- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 21:51 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
δίνει όντως μια νέα αίσθηση και έναν διαφορετικό τρόπο να προσεγγίσεις το συγκεκριμένο game.δεν ξέρω βέβαια αν αυτό μπορεί να σε κουράσει σταδιακά αλλά απο την άλλη είναι πολύ λειτουργικό καθώς αρκετά όπλα τα επιλέγεις όπως φαίνεται εύκολα και γρήγορα.Ας ελπίσουμε ότι θα το εκμεταλλευτούν κι'άλλοι devs.
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
gkarako έγραψε:Εγω παντως βλεποντας την λιστα με τους τιτλους 2013-14 χωρις να υπαρχει καμια εκπληξη εκτος απο το bayo2 θεωρω οτι εχει τα καλυτερα exclusive(ισως και περισοτερα?) , τουλαχιστον για το γουστο μου, και σιγουρα θα εχουν και αλλους να μας δειξουν στην συνεχεια.
Θα μπορούσε να έχει περισσότερα και καλύτερα exclusives. Υπάρχουν πολλά franchises ακόμα που μπορεί να βγάλει για το Wii U και ειδικά κάποια ξεχασμένα για τα οποία διψάει ο κόσμος (π.χ. Star Fox). Καλά αυτά που έχει παρουσιάσει αλλά έπρεπε να δώσει και περισσότερο δυνατούς τίτλους στην αρχή ώστε να ωθήσει τις πωλήσεις. Δεν λέω να ανοίξει όλα τα χαρτιά της με το καλημέρα η Ninty αλλά μπορούσε και καλύτερα. Πάντως νομίζω ότι ειδικά το Bayonetta 2 και το X κάνουν τη διαφορά απλά και αυτά καθυστερούν λίγο να κυκλοφορήσουν. Ειδικά με το Χ νομίζω θα γίνει χαμός. Είναι πολλοί οι fan του είδους και έχει δημιουργήσει πολύ hype.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
gamelover έγραψε:θα βγεί pokemon stadium για wii u;
Υπαρχουν φημες λογο του teaser στο τελος του βιντεο. Αλλοι λενε ακομα και για pokemon x tekken, θα δουμε το σιγουρο ειναι οτι κατι ετοιμαζουν σχετικο.
http://www.youtube.com/watch?v=skLa8I-7uJ4
- gkarako
- Δημοσιευσεις : 56
gkarako έγραψε:gamelover έγραψε:θα βγεί pokemon stadium για wii u;
Υπαρχουν φημες λογο του teaser στο τελος του βιντεο. Αλλοι λενε ακομα και για pokemon x tekken, θα δουμε το σιγουρο ειναι οτι κατι ετοιμαζουν σχετικο.
http://www.youtube.com/watch?v=skLa8I-7uJ4
Αυτό το δείξανε στην Gamescom; Ωραίο το βίντεο και σίγουρα το τέλος μοιάζει με pokemon stadium όπως ήταν στο Ν64. Καλά αν βγεί και για Wii U θα το πάρω σίγουρα. Μακάρι να ανακοινώσουν κάτι σχετικό σύντομα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Scott_Pilgrim έγραψε:Πάρα πολύ ενδιαφέρον! Τα stadium ήταν σε στυλ του Pokemon Coliseum?
Οχι. Το stadium ηταν απλα μια αρενα για μαχες. Δεν εκανες τιποτε αλλο απο το να διαλεγεις μια εξαδα της αρεσκειας σου σε lvl50/lvl100 και να πολεμας διαδοχικους αντιπαλους για να παρεις διαφορα πρωταθληματα. Κατι σαν τους elite four, αλλα χωρις στιγμη εξω απο τη μαχη και χωρις αντικειμενα φυσικα. Ηταν κοινα παντως στο οτι λειτουργουσαν συνεργατικα με τις κασετες του Gameboy.
Παντως ειναι προφανες οτι αυτη η σκηνη απο μαχη στο τελος teasαρει κατι σαν stadium. Λογικα ειναι απο το wiiu λογω των γραφικων που δε θυμιζουν τα "καρτουνιστικα" των Χ, Υ. Το περιβαλλον πισω με βαζει σε σκεψεις. Γιατι σκηνικο πολης?
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:Scott_Pilgrim έγραψε:Πάρα πολύ ενδιαφέρον! Τα stadium ήταν σε στυλ του Pokemon Coliseum?
Οχι. Το stadium ηταν απλα μια αρενα για μαχες. Δεν εκανες τιποτε αλλο απο το να διαλεγεις μια εξαδα της αρεσκειας σου σε lvl50/lvl100 και να πολεμας διαδοχικους αντιπαλους για να παρεις διαφορα πρωταθληματα. Κατι σαν τους elite four, αλλα χωρις στιγμη εξω απο τη μαχη και χωρις αντικειμενα φυσικα. Ηταν κοινα παντως στο οτι λειτουργουσαν συνεργατικα με τις κασετες του Gameboy.
Παντως ειναι προφανες οτι αυτη η σκηνη απο μαχη στο τελος teasαρει κατι σαν stadium. Λογικα ειναι απο το wiiu λογω των γραφικων που δε θυμιζουν τα "καρτουνιστικα" των Χ, Υ. Το περιβαλλον πισω με βαζει σε σκεψεις. Γιατι σκηνικο πολης?
Μπορει να ειναι καθαρα fighting και oχι stadium, θα δουμε αλλα σιγουρα κατι θελαν να δειξουν γιατι το τελος δεν κολαει καθολου με το υπολοιπο βιντεο και θελω να πιστευω οτι θα ναι κατι δυνατο για να σπρωξει και λιγο τις πωλησεις του wii u.
- gkarako
- Δημοσιευσεις : 56
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης