Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 01 Φεβ 2013, 14:51

Τα παρακάτω για PSVita στο Media Markt Ρέντη

1. Everybody Golf €4.99
2. Unit 13 €9.99
3. WipeOut 2048 €9.99
4. F1 2012 €14.99

Για PS3, Soul Calibur V Collectors Edition €29.99. Μου φάνηκε βέβαια λίγο παράξενη η τιμή μιας και το παιχνίδι σκέτο το πουλάνε στα €39.99
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό gamelover » 07 Φεβ 2013, 12:37

παιδια να ρωτησω κατι εσεις που εχετε κανει online αγορες και εχετε μεγαλυτερη εμπειρια(εγω δεν εχω κανει ποτε...μονο στη σκεψη εχω μεινει) δεν ειναι καθολου ριψοκινδυνο;ξερετε πιστωτικη και ετσι...;ποιο τροπο συναλλαγης προτιματε; ειχα σκεφτει να βγαλω μια καρτα που εβγαζε η τραπεζα κυπρου η οποια ειναι μονο για online αγορες...βαζεις μονο το ποσο που θες εσυ..δεν συμπεριφερεται σαν πιστωτικη και ελεγα να κανω μια τετοια κινηση,αν ισχυει ακομα και η τραπεζα δινει αυτη τη καρτα.... αλλιως πως αλλιως μπορω να το κανω ωστε να νιωθω και ασφαλης.... δωστε μας τα φωτα σας!! παντως τα παιχνιδια ειναι πολυ φτηνα!!δεν το περιμενα...π.χ. το pro 13 εχει γυρω στα 20 ευρω και εδω εχει ακομα 50!! και δεν συζητω για τα μεταχειρισμενα που ειξα μια ματια και ξεκινανε απο 3-4 ευρω!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 07 Φεβ 2013, 13:09

gamelover έγραψε:παιδια να ρωτησω κατι εσεις που εχετε κανει online αγορες και εχετε μεγαλυτερη εμπειρια(εγω δεν εχω κανει ποτε...μονο στη σκεψη εχω μεινει) δεν ειναι καθολου ριψοκινδυνο;ξερετε πιστωτικη και ετσι...;ποιο τροπο συναλλαγης προτιματε; ειχα σκεφτει να βγαλω μια καρτα που εβγαζε η τραπεζα κυπρου η οποια ειναι μονο για online αγορες...βαζεις μονο το ποσο που θες εσυ..δεν συμπεριφερεται σαν πιστωτικη και ελεγα να κανω μια τετοια κινηση,αν ισχυει ακομα και η τραπεζα δινει αυτη τη καρτα.... αλλιως πως αλλιως μπορω να το κανω ωστε να νιωθω και ασφαλης.... δωστε μας τα φωτα σας!! παντως τα παιχνιδια ειναι πολυ φτηνα!!δεν το περιμενα...π.χ. το pro 13 εχει γυρω στα 20 ευρω και εδω εχει ακομα 50!! και δεν συζητω για τα μεταχειρισμενα που ειξα μια ματια και ξεκινανε απο 3-4 ευρω!

1. Αν ήταν ριψοκίνδυνο, δε θα κάναμε αγορές απ'έξω. ;)

2. Θα βγάλεις κάρτα μόνο για online αγορές, δλδ προ-πληρωμένη (prepaid), οπού εσύ καθορίζεις πόσα θα έχει μέσα. ΚΑΜΙΑ σχέση με πιστωτική. Απλά, αν δεν έχεις το απαιτούμενο ποσό, δεν γίνεται η αγορά.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 07 Φεβ 2013, 13:10

@gamelover Η καρτα που αναφερεσαι ονομαζεται prepaid και την εχουν πια ολες οι τραπεζες. Κανεις κι εναν λογαριασμο paypal και καλωσοριζεις τις διαδυκτιακες αγορες, χωρις φοβο!

Πηγαινε σε ενα υποκαταστημα(η κυπρου εχει εξαιρετικη υπηρεσια στο συγκεκριμενο τομεα) και ζητα μια. Εχε υποψιν μονο πως καθε φορα που τη φορτωνεις με χρηματα, η τραπεζα κραταει 1-2€ προμηθεια.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 07 Φεβ 2013, 13:14

Προσωπικά έχω την κάρτα αναλήψεως(χρεωστική visa) της alphabank την έχω συνδέσει με το paypal και ψωνίζω συνήθως με paypal.Γενικά στην αρχή είναι δύσκολο να ψωνίσεις και σε καταλαβαίνω,αλλά αν αγοράσεις μια φορά και δεις πόσο εύκολο είναι τότε θα αρχίσεις να παίρνεις συνέχεια!Πάνε και βγάλε την κάρτα στην Κύπρου αν θέλεις και βάζε λεφτά μόνο όταν τα έχεις ανάγκη.Έτσι θα ξέρεις πόσα λεφτά θα ξοδεύεις.Προσοχή γιατί τα χρήματα φεύγουν για πλάκα,και επίσης μακρυά από πιστωτικές!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό gamelover » 07 Φεβ 2013, 14:28

δεν ηξερα οτι εχουν ολες οι τραπεζες prepaid....γενικα δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο το θεμα και δεν εχει πεσει και κατι στην αντιληψη μου.... θα κανω αν ειναι μια κινηση να βγαλω μια....απλα η αληθεια ειναι οτι ειναι η διαδικασια λιγο βαρετη και χρονοβορα :-/ .....και πρεπει λιγο να ασχοληθω και με το paypal.....πως ακριβως λειτουργει γιατι ουτε και με αυτο εχω ασχοληθει...και τελικα χρειαζεται....(να φανταστειτε εχω μια καρτα απο την εμπορικη τραπεζα που ειναι τυπου και για αγορες και φυσικα!!! μολις συνειδητοποιησα οτι δεν ξερω που ειναι...........!! :-P)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 07 Φεβ 2013, 14:46

Ειναι λιγο διαδικασια η αρχη, θα σε κατευθυνουν κι απο την τραπεζα. Μια φορα ομως θα το κανεις αυτο, μετα οι ιντερνετικες αγορες θα ναι παιχνιδακι :)
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό gamelover » 07 Φεβ 2013, 16:18

ναι ρε συ εχει διαδικασια.....και εγω ειμαι ενας ανθρωπος χωρις υπομονη....και γι'αυτο δεν ειχα ασχοληθει.... παντως ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό majorfox » 09 Φεβ 2013, 17:27

παιδες βρηκα dishonored για ps3 20 ευρα στη ζελατινα , να το αγορασω η θα πασει κι αλλο ?
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό game over » 09 Φεβ 2013, 18:24

Δεν νομίζω να πέσει άλλο ρε συ ! καλυτέρα τσιμπά το τώρα ! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB