Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Dural » 25 Μαρ 2015, 02:21

και glitch έχει και frame drops έχει, αλλά λογικά θα patchαριστουν τα περισσότερα. Ο Καρέτσος πάντως εξέφρασε πολύ σωστούς προβληματισμούς στην εκπομπή όχι μόνο γι αυτο game, αλλά γενικότερα
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 25 Μαρ 2015, 04:22

Φιλε μου Tom Tom το παιχνιδι εχει αρκετα frame drops και απορω πως την λες στον Raysod που δεν εχει παιξει το παιχνιδι ενω εσυ που το εχεις παιξει αυτα που λες δεν ισχυουν ... Μαλλον δεν ξερεις τι ειναι το frame drop ...
Raysod δεν εχω κατι μαζι σου αλλα μπαινεις στην διαδικασια να κριτικαρεις παιχνιδια και αποψεις σε βαθος ενω δεν εχεις καν την εμπειρια του θεματος ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 25 Μαρ 2015, 14:36

Raysod δεν εισαι ο μονος με τα 25+ χρονια εμπειριας πανω στο κομματι gaming ... Επισης το να εχεις αποψη ειναι καλο αλλα πρεπει να εισαι σε θεση και να την υπστηριξεις ΑΛΛΑ σωστα δηλαδη να εχεις ασχοληθει με το παιχνιδι η οτιδηποτε αλλο . Αυτο δεν το πεταω σαν σποντα προς εσενα αλλα σε γενικο συνολο .
Περιμενω Invite οταν το παρεις να ξεκινησουμε χαρακτηρα μαζι ... :D
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 25 Μαρ 2015, 16:43

Εγώ πάλι έχω πρόβλημα μεγάλο... με κάτι περιοχές και κάτι εχθρούς που με έχουν κάνει και έχασα τα αβγά και τα πασχάλια. :P

Πολύ ξύλο. Έφαγα την Cleric Amelia (αυτήν που με είχε ξυλοφορτώσει προχθές; ε, αυτή) και πήγα με super αυτοπεποίθηση να το παίξω μάγκας μετά που προχώρησα και... ε, μην πω τι έγινε. :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 25 Μαρ 2015, 21:36

Έχουν επίσης και διαφορά των loading times με SSD. Δυστυχώς δεν είναι μεγάλη, οπότε μακάρι το patch να έρθει σύντομα. Τουλάχιστον δεν βλέπουμε τεχνικά προβλήματα όπως στα Souls ή και άλλους next gen τίτλους.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Μαρ 2015, 01:28

Ρε συ Raysod ηρέμησε, τι χολή είναι αυτή; Καταλαβαίνω αν δεν γουστάρεις καθόλου το Sony brand, αλλά τέτοια κόλπα marketing τα βλέπουμε χρόνια τώρα. Εγώ πάντως είτε τη Sony αφορά, είτε την MS, είτε τη Ninty, πάντα βλέπω επιθετικά προς αυτές σχόλια οπότε λίγο άστοχο το σχόλιο-σπόντα σου. Άλλοι μας τάζουν λαγούς με πετραχίλια και στο τέλος παίρνουμε τα @@ των λαγών. Chill man! :P

Πάντως μερικοί είστε άδικοι σε αυτό που λέτε για τα "γρήγορα" reviews. Σίγουρα μερικοί σπεύσανε να δώσουν βαθμολογία χωρίς να έχουν παίξει multi κάτι το οποίο δεν είναι σωστό, αλλά το ίδιο βλέπουμε χρόνια τώρα σε πολύ γνωστούς τίτλους που ως πιο βασικό έχουν το Multi και όταν βγαίνουν είναι broken σε αυτό το τομέα. Το Bloodborne μπορεί να γίνει και μοναχική εμπειρία αν το παίκτης το θέλει και δεν χρειάζεται να βασίζεται στο multi. Εμπειρία που σίγουρα αλλάζει αν παίζεις με παρέα, αλλά και πάλι δεν έρχεται το τέλος του κόσμου αν είσαι μόνος.

Tέλος, αρκετοί θα παίξουν το πρώτο playthrought χωρίς παρέα, οπότε πιστεύω θα έχουν διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό κάποια πράγματα στο online. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Altair » 26 Μαρ 2015, 02:03

Raysod πρώτα παίξε το παιχνίδι και μετά κρίνε.Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Μαρ 2015, 13:13

Μίλησα με φιλαράκι που έχει το παιχνίδι από προχθές και μου είπε κάποια πράγματα για το online συγκεκριμένα. Καταρχάς πριν το patch στο co op με δύο άτομα, παρέμενε σχεδόν στα 30 fps. Εκεί που έπεφτε λίγο ήταν όταν έκαναν ντου πολλοί εχθροί. Μετά στο co op παραπάνω ατόμων είχαν θέματα αλλά μετά το patch δεν αντιμετώπισαν τίποτα που να έκανε το παιχνίδι unplayable. Ούτε θέματα σύνδεσης υπήρχαν. Μόλις το πήρα στα χέρια μου και θα γράψω τις εντυπώσεις μου κάποια στιγμή. Η Collector's είναι πανέμορφη και πολύ καλό deal στα λεφτά της.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Re: Bloodborne

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 26 Μαρ 2015, 13:24

Παιδιά μας κάνουν πλάκα τα public.Δεν έχουν μου είπανε εικόνα για το πότε θα τους έρθει... Τι ήθελα και παρηγγειλα τη collectors :(
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Re: Bloodborne

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 26 Μαρ 2015, 13:32

Ναι αλλά την είχα προπαραγγειλει εδώ και ενα μήνα.Το θέμα είναι οτι τους ήρθε και εξαντλήθηκε η δεν τους έχει έρθει ακόμα?
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB