Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Samsung 1TB 5400rpm SATA 2.5 66euro

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 25 Ιαν 2013, 19:27

http://www.amazon.co.uk/Samsung-HN-M101 ... roduct_top

Στην Ελλάδα έχει 92ευρώ https://www.skroutz.gr/s/348073/Samsung ... 5-1TB.html

Γενικά δεν παίζει τόσο φθηνός 2,5", 1tb. Πιστεύω είναι καλή προσφορά. Και μάλλον κάνει και για ps3.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό Geovra » 25 Ιαν 2013, 20:27

Spahar έγραψε:Το PSN Plus είναι όντως πλέον πολύ δυνατή υπηρεσία. Ειδικά για πιο casual gamers, που δεν ψάχνονται σε forums, διαβάζοντας reviews κτλ, είναι ιδανικό. Πληρώνεις 50€ το χρόνο (όσο ένα παιχνίδι) και κάθε μήνα έχεις τουλάχιστον ένα καινούργιο.

Και μονο που βαλανε το Archam City ...respect! Αξιζει και με το παραπανω....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Shepard » 27 Ιαν 2013, 18:15

Στο Steam εχει προσφορα το Hitman με 17€...

http://store.steampowered.com/app/203140/

Προλάβετε για όσο διαρκεί!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Προσφορές εξωτερικου

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 31 Ιαν 2013, 13:22

Χτες αγορασα απο zavvi.com πακετο για ps3 : assassin's creed brotherhood + revelations me 17 euro.
Πιστευω ειναι καλη προσφορα. Αυτη η ξεφτιλα που υπαρχει στην Ελλαδα τα παιχνιδια να εχουν τιμες απλησιαστες, υπαρχει μονο στην Ελβετια.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 31 Ιαν 2013, 13:28

Ελπίζω μόνο φίλε, να σου έλθουν πριν το καλοκαίρι :D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 31 Ιαν 2013, 17:39

nfs_maniac έγραψε:Ελπίζω μόνο φίλε, να σου έλθουν πριν το καλοκαίρι :D

χαχαχαχαχαχαχαχαχ συμφωνω απολυτα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελπιζω να μην βιαζεται να τα παιξει διοτι υπαρχει πιθανοτητα να περιμενει. :roll:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 31 Ιαν 2013, 19:11

Solidarity έγραψε:Χτες αγορασα απο zavvi.com πακετο για ps3 : assassin's creed brotherhood + revelations me 17 euro.
Πιστευω ειναι καλη προσφορα. Αυτη η ξεφτιλα που υπαρχει στην Ελλαδα τα παιχνιδια να εχουν τιμες απλησιαστες, υπαρχει μονο στην Ελβετια.

Μια συμβουλή φίλε, μη ψωνίζεις συχνά από zavvi και thehut, οι χρόνοι παράδοσης είναι απαράδεκτα χρονοβόροι. Από αυτά τα 2 σίτες να ψωνίζεις games που δεν καίγεσαι να παίξεις άμεσα.

Προτείνω shopto.net. Γύρω στα 3,5 τα μεταφορικά ,αλλά μέσα σε 3-5 εργάσειμες θα έχεις το game ή games.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Χρόνοι παράδοσης

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 01 Φεβ 2013, 11:14

Παιδια καλημέρα. Εχω ψωνισει απο τα εξης sites, δεν ειμαι καινουριος στο θεμα , και μιας και θιχτηκε το προβλημα παραδοσης, ας πω σε ποια :
1.Play.com
2.Amazon.co.uk
3.Shopto.net
4.Zavvi.com
5.101cd.com

Συχνοτερα επαιρνα απο play, amazon , zavvi. Γενικα, ολα ερχονταν μεσα σε 5 εργασιμες (το αμαζον εχει στειλει και νωριτερα χωρις χρεωση!!).
Μονο ΜΙΑ φορα μου εχει καθυστερησει κοντα στον ενα μηνα παιχνιδι απο το zavvi, οπου η διαδικασια που ακολουθουσαν ωστε να σου δωσουν τα λεφτα σου πισω ηταν ψιλοαπαραδεκτη και χρονοβορα, αφου επρεπε να σου στειλουν επιστολη σπιτι σου, να την υπογραψεις οτι ζητας τα λεφτα σου πισω ή να σου ξαναστειλουν το παιχνιδι και να την ξαναστειλεις.
Τελος παντων, εγω απλα περιμενα και μου ηρθε το παιχνιδι!

Γενικα διαβαζω πολυ ασχημα πραγματα για το zavvi.Τι να πω...Πιστευω πως σαν προσφορα αυτα τα 2 παιχνιδια στα 17 ευρω ειναι ο,τι καλυτερο. ΔΕΝ καιγομαι να τα παιξω, αφου το μεν Brotherhood το εχω τελειωσει στο pc και εχω στην ακρη καποια παιχνιδακια να ασχοληθω μεχρι να ερθει το αλλο. Εξ'αλλου, ο ελευθερος χρονος ειναι λιγος.

Ελπιζω να βοηθησα.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Nostradamus » 01 Φεβ 2013, 11:37

Όποιος ενδιαφέρετε για την collector's edition του God of War: Ascension, υπάρχει στα 80Ε.

www.electroworld.gr

Κουπόνι:BDW10983
Άβαταρ μέλους
Nostradamus

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 01 Φεβ 2013, 12:45

Solidarity έγραψε:Παιδια καλημέρα. Εχω ψωνισει απο τα εξης sites, δεν ειμαι καινουριος στο θεμα , και μιας και θιχτηκε το προβλημα παραδοσης, ας πω σε ποια :
1.Play.com
2.Amazon.co.uk
3.Shopto.net
4.Zavvi.com
5.101cd.com

Συχνοτερα επαιρνα απο play, amazon , zavvi. Γενικα, ολα ερχονταν μεσα σε 5 εργασιμες (το αμαζον εχει στειλει και νωριτερα χωρις χρεωση!!).
Μονο ΜΙΑ φορα μου εχει καθυστερησει κοντα στον ενα μηνα παιχνιδι απο το zavvi, οπου η διαδικασια που ακολουθουσαν ωστε να σου δωσουν τα λεφτα σου πισω ηταν ψιλοαπαραδεκτη και χρονοβορα, αφου επρεπε να σου στειλουν επιστολη σπιτι σου, να την υπογραψεις οτι ζητας τα λεφτα σου πισω ή να σου ξαναστειλουν το παιχνιδι και να την ξαναστειλεις.
Τελος παντων, εγω απλα περιμενα και μου ηρθε το παιχνιδι!

Γενικα διαβαζω πολυ ασχημα πραγματα για το zavvi.Τι να πω...Πιστευω πως σαν προσφορα αυτα τα 2 παιχνιδια στα 17 ευρω ειναι ο,τι καλυτερο. ΔΕΝ καιγομαι να τα παιξω, αφου το μεν Brotherhood το εχω τελειωσει στο pc και εχω στην ακρη καποια παιχνιδακια να ασχοληθω μεχρι να ερθει το αλλο. Εξ'αλλου, ο ελευθερος χρονος ειναι λιγος.

Ελπιζω να βοηθησα.

Τα zavvi για μια περιοδο τα εφερνε γρηγορα αλλα τωρα χαλασε. Τα τελευταια δυο παιχνιδια που ειχα παραγγειλει ηραν σε ενα μηνα περιπου. Σκεφτομαι η επομενη αγορα μου να ειναι απο το shopto.net.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB