Dragon Ball Z Xenoverse

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Οκτ 2014, 16:54

Όντως. Εδώ και κανένα δίωρο που παίζω, έχω κααλάβει το σύστημα μάχης, βρήκα τα main quests και γενικα το ψάχνω αρκετά. Φαίνεται πως έχει πέσει δουλειά. Τώρα παλεύω να ξεκλειδώσω τη στολή του Raditz.

Edit: Με το που έκανα Z την δεύτερη αποστολή έφαγε maintence ο server.. Τουλάχιστον πρόλαβα να μπω στο tower. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 05 Οκτ 2014, 23:28

Scott_Pilgrim έγραψε:Όντως. Εδώ και κανένα δίωρο που παίζω, έχω κααλάβει το σύστημα μάχης, βρήκα τα main quests και γενικα το ψάχνω αρκετά. Φαίνεται πως έχει πέσει δουλειά. Τώρα παλεύω να ξεκλειδώσω τη στολή του Raditz.

Edit: Με το που έκανα Z την δεύτερη αποστολή έφαγε maintence ο server.. Τουλάχιστον πρόλαβα να μπω στο tower. :P

Bασικά είχε λίγα πράγματα αλλά θέλανε αρκετό ψάξιμο. Main quests (online-offline), PvE και PvP. Πάνω κάτω αυτά και αν δεν κάνω λάθος να φτιάξεις και ομάδα (δική μας κρίση για τα άτομα) για να μπεις στο πετσί των περιεχομένων του παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 23 Οκτ 2014, 13:33

Dragon Ball Xenoverse is out 13th of February on PS3, X360, PS4 and XB1 and 17th of February on Steam across Europe and Australasia! YOU will be able to get your hands on the “Trunks’ Travel Edition” (for Consoles only) which includes the beautiful TRUNKS MASTER STARS PIECE 25 cms Figurine (Exclusive Colouring!). Pre-ordering the game on consoles at participating retailers will get you:
• An amazing Shenron Black Metalcase
• Super Saiyan 4 Vegeta as a Playable Character
• 2 exclusive Frieza Soldier’s Battle Suites to customize your avatars.
Pre-Ordering the game digitally (STEAM, XBL and PSN) will get you all the above, minus the Metalcase. All of those won't be sold afterwards!
Are you getting the collector’s edition?

https://www.youtube.com/watch?v=fbHXKACl2lY

Καθόλου κακό και η προσθήκη SSJ4 απλά με απογείωσε.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό aytias » 23 Οκτ 2014, 19:01

εχω κανα 2 εβδομαδες περιπου που πηρα πρεφα τα νεα για την καινουρια ταινια και για το καινουριο παιχνιδι.....θυμαμαι που ειχες πει kimi στο review του αθλειου dragonball battle of gods οτι ερχεται εκπληξη καποια στιγμη για το dragonball....υποθετω αυτο εννουσες????? δυο πραγματακια και απο μενα....καταρχην ειμαι απιστευτα ενθουσιασμενος που θα βγει καινουριο dragonball game μιας και ειμαι ακομα και τωρα(στα 27!!!!!) αρχικαμμενος με τη σειρα και απο οτι εχω δει το παιχνιδι δειχνει πολλα υποσχομενο αλλα βεβαια και αλλα προηγουμενα ετσι εδειχναν και ειδαμε πως ηταν τελικα οποτε αναμενουμε την κυκλοφορια του.....επισης μια ερωτησουλα εχω γιατι δεν το εχω καταλαβει ακομα....το παιχνιδι θα ειναι μονιμως συνδεδεμενο με internet ή ειναι και κανονικο offline campaign????
aytias

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 24 Οκτ 2014, 01:08

@aytias για να απαντήσω με την σειρά στις ερωτήσεις σου.

1) Όχι, δεν είναι αυτή η εκπληξούλα που έχω ετοιμάσει. Δυστυχώς τρέχουμε πολλά και πιο σημαντικά θέματα οπότε θα πάρει περισσότερη αναμονή.

2) Όσο για τα του online/offline το παιχνίδι διαθέτει και τα δύο οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ;)

Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως :)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό aytias » 25 Οκτ 2014, 20:10

ναι kimi με καλυψες απολυτα ευχαριστω.....ηθελα να ξερα τι εκπληξη θα ειναι αυτη ανυπομονψ...:P
aytias

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 26 Οκτ 2014, 13:11

aytias έγραψε:ναι kimi με καλυψες απολυτα ευχαριστω.....ηθελα να ξερα τι εκπληξη θα ειναι αυτη ανυπομονψ...:P

Δεν αποκαλύπτω τίποτα. Πάντως εγώ ήμουν κατενθουσιασμένος όταν το έφτιαχνα. Υπομονή...
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 22 Ιαν 2015, 16:26

Ο SSJ4 Gogeta και ο Omega Shenron μπαίνουν κι αυτοί στο roster με τους διαθέσιμους χαρακτήρες ενώ με το Season Pass θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τρία πακέτα με επιπλέον χαρακτήρες και αποστολές..

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες για τα πακέτα είναι οι παρακάτω :

DLC Pack 1 (Διαθέσιμο το Μάρτιο του 2015) : Περιέχει τρεις χαρακτήρες οι οποίοι είναι [GT Goku, Pan, GT Trunks] και επίσης 4 Time Patrol αποστολές,12 αποστολές (σχετικά με τη σειρά GT),15 νέες επιθέσεις από τη σειρά GT και 5 νέα κοστούμια πάλι από τη σειρά GT.

DLC Pack 2 (Περιμένουμε να ανακοινωθεί η ημερομηνία) : Exclusive χαρακτήρες,αποστολές,επιθέσεις και κοστούμια..

DLC Pack 3 (Περιμένουμε να ανακοινωθεί η ημερομηνία) : Turtle Hermit Set,Jaco the Space Patroller και άλλα exclusive αντικείμενα..

Για τα 2 τελευταία πακέτα περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες..
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 02 Φεβ 2015, 22:40

Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 02 Φεβ 2015, 22:57

Harkyn έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=rn9BMxFRU-4

Δηλαδή τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα βραδιάτικα ε; Κάπου να εκτονωθώ! :P
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen