Destiny

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό TomTom » 10 Μαρ 2015, 11:11

H "αυθεντική" Clan του Enternity υπάρχει, υπήρχε και θα υπάρχει. Το ότι άλλαξε όνομα λόγο κάποιων περιστατικών (που δεν θα ήθελα να αναφέρω εδώ μιας και δεν έχουν καμία σχέση με το Destiny) δεν σημαίνει ότι χάθηκε.
Απλά άλλαξε όνομα και είναι η ίδια μεγάλη παρέα που δημιουργήθηκε από την αρχή του Destiny.

To όνομα της Clan είναι : Guardians of Greece :!: :!:
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό SithDante » 10 Μαρ 2015, 11:46

Αρχικά με παραξένεψε που γίναμε RedArrows, αλλά μετά που μπήκα στη σελίδα της Bungie είδα ότι είμασταν οι ίδιοι.Ο Γιάννης ήθελε να το τονίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με κανένα gaming site, για τους δικούς του λόγους
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 10 Μαρ 2015, 13:01

H Clan επαναδημιουργήθηκε καθώς ο Γιάννης ο Πλέσσας δυστυχώς αποχώρησε από την συντακτική ομάδα του site.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν εννοούμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε join στην "official" clan, μπορείτε προφανέστατα να συνεχίσετε να είστε μέλη όποιας ομάδας θέλετε.
Happy gaming!
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό giopa62 » 10 Μαρ 2015, 13:32

Καλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα :) Ελπίζω να σας δω στα Raid.
giopa62

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Μαρ 2015, 15:07

Δεν σκοτώθηκε κανείς με κανέναν για να μην υπάρξουν εικασίες και χτίσει ο καθένας τη δική του ιστορία. Ο Γιάννης ανακοίνωσε ότι θέλει να σταματήσει από το site γιατί δεν έβρισκε πλέον τη διαδικασία των reviews διασκεδαστική (αυτό μου είπε να γράψω κατά λέξη).

Την Παρασκευή δεν προλαβαίναμε να στήσουμε την εκπομπή, απλά επειδή έχουμε μια σειρά από μικρο-αλλαγές και σημειώσεις, θα τις κάνουμε όλες μαζί σε ένα νεάκι που θα ανέβει μέσα στην εβδομάδα.

Όπως και να 'χει, μπορείτε να παίζετε (όπως είπε και ο Παναγιώτης) όπου θέλετε, απλά επειδή η ομάδα που είχε φτιάξει ο Γιάννης ως Enternity Clan την έκανε rename, έπρεπε να γράψουμε κάτι για όσους ήθελαν να παίζουν με την ομάδα των παιδιών που είναι στο site αυτή τη στιγμή.

Για οτιδήποτε άλλο, τα λέμε στο επόμενο ραδιοφωνικό ραντεβού που έρχεται σύντομα ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό TomTom » 10 Μαρ 2015, 15:34

raysod έγραψε:Θα μου λείψουν τα extra-αναλυτικά review του

Aυτά raysod πλέον ξέχασέ τα. Δεν θα ξανά υπάρξουν δυστυχώς τέτοια review στο site ...
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Μαρ 2015, 15:40

TomTom έγραψε:

Aυτά raysod πλέον ξέχασέ τα. Δεν θα ξανά υπάρξουν δυστυχώς τέτοια review στο site ...

Θα φανεί. Μην βιάζεσαι
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 10 Μαρ 2015, 15:46

Υπάρχει και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο τομέα του. Προφανώς και σε πολύ κόσμο θα λείψουν τα κείμενα του Γιάννη. Εμείς όντως πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για ότι έχει προσφέρει από τη στιγμή που ήρθε. Δε χαιρετάμε, γιατί οι δρόμοι όλων ξανασμίγουν. Από εκει και πέρα, σεβαστήκαμε την απόφασή του. Νομίζω μπορούμε να πούμε μερικά πράγματα στο Live της Πέμπτης αλλά και μόλις ξαναστήσουμε το ραδιόφωνο.
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 10 Μαρ 2015, 16:03

TomTom έγραψε:

Λίγο υποτιμητικό για τους υπόλοιπους δεν νομίζεις;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Μαρ 2015, 16:34

raysod έγραψε:Προσωπικά ήταν κάτι τελείως ξαφνικό και μου έκανε εντύπωση ότι αναφέρθηκε η αποχώρησή του σε ένα άσχετο post στο φόρουμ…

Μου ακούγεται “τρελό” για να είμαι ειλικρινής το ότι ένας άνθρωπος που κάθεται και γράφει σεντόνια σε reviews ξαφνικά έχασε τον ενδιαφέρον του για να το κάνει αυτό…

Γιατί πέρα από τα reviews θεωρώ ότι έκανε και εξαιρετική δουλειά στο enternity radio, στα live streams, στην οργάνωση των clans κλπ

Κρίμα πάντως γιατί τον θεωρώ από τους ανθρώπους που έκαναν εξαιρετική δουλειά όταν έγραφαν ένα review, το οποίο όταν το διάβαζες ένιωθες ότι είχες παίξει το παιχνίδι και είχες μια πάρα πολύ καλή εικόνα για το τι θα αγόραζες με τα χρήματά σου…

Μακάρι να βγαίνει στο enternity radio αραιά και που για να συζητάμε και live την επικαιρότητα… :D

Υ.Γ. Ο Γιώργος θα συνεχίσει με το radio;

Υ.Γ.2 Το review του expansion του Destiny ποιος θα το κάνει τώρα για να μπορώ να έχω κάποιον να του γκρινιάζω; :p

Όλα θα μπουν σε σειρά μόλις αποφασίσουμε οριστικά τι κάνουμε με το ραδιοφωνικό πλέον. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι Παρασκευή θα έχουμε ανεβάσει το σχετικό νέο. Οπότε δεν υπήρχε καν νόημα να κάνουμε κάποια ανακοίνωση. Άσε που ο ίδιος ο Γιάννης μου ζήτησε να μην γραφτεί κάτι. Του έχω στείλει mail πάντως αν θέλει να συνεχίσει το ραδιοφωνικό και τα streams, αλλά δεν τον ενδιαφέρει. Όπως είπε και ο Δημήτρης, σαφώς και τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στο site συνολικά.

Για τα ΥΓ, θα τα δούμε όλα κι αυτά τις επόμενες μέρες και για εμάς "φρέσκο" είναι το θέμα ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB