Sephiroth έγραψε:Το θέμα με το ένα χειριστήριο με οθόνη ανά σύστημα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ηλίθιο και θέλω να πιστεύω πως δεν θα επιβεβαιωθεί. Κυρίως γιατί περιορίζει το "U" στο όνομα του Wii U. Για όσους δεν θυμούνται, η Nintendo ανακοίνωσε πέρσι στην Ε3 πως το "U" σημαίνει πως το σύστημα θα προσαρμόζεται στον παίκτη. Θα είναι κάτι που θα συνδέεται μαζί του άρρηκτα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτός ο περιορισμός;
1) Ανισορροπία ανάμεσα στον τρόπο συμμετοχής των παικτών
2) Απίστευτο περιορισμό για τους developers
3) Δικαιολόγηση των όποιων σχολίων γίνονται ως τώρα για την ιαπωνική εταιρεία και τη σχέση που έχει με την τεχνολογία αιχμής. Τουλάχιστον αυτήν που χρησιμοποιεί στα συστήματά της. Δεν την παίρνει την Nintendo να χαρακτηριστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στις home κονσόλες ως οπισθοδρομική...
Όσον αφορά τώρα το ίδιο το σύστημα, εγώ θα σας πω ότι αυτό που είδα πέρσι με ενθουσίασε. Σκεφτείτε δε (το συζήταγα με τον Πέππα αυτό χθες) πως επειδή τα περισσότερα games της, λόγω καλλιτεχνικής προσέγγισης, είναι πολύ εύκολα να πετύχουν 1080p και 60 καρέ. Το Mario demo που είδα πέρσι σε καλή Samsung Full HD οθόνη πάντως, μου έριξε το σαγόνι στο πάτωμα. Το Zelda δεν με ξετρέλανε και το Ghost Recon δεν το πρόλαβα. Απλά φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν αν είναι ισχυρό τελικά.
Θέλω να πιστεύω πως δεν θα απογοητεύσουν τους fans αυτή τη στιγμή...
Νομιζω οτι αν τα παιχνιδια ειναι native Full HD σε μια λογικη τιμη πχ 350 Ε ολοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι . Σε συνδυασμό με την cell shaded μαγεια που μονο η nintendo προσφερει θα ειναι κομπλε . Ενα λειτουργικο online , δεν χρειαζεται να ειναι live . Ενταξει σιγουρα κατι θα μας χαλασει , δεν μπορει να ειναι ολα τελεια . Αλλα αν δειξει η nintendo την ιδια ορεξη που εχει με το 3ds και με μια σωστη τιμη τα προσπερναμε τα υπολοιπα .
Οταν λεω σωστη τιμη εννοω φυσικα σε συναρτηση με το hardware οπως αναφερει και ο Shepard .