God of War Ascension

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 19 Δεκ 2012, 22:42

Test Chamber - God of War: Ascension (demo)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 08 Ιαν 2013, 13:20

Είδα βίντεο από multiplayer με ελληνικά στο youtube. Ούτε ζεστό ούτε κρύο. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου δίνει την εντύπωση πως οι Έλληνες είναι λίγο επιφυλακτικοί όταν κάνουν τις φωνές. Σαν να φοβούνται...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό litanies » 08 Ιαν 2013, 14:32

Scott_Pilgrim έγραψε:Είδα βίντεο από multiplayer με ελληνικά στο youtube. Ούτε ζεστό ούτε κρύο. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου δίνει την εντύπωση πως οι Έλληνες είναι λίγο επιφυλακτικοί όταν κάνουν τις φωνές. Σαν να φοβούνται...

υπάρχει κάποιο link να το δούμε?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό lust » 08 Ιαν 2013, 19:57

litanies έγραψε:
Scott_Pilgrim έγραψε:Είδα βίντεο από multiplayer με ελληνικά στο youtube. Ούτε ζεστό ούτε κρύο. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου δίνει την εντύπωση πως οι Έλληνες είναι λίγο επιφυλακτικοί όταν κάνουν τις φωνές. Σαν να φοβούνται...

Πραγματικα καθε φορα που ακουω ελληνικα σε παιχνιδι ειναι απιστευτα περιεργο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 08 Ιαν 2013, 20:02

Είναι σαν να χρησιμοποίησαν τους ίδιους ηθοποιούς από το βιβλίο με τα ξόρκια.
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό litanies » 08 Ιαν 2013, 23:54

lust έγραψε:
litanies έγραψε:

Πραγματικα καθε φορα που ακουω ελληνικα σε παιχνιδι ειναι απιστευτα περιεργο

ευχαριστώ :)

όντως θέλει χρόνο να το συνηθίσεις αλλά καλές είναι τέτοιες προσπάθειες.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Shepard » 11 Ιαν 2013, 21:01

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο developer diary για το multiplayer του πολυαναμενόμενου God of War: Ascension, δίνοντάς μας μια ματιά στα παρασκήνια της ανάπτυξης του εν λόγω mode. Το video δείχνει την 2 χρόνων πορεία του multiplayer, από τη στιγμή που βρισκόταν σε στάδιο σχεδιασμού, μέχρι την τελική του μορφή. Απολαύστε το video μέσα από τον παρακάτω player:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 19 Ιαν 2013, 00:22

Η Sony κυκλοφόρησε ένα teaser trailer για το God of War: Ascension δείχνοντας μας λίγο από τον Kratos και τις νέες του περιπέτειες, καθώς και τα τρομερά μυθικά τέρατα που θα πρέπει να εξοντώσει. Το God of War: Ascension θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 3 στις 15 Μαρτίου. Απολαύστε λοιπόν στον παρακάτω player την επιστροφή του Kratos:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 22 Ιαν 2013, 23:01

Το God of War: Ascension είναι σίγουρα ένα από τα πιο αναμενόμενα games για το 2013 και ειδικά για τους κατόχους PlayStation 3. Ένας ακόμη λόγος που ο τίτλος έχει ενδιαφέρον για την αγορά μας είναι πως για πρώτη φορά θα είναι πλήρως εξελληνισμένος. Όπως λοιπόν είναι λογικό και το πακέτο αγοράς του θα είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά, τόσο στην απλή όσο και στη συλλεκτική του έκδοση.

Εικόνα

Ορισμένες ελληνικές αλυσίδες καταστημάτων έχουν ήδη αναρτήσει μία σχετική φωτογραφία, η οποία και αποκαλύπτει τι έξτρα θα πρέπει να περιμένουμε. Συγκεκριμένα λοιπόν, η συλλεκτική έκδοση που θα κοστίζει 99,99€ θα περιλαμβάνει μια φιγούρα του Kratos μεγέθους 8'', μια θήκη steelbook, διπλό XP για το multiplayer mode, ένα DLC Pass που θα εξασφαλίζει δωρεάν πρόσβαση στα DLCs που θα διατεθούν μετά το λανσάρισμα, το Mythological Heroes Multiplayer Pack που περιλαμβάνει τέσσερα σετ με πανοπλίες, το official soundtrack σε ψηφιακή μορφή και ένα dynamic theme για το PS3. Υπενθυμίζεται πως το God of War: Ascension κυκλοφορεί στις 13 Μαρτίου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 23:12

Έχει το GOW multiplayer? :shock: Από πότε? Και στα ελληνικά κιόλας? Στην Ελλάδα δηλαδή θα έρθει μόνο η έκδοση με τα ελληνικά? Εάν κάποιος θέλει την άλλη έκδοση θα μπορεί να τη βρει στα καταστήματα?
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB