέρω τι σχέδια έχει για το μέλλον η Rocksteady, πάντως με τα δύο Batman κατάφερε να δώσει δύο πολύ καλούς τίτλους που όταν τελειώνουν σε αφήνουν ανικανοποίητο να ζητάς κι άλλο.
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB