PlayStation Plus+

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό gamelover » 23 Δεκ 2013, 22:48

παρατήρησα ότι στο plus έχει παιχνίδια που δεν είναι του μήνα..όπως το uncharted,remember me και άλλα...αυτά είναι σε μόνιμη βάση εκεί για κατέβασμα ή μόνο για αυτόν τον μήνα;
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό DeanSebastian » 24 Δεκ 2013, 00:07

Ορισμένα από τα παιχνίδια αλλάζουν ανά 6-12 μήνες κι ορισμένα από τα παιχνίδια αλλάζουν ανά μήνα. Στο ευρωπαϊκό playstation blog μπορείς κάθε μήνα να ενημερώνεσαι για το ποια καινούρια παιχνίδια μπαίνουν στο PS plus κάθε μήνα. (Συνήθως ανακοινώνονται κάθε δεύτερη Τετάρτη του εκάστωτε μήνα.
DeanSebastian

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό gamelover » 02 Ιαν 2014, 13:42

παιδιά καλή χρονιά!μόλις αγόρασα το bioshock 1 και 2 αλλά έχω ένα πρόβλημα.Ενώ έχω κάνει την αγορά πάω να τα κατεβάσω και μου λέει ότι δεν έχω αρκετο χώρο,ωστόσο στο system information δείχνει ότι έχω 22gb.προσπάθησα να κατεβάσω μόνο το 1 παιχνίδι και πάλι έλεγε ότι δεν έχω χώρο....
τι μπορώ να κάνω;(εκτός απο το να ρίξω καντήλια :evil: )
φαντάζομαι την αγορά την έχω κάνει και απλά δεν μπορώ να τα κατεβάσω έτσι;γιατί η προσφορά τους λήγει σήμερα....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό gamelover » 02 Ιαν 2014, 13:45

μήπως να κάνω ένα format;
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 02 Ιαν 2014, 15:25

gamelover έγραψε:παιδιά καλή χρονιά!μόλις αγόρασα το bioshock 1 και 2 αλλά έχω ένα πρόβλημα.Ενώ έχω κάνει την αγορά πάω να τα κατεβάσω και μου λέει ότι δεν έχω αρκετο χώρο,ωστόσο στο system information δείχνει ότι έχω 22gb.προσπάθησα να κατεβάσω μόνο το 1 παιχνίδι και πάλι έλεγε ότι δεν έχω χώρο....
τι μπορώ να κάνω;(εκτός απο το να ρίξω καντήλια :evil: )
φαντάζομαι την αγορά την έχω κάνει και απλά δεν μπορώ να τα κατεβάσω έτσι;γιατί η προσφορά τους λήγει σήμερα....

Αν δεν κάνω λάθος (διορθώστε με) χρειάζεσαι τον διπλάσιο χώρο από ότι αναγράφεται γιατί πρώτα το κατεβάζει και μετά το κάνει εγκατάσταση! δηλαδή θέλεις 22+22=44 ελεύθερα.
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό gamelover » 02 Ιαν 2014, 15:42

δεν το ήξερα...κατάλαβα ωπότε χρείαζομαι λίγο χώρο ακόμα για να κατεβάσω τουλάζιστον το 1. ούτως η άλλως σκεφτόμουν να αγοράσω ένα εξωτερικό σκληρό...αν και πρωταρχική μου σκέψη ήταν,αν γινόταν, να αγοράσω απλά ένα usb καλώδιο ΜΗΠΩΣ και μπορούσα να συνδέσω το λαπτοπ μου με το ps3 ώστε να τα περάσω στον σκληρό του...και να αποφύγω την αγορά σκληρού δίσκου...(ο πιο οικονομικός σε σχέση με τα gb που προσφέρει είναι στα 43 ευρώ γι'αυτό...)
υπάρχει πρόβλημα μήπως με τους εξωτερικούς;τους αναγνωρίζει;
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 03 Ιαν 2014, 17:38

gamelover έγραψε:δεν το ήξερα...κατάλαβα ωπότε χρείαζομαι λίγο χώρο ακόμα για να κατεβάσω τουλάζιστον το 1. ούτως η άλλως σκεφτόμουν να αγοράσω ένα εξωτερικό σκληρό...αν και πρωταρχική μου σκέψη ήταν,αν γινόταν, να αγοράσω απλά ένα usb καλώδιο ΜΗΠΩΣ και μπορούσα να συνδέσω το λαπτοπ μου με το ps3 ώστε να τα περάσω στον σκληρό του...και να αποφύγω την αγορά σκληρού δίσκου...(ο πιο οικονομικός σε σχέση με τα gb που προσφέρει είναι στα 43 ευρώ γι'αυτό...)
υπάρχει πρόβλημα μήπως με τους εξωτερικούς;τους αναγνωρίζει;

Δεν υποστηρίζονται οι σκληροί εξωτερικοί δίσκοι για τα παιχνίδια στο PS3 λόγο της ανοιχτής φύσης που έχει ο εσωτερικός σκληρός και της ευκολίας της αλλαγής του. Οπότε αν έχεις εσωτερικό μικρό απλά πάρε μεγαλύτερο η όταν τερματίζεις ένα παιχνίδι, σβήνε το από το σκληρό σου. Έτσι και αλλιώς όλες οι αγορές μένουν στο καλάθι σου να τις κατεβάσεις όποτε θέλεις.
PS3Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό gamelover » 03 Ιαν 2014, 18:59

σ'ευχαριστώ havok!'εχω όμως ένα άλλο πρόβλημα το οποίο το παρατήρησα τώρα τελευταία μου εμφανίζεται αυτός ο κωδικός 8001000A και απ'οσο το έψαξα σημαίνει αυτό: Failed when transferring data [PS3™ system]
Make sure external storage drive is plugged in properly or was not removed too soon. Repeat the transfer again.
αλλά δυστυχως δεν μπορώ να καταλάβω επακριβώς τι εννοεί...αν αναφέρεται στον σκληρο δίσκο του συστήματος ή σε κάποιον "εξωτερικό"(εγώ δεν έχω άλλον) αλλά και τι πρέπει να κάνεις....Επίσης αυτό το νούμερο αναφέρεται όταν είμαι στις ρυθμίσεις για το ίντερνετ(inernet connection test κλπ) όταν πάω να κάνω όμως sign up στο psn μου βγάζει τον κωδικό 80130182 και μου λέει να επαναενεργοποιήσω το router κλπ.... το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω το Ps3 συνδέεται αυτόματα με το ρούτερ κάνει signed in αλλά μετά απο λίγη ώρα γίνεται ότι έγραψα παραπάνω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω το παιχνίδι,καθώς και αυτό δείχνει στην αρχή downloading και μετά pending...
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 03 Ιαν 2014, 22:25

gamelover έγραψε:σ'ευχαριστώ havok!'εχω όμως ένα άλλο πρόβλημα το οποίο το παρατήρησα τώρα τελευταία μου εμφανίζεται αυτός ο κωδικός 8001000A και απ'οσο το έψαξα σημαίνει αυτό: Failed when transferring data [PS3™ system]
Make sure external storage drive is plugged in properly or was not removed too soon. Repeat the transfer again.
αλλά δυστυχως δεν μπορώ να καταλάβω επακριβώς τι εννοεί...αν αναφέρεται στον σκληρο δίσκο του συστήματος ή σε κάποιον "εξωτερικό"(εγώ δεν έχω άλλον) αλλά και τι πρέπει να κάνεις....Επίσης αυτό το νούμερο αναφέρεται όταν είμαι στις ρυθμίσεις για το ίντερνετ(inernet connection test κλπ) όταν πάω να κάνω όμως sign up στο psn μου βγάζει τον κωδικό 80130182 και μου λέει να επαναενεργοποιήσω το router κλπ.... το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω το Ps3 συνδέεται αυτόματα με το ρούτερ κάνει signed in αλλά μετά απο λίγη ώρα γίνεται ότι έγραψα παραπάνω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω το παιχνίδι,καθώς και αυτό δείχνει στην αρχή downloading και μετά pending...

Έχει υπερφορτώσει το δίκτυο λόγω εορτών από τις αναπάντεχες πωλήσεις του PS4 και από τα 16 εκατομμύρια κατόχων του GTA V που προσπαθούν να μπουν Online, είμαι και εγώ ένας. Τα ίδια συμβαίνουν σε όλους αυτές τις μέρες. Θέλει απλά λίγη υπομονή μέχρι να αποκατασταθούν οι Servers.
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό gamelover » 05 Ιαν 2014, 12:52

μπα τελικά δεν έφταιγε το δίκτυο...ήταν δικό μου θέμα....
έκανα κάτι άλλο...το οποίο το είχα ακούσει γενικά ότι χρειάζεται σε θέματα ιντερνετ με το Ps3... έκλεισα το ρούτερ για μερικά δευτερόλεπτα,το ίδιο έκανα και με το Ps3. άνοιξα το ρούτερ και ύστερα και το Ps3.Eκανε αυτόματα sign up αλλά πήγα στις ρυθμίσεις για το ίντερνετ και ξαναέκανα την διαδικασία που απαιτείται για να συνδέσεις το ps3 με το ρουτερ...(εγώ το έχω σε ασύρματη σύνδεση και ξανάεβαλα ουσιαστικά το κωδικό του ρούτερ κλπ κλπ..) αυτό προς το παρόν είδα ότι αρκεί και τελικά μετά απο κάποιες ώρες κατέβασα το παιχνίδι κανονικά.... thanks!
Άβαταρ μέλους
gamelover

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB