News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 31 Μάιος 2012, 17:19

Sephiroth έγραψε:Το θέμα με το ένα χειριστήριο με οθόνη ανά σύστημα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ηλίθιο και θέλω να πιστεύω πως δεν θα επιβεβαιωθεί. Κυρίως γιατί περιορίζει το "U" στο όνομα του Wii U. Για όσους δεν θυμούνται, η Nintendo ανακοίνωσε πέρσι στην Ε3 πως το "U" σημαίνει πως το σύστημα θα προσαρμόζεται στον παίκτη. Θα είναι κάτι που θα συνδέεται μαζί του άρρηκτα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτός ο περιορισμός;

1) Ανισορροπία ανάμεσα στον τρόπο συμμετοχής των παικτών
2) Απίστευτο περιορισμό για τους developers
3) Δικαιολόγηση των όποιων σχολίων γίνονται ως τώρα για την ιαπωνική εταιρεία και τη σχέση που έχει με την τεχνολογία αιχμής. Τουλάχιστον αυτήν που χρησιμοποιεί στα συστήματά της. Δεν την παίρνει την Nintendo να χαρακτηριστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στις home κονσόλες ως οπισθοδρομική...

Όσον αφορά τώρα το ίδιο το σύστημα, εγώ θα σας πω ότι αυτό που είδα πέρσι με ενθουσίασε. Σκεφτείτε δε (το συζήταγα με τον Πέππα αυτό χθες) πως επειδή τα περισσότερα games της, λόγω καλλιτεχνικής προσέγγισης, είναι πολύ εύκολα να πετύχουν 1080p και 60 καρέ. Το Mario demo που είδα πέρσι σε καλή Samsung Full HD οθόνη πάντως, μου έριξε το σαγόνι στο πάτωμα. Το Zelda δεν με ξετρέλανε και το Ghost Recon δεν το πρόλαβα. Απλά φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν αν είναι ισχυρό τελικά.

Θέλω να πιστεύω πως δεν θα απογοητεύσουν τους fans αυτή τη στιγμή...

Νομιζω οτι αν τα παιχνιδια ειναι native Full HD σε μια λογικη τιμη πχ 350 Ε ολοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι . Σε συνδυασμό με την cell shaded μαγεια που μονο η nintendo προσφερει θα ειναι κομπλε . Ενα λειτουργικο online , δεν χρειαζεται να ειναι live . Ενταξει σιγουρα κατι θα μας χαλασει , δεν μπορει να ειναι ολα τελεια . Αλλα αν δειξει η nintendo την ιδια ορεξη που εχει με το 3ds και με μια σωστη τιμη τα προσπερναμε τα υπολοιπα .
Οταν λεω σωστη τιμη εννοω φυσικα σε συναρτηση με το hardware οπως αναφερει και ο Shepard .
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 01 Ιουν 2012, 10:17

ner0 έγραψε:Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο που δεν κατάλαβα ποτέ.
Τα παιχνίδια τι μορφής θα είναι? Εννοώ δισκάκι ή ξέρω γω τι.
Και το δεύτερο...Η κονσόλα είναι αυτό το tablet μόνο? Εγώ με την πρώτη ματιά για περιφερειακό το πέρασα ρε παίδες..

Να η κονσόλα με το tablet. Βασικά, αυτά είναι τα πρωτότυπα και στη Ε3 θα δείξουν την τελική μορφή και τω 2.

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Ιουν 2012, 10:08

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Nintendo Announces Surprise Pre-E3 Event For Sunday Afternnon

Εικόνα

Nintendo is getting a jump on E3 by holding a surprise Nintendo Direct Conference Sunday afternoon.

The Nintendo Direct stream will be here at 3 PM Pacific Time (01:00 τα μεσάνυχτα της επομένης τοπική ώρα!), and Nintendo is promising new information about the Wii U. Nintendo's official E3 conference will be held Tuesday at 9 AM Pacific Time. I'm guessing the event will only last as long as it takes for Saturo Iwata to come on and say, "first," and then sign off.

Το team έχει ήδη συναντηθεί και είναι έτοιμο για το Pre-show

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Spahar » 03 Ιουν 2012, 10:12

Θα το δείξουνε πουθενά;

"I'm guessing the event will only last as long as it takes for Saturo Iwata to come on and say, "first," and then sign off."

:P :P :P
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Ιουν 2012, 10:26

Spahar έγραψε:Θα το δείξουνε πουθενά;

"I'm guessing the event will only last as long as it takes for Saturo Iwata to come on and say, "first," and then sign off."

:lol: :lol: :lol: :lol:

Λογικά στο site τους εκτός και αν είναι μόνο για δημοσιογράφους!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Spahar » 03 Ιουν 2012, 10:28

Shepard έγραψε:
Spahar έγραψε:Θα το δείξουνε πουθενά;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Λογικά στο site τους εκτός και αν είναι μόνο για δημοσιογράφους!

Το βρήκα, εδώ θα μπορούμε να το δούμε.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Ιουν 2012, 10:38

Ωραίοοοοοςςςς...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 03 Ιουν 2012, 12:01

γαμωτο και δουλευω.. Θα το δω μετα σε... μαγνητοσκοπηση :p
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό ner0 » 04 Ιουν 2012, 00:22

Καλή φάση, ανοίγεται ο δρόμος για spoilers σαν να είναι κάτι καλό...
Το pad εντυπωσιακό so far.
Το Miiverse ενδιαφέρον*.
Τελευταία επεξεργασία από ner0 και 04 Ιουν 2012, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Spahar » 04 Ιουν 2012, 00:25

Καλά έως τώρα είναι μεγάλη μάπα, ελπίζω να το κάνανε όλο αυτό για να μην τα λένε στην Ε3 και να κάνουν την συνεντευξη εκεί πιο ενδιαφέρουσα εκεί.
Άβαταρ μέλους
Spahar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB