News: PlayStation 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 26 Φεβ 2015, 10:51

New cars and features available in today’s Gran Turismo 6 update.
Vision Gran Turismo – MINI,New track: Mid-Field Raceway,New feature: B-Spec Mode.
http://blog.eu.playstation.com/2015/02/26/new-cars-features-available-todays-gran-turismo-6-update/

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό evergrey » 03 Μαρ 2015, 21:42

PS Plus: Free Games for March 2015.

Papo & Yo (PS3)
Εικόνα

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (PS3)
Εικόνα

CounterSpy (PS Vita | PS4 | PS3)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 16 Μαρ 2015, 19:14

Για όσους δεν έχουν τι να παίξουν και λατρεύουν τα J-RPGs νομίζω είναι εξαιρετικό πακετάκι.

Tales of Graces F / Tales of Symphonia Chronicles Compilation coming to Europe

http://gematsu.com/2015/03/tales-of-graces-f-tales-of-symphonia-chronicles-compilation-coming-to-europe#2eRU4u4ep2UU7Ptx.99
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό mysterious » 15 Απρ 2015, 23:40

Έχει τύχει σε κανέναν το 80010038 error;κατέβασα τα παιχνίδια Απριλίου του plus αλλά μόνο το Tower of Guns εγκαταστάθηκε αμέσως,ίσως επειδή είναι μικρό σε μέγεθος.To dishonored στο 3-4% του install μου βγάζει αυτό το error όπως και στο Αaru's Awakening μαζί με το corrupted data.Το παράξενο είναι πως το dishonored το διέγραψα και το κατέβασα περίπου 5 φορές και ξεκάρφωτα εγκαταστάθηκε την τελευταία φορά.Αντίθετα στο Aaru's Awakening συνεχίζεται η ίδια κατάσταση.

Δεν ξέρω αν τα έπαιξε ο σκληρός ή χρειάζεται format των system files από το safe mode ή γενικά format του PS3,τα παιχνίδια πάντως,είτε retail είτε ψηφιακά,παίζουν και αποθηκεύονται τα saves κανονικά.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό evergrey » 16 Απρ 2015, 09:49

mysterious έγραψε:Έχει τύχει σε κανέναν το 80010038 error;κατέβασα τα παιχνίδια Απριλίου του plus αλλά μόνο το Tower of Guns εγκαταστάθηκε αμέσως,ίσως επειδή είναι μικρό σε μέγεθος.To dishonored στο 3-4% του install μου βγάζει αυτό το error όπως και στο Αaru's Awakening μαζί με το corrupted data.Το παράξενο είναι πως το dishonored το διέγραψα και το κατέβασα περίπου 5 φορές και ξεκάρφωτα εγκαταστάθηκε την τελευταία φορά.Αντίθετα στο Aaru's Awakening συνεχίζεται η ίδια κατάσταση.

Δεν ξέρω αν τα έπαιξε ο σκληρός ή χρειάζεται format των system files από το safe mode ή γενικά format του PS3,τα παιχνίδια πάντως,είτε retail είτε ψηφιακά,παίζουν και αποθηκεύονται τα saves κανονικά.

mysterious αν και δεν θυμαμαι τον αριθμο του error,και σε μενα μια φορα πριν κανα χρονο μου ειχε συμβει το ιδιο.Αν και σε μενα,με το δευτερο κατεβασμα ηταν κομπλε.Με το Aaru's Awakening εγω ειχα αλλο θεμα.Δεν με αφηνε να το βαλω στο "καλαθι" με τιποτα.Μετα απο 3 μερες και μετα απο κανα 20λεπτο που εκανε να το βαλει στο "καλαθι",επιτελους μπηκε στην λιστα για κατεβασμα.Μπορει το PSN να κρυβεται πισω απο αυτο το θεμα που εχεις.Ολα να τα περιμενεις!
Στα νεα μας...

Tales of Zestiria coming this fall with dual audio, first English trailer.
http://gematsu.com/2015/04/tales-of-zestiria-coming-fall-dual-audio-first-english-trailer#Rh1Rfg1j6Jq6pf5q.99

Suikoden III rated for PS2 Classics in Europe.
http://gematsu.com/2015/04/suikoden-iii-rated-ps2-classics-europe#u7qcpHrW16T12bIG.99

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό mysterious » 16 Απρ 2015, 14:17

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. :) Μόλις εγκατέστησα χωρίς κανένα θέμα το retail Deus Ex Human Rovolution.Κι εμένα το plus μου φαίνεται ύποπτο.Οπότε θα περιμένω για τα παιχνίδια Μαϊου κι αν μου ξανακάνει τα ίδια θα προχωρήσω κι εγώ σε restore file system.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό evergrey » 22 Απρ 2015, 23:05

Οσοι ειχατε βαλει στην λιστα σας το OddWorld: New ‘n’ Tasty απο το Plus που ειχε δωσει για το PS4,τον νου σας αυριο για "τσαμπε" κατεβασμα στο PS3.
PS+ Subscribers Will Get OddWorld: New ‘n’ Tasty After All.
http://thevitalounge.net/2015/04/22/ps-subscribers-will-get-oddworld-new-n-tasty-after-all/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 13 Μάιος 2015, 01:14

Ρε παιδιά μια βοήθεια,έγω το παλιό fat ps3 που έχει 80gb hdd.
Μου λέει ότι έχω ελεύθερο κάπου 15 gb ενώ έχω μόνο ένα παιχνίδι 7gb.
Δηλαδή το σύστημα είναι κάπου 40-50gb?

Έχει αλλάξει κανείς ποτέ σκληρό δίσκο?Αξίζει η ταλαιπωρία?

Επίσης το ps store για να ανοίξει και να το δουλέψεις έχει γίνει πολύ αργό... :(
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό evergrey » 13 Μάιος 2015, 02:36

GiannisRethymno έγραψε:Ρε παιδιά μια βοήθεια,έγω το παλιό fat ps3 που έχει 80gb hdd.

Επίσης το ps store για να ανοίξει και να το δουλέψεις έχει γίνει πολύ αργό... :(

Δυστυχως τοσο βγαινουν τα "καθαρα" GB που ειναι free.Εγω εχω PS3 με 320GB,και "καθαρα" φαινονται να εχω 280!
Ταλαιπωρια για σκληρο δισκο δεν ειναι.Αλλα απο τιμες δεν ξερω τι παιζει.Οριστε και ενα οδηγο για αλλαγη.
http://gr.playstation.com/upgrade-ps3/
Αν και τα βιντεακια ειναι πιο κατατοπιστικοτατα.
Οσο για το Store του PS3 οχι ειναι αργο...αλλα δεν υπαρχει ορισμενες φορες!Ευτυχως που υπαρχουν τα PC και χαζευουμε απο εκει.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό mysterious » 13 Μάιος 2015, 13:01

GiannisRethymno έγραψε:Ρε παιδιά μια βοήθεια,έγω το παλιό fat ps3 που έχει 80gb hdd.

Δεν εχω ιδεα ποσος θα επρεπε να ειναι ο υπολοιπος χωρος αλλα μηπως να εκανες ενα format και να κρατουσες τα saves?εμενα μου εβγαζε το 500αρι surer slim συνεχεια ενα error και corrupted file οταν εκανα install τα κατεβασμενα παιχνιδια απο το plus και με το format εστρωσε.Ευτυχως εχεις μονο ενα παιχνιδι να ξαναεγκαταστησεις ενω εγω 30. :twisted:

Εβαλα στου αδερφου μου σκληρο μιας και ειχε την 12αρα εκδοση και ευτυχως αποδειχθηκε παιχνιδακι μιας και ηταν θεμα 1-2 λεπτων.Η θηκη του σκληρου κοστισε 10 ευρω και ο σκληρος 40(500 GB) και η χωρητικοτητα ηταν στα 415(κανονικα θα επρεπε 465 αλλα μαλλον επειδη ειναι καινουριος δισκος και οχι προεγκατεστημενος,κρατησε αλλα 50).Οποτε αν εχεις σκοπο να κρατησεις το PS3 για αρκετο καιρο αξιζει να βαλεις σκληρο.

Και ναι το ps store απο την κονσολα(τουλαχιστον για το PS3)ειναι σπαστικα αργο.
Άβαταρ μέλους
mysterious

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB