Απλά άλλαξε όνομα και είναι η ίδια μεγάλη παρέα που δημιουργήθηκε από την αρχή του Destiny.
To όνομα της Clan είναι : Guardians of Greece

TomTom έγραψε:raysod έγραψε:Θα μου λείψουν τα extra-αναλυτικά review του
Aυτά raysod πλέον ξέχασέ τα. Δεν θα ξανά υπάρξουν δυστυχώς τέτοια review στο site ...
raysod έγραψε:Προσωπικά ήταν κάτι τελείως ξαφνικό και μου έκανε εντύπωση ότι αναφέρθηκε η αποχώρησή του σε ένα άσχετο post στο φόρουμ…
Μου ακούγεται “τρελό” για να είμαι ειλικρινής το ότι ένας άνθρωπος που κάθεται και γράφει σεντόνια σε reviews ξαφνικά έχασε τον ενδιαφέρον του για να το κάνει αυτό…
Γιατί πέρα από τα reviews θεωρώ ότι έκανε και εξαιρετική δουλειά στο enternity radio, στα live streams, στην οργάνωση των clans κλπ
Κρίμα πάντως γιατί τον θεωρώ από τους ανθρώπους που έκαναν εξαιρετική δουλειά όταν έγραφαν ένα review, το οποίο όταν το διάβαζες ένιωθες ότι είχες παίξει το παιχνίδι και είχες μια πάρα πολύ καλή εικόνα για το τι θα αγόραζες με τα χρήματά σου…
Μακάρι να βγαίνει στο enternity radio αραιά και που για να συζητάμε και live την επικαιρότητα…![]()
Υ.Γ. Ο Γιώργος θα συνεχίσει με το radio;
Υ.Γ.2 Το review του expansion του Destiny ποιος θα το κάνει τώρα για να μπορώ να έχω κάποιον να του γκρινιάζω; :p
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης