- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 16:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Φιλοσοφία αγοράς video game
Το πρώτο d1 περίπου, παιχνίδι που πήρα ήταν το watchdogs(το πήρα ιούλιο) και αυτό λόγω του ότι την ίδια μέρα πήρα το ps4. Από εκεί και πέρα με εξαίρεση το unity, το gtav και το batman του χρόνου(αυτό εξαιτίας λόγω της συλλεκτικής που θέλω να τη πάρω λόγω batmobile)-δηλαδή με εξαίρεση τα κολλήματα με κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι-για κανένα παιχνίδι δεν υπάρχει το d1. Ακόμα και το shadow of mordor ή το witcher 3 που θέλω πολύ να τα παίξω, πρώτα να πέσει η τιμή και μετά. Δεν γίνεται. Πλέον δεν είμαστε για να πετάμε έτσι λεφτά. Λίγα και καλά. Πλέον τα παιχνίδια είναι τεράστια, έχουν πολλές επιπλέον αποστολές και για να τερματίσεις το παιχνίδι θες κάνα μήνα. Ίσως και παραπάνω. Οπότε υπομονή. Και διαβάζουμε και κάνα βιβλίο. Δεν χρειάζεται μόνο βιντεοπαιχνίδια.....
-
marius_octavus - Δημοσιευσεις : 96
Δεν εχω συγκεκριμενη φιλοσοφια. Οταν εχω την οικονομικη δυνατοτητα υπαρχουν μερικοι τιτλοι που τους αγοραζω χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να εχω δοκιμασει τον τιτλο (π.χ Uncharted).
Γενικα ομως, πλεον δεν ειμαι τοσο hardcore gamer οποτε "ξεχναω" να ασχοληθω με παιχνιδια για αρκετο καιρο. Για να φναταστειτε το πασχα που μας περασε ασχοληθηκα και ελιωσα το The last of us, ενω εχει βγει απ'το 13 αν δεν κανω λαθος
Για day 1 παντως θα ηθελα αν τα καταφερω να παρω το UC4 KH3 FFXV η και τα 3 με την προυποθεση οτι θα εχω ps4 μεχρι τοτε βεβαια...
Γενικα ομως, πλεον δεν ειμαι τοσο hardcore gamer οποτε "ξεχναω" να ασχοληθω με παιχνιδια για αρκετο καιρο. Για να φναταστειτε το πασχα που μας περασε ασχοληθηκα και ελιωσα το The last of us, ενω εχει βγει απ'το 13 αν δεν κανω λαθος

Για day 1 παντως θα ηθελα αν τα καταφερω να παρω το UC4 KH3 FFXV η και τα 3 με την προυποθεση οτι θα εχω ps4 μεχρι τοτε βεβαια...
- Alex4
- Δημοσιευσεις : 37
Re: Φιλοσοφία αγοράς video game
Το 99% των παιχνιδιών που αγοράζω ειναι μεταχειρισμένα ή μετα απο πολλαπλά price drops.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Μερικα παιχνιδια,οπως το batman το αγοραζω day one (και μετα χτυπαγα το κεφαλι μου επειδη εκανε εκπτωσεις η Steam) και αλλα περιμενω κανα χρονο μηπως γινουν gold και κυκλοφορησει η εκδοση με τα dls (οπως ειχε γινει με Res evil 5 και χτυπαγα το κεφαλι μου που το πηρα νωριτερα απο χρονο
).
Επισης κοιταω συχνα για εκπτωσεις στο Steam και humble buddle.

Επισης κοιταω συχνα για εκπτωσεις στο Steam και humble buddle.
-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Συνηθως αγοραζω παιχνιδια που ξερω οτι θα παιξω και οτι δε θα τα παρατησω μετα απο λιγο καιρο.οπως τα Cod's,τα Battlefield,Fifa,,God of War κτλ Επισης κοιταω πρωτα trailers,βιντεακια απο youtube για να παρω μια πρωτη γευση και αμα εχω ακομα αμφιβολιες συνηθως νοικιαζω το παιχνιδι και μετα παει για αγορα,αν δε μου αρεσει αρκετα για να με κανει να δωσω 50 ευρω περιμενω καποιους μηνες για να πεσει η τιμη του.
Δε θελω να εχω παιχνιδια που δε παιζω και για αυτο αν μπορει να θελω να αγορασω πχ 3 παιχνιδια ομως δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο,θα αγορασω 1 ή 2
Δε θελω να εχω παιχνιδια που δε παιζω και για αυτο αν μπορει να θελω να αγορασω πχ 3 παιχνιδια ομως δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο,θα αγορασω 1 ή 2
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης