makari na to agorasoume olloi,
ante kai kalo liosimo
- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 23:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Altair έγραψε:Μου ήρθε κι εμένα το σύνδεσα χτες όμως γιατί δεν είχα χρόνο την Παρασκευή.Τελείωσα ήδη το Resogun.Προς όσους έχουν την κονσόλα πείτε μου ρε παιδιά.Υπάρχει καμιά λύση για να μην κάνει 150 ώρες να κατεβάσει κάτι;Το Contrast είναι 2.5GB,έχει κατεβάσει ήδη 1.5 και για το 1 που έμεινε γράφει ότι μένουν 5 ώρες.Το AC4 γράφει 23 ώρες για την upgrade edition (από ΠΣ3 σε ΠΣ4 δηλαδή),κι έχει κατεβάσει μόνο 1gb από τα 4.5.Δηλαδή έλεος.Κατεβάζει απίστευτα αργά.Είχα κι άλλα downloads παράλληλα και τα έσβησα μήπως και αλλάξει ταχύτητα.Τίποτα.Είτε κατεβάζεις 5 πράγματα ταυτόχρονα,είτε μόνο ένα,η ταχύτητα παραμένει η ίδια.
Χρησιμοποιείς wifi η την έχεις καλωδιωσει την κονσόλα ? Εμένα , με ενσυρματο Ίντερνετ (ΟΤΕ, 24mbps) , κατεβάζει σφαίρα απο το αμερικανικό psn .
- Fulcizombie
- Δημοσιευσεις : 18
Για όσους το ψάχνουν και δεν το βρίσκουν, πριν λίγο είδα δύο starter bundles στο Γερμανό Μεσολογγίου.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
PS4 με 4ετή δωρεάν τεχνική υποστήριξη απο kotsovolos.gr
http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-ga ... E%BE%CE%B7
Υπηρεσία 4ετής ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη
Απεριόριστες Δωρεάν επισκευές ή νέα συσκευή σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής.
Ξεγνοιάστε για 4 χρόνια, με Δωρεάν απεριόριστες επισκευές, ανταλλακτικά και μεταφορικά!
Εξασφαλισμένη προστασία
Απεριόριστες Δωρεάν επισκευές για 4 χρόνια
Νέα συσκευή σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής
Καμία επιπλέον χρέωση για μεταφορικά ή ανταλλακτικά.
Υπηρεσία 4ετής ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη
Απεριόριστες Δωρεάν επισκευές ή νέα συσκευή σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής.
Ξεγνοιάστε για 4 χρόνια, με Δωρεάν απεριόριστες επισκευές, ανταλλακτικά και μεταφορικά!
Εξασφαλισμένη προστασία
Απεριόριστες Δωρεάν επισκευές για 4 χρόνια
Νέα συσκευή σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής
Καμία επιπλέον χρέωση για μεταφορικά ή ανταλλακτικά.
-
majorfox - Δημοσιευσεις : 600
Sackboy έγραψε:Παιδιά έχει σε έκπτωσει το AC IV στο PS3. Έγω το αγόρασα μαζί με το PS4 upgrade και συνολικά μου βγήκαν όλα 32Ε.
Τρέχτε!!!!
Δεν μπορούσα να μην στο ανεβάσω

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης