News: PlayStation Vita

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 31 Αύγ 2014, 21:06

To curtain call δεν θα βγει στο Vita :P

Από GR2 θυμάμαι μόνο concept art έδειξαν δυστυχώς. Και ένα teaser trailer νομίζω..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό evergrey » 31 Αύγ 2014, 22:51

raysod έγραψε:Μάλλον έχεις δίκιο, δεν θυμάμαι όλες τις ανακοινώσεις, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι συζητούσανε με την square για το port του στο vita και το συγκράτησα…

Η παρουσίαση ξεκινάει σε περίπου 10 ώρες, 9 το πρωί ώρα Ελλάδος, και μπορούμε να την παρακολουθήσουμε live από εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=5D-Wr_3-E5U

Θα πάω στο γραφείο κατά τις 7.30 αύριο για να πιώ το καφεδάκι μου και να παρακολουθήσω το steam μου φαίνεται χα χα χα

Μια χαρα!Πρωι πρωι η παρουσιαση.Μακαρι να βγει αληθινο για το "βιτακι" το Final Fantasy Type-0 HD.Αν και παλι το 95% τις παρουσιασης θα ειναι για το PS4.Εχουν κολληματα παντος με το Vita.Λες και "Sony" και καλα για να παρουσιασεις/δειξεις κατι πρεπει να εχεις πουλησει τα κερατα σου.Anyway...oποτε και να εχουν παιχνιδια να δειξουν,μαλλον θα φαμε στην μαπα κανα βιντεακι(Για αλλη μια φορα)που θα τα δειχνει ολα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 01 Σεπ 2014, 09:32

Απογοητεύτηκα με το GodsEater στο PS4.. έπρεπε να μείνει αποκλειστικό στο Vita. Tουλάχιστον έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει στη Δύση τώρα!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό gamer » 01 Σεπ 2014, 10:47

Ωραια, εδωσαν στο κτηνος εστω και 20 λεπτακια γιαα να εκτονωθει!
Πολλα jRPGs (Ιαπωνια ειμαστε, τι περιμενα)
το κορυφαιο ηταν (για μενα)
1) η αναβαθμιση!! Επιτελους, θεματα (επρεπε να βγει η Νιντεντο μπροστα για τα θεματα και να ταρακουνισει την ΣΟΝΥ, λογικα ηταν η προσθηκη της τελευταιας στιγμης!)
2) Θα μπορεις να μεταφερεις τα UMD παιχνιδια στο Vita (Japan only,για τωρα)

Για τωρα καλυφθηκα! Περιμενω περισσοτερα για την TGS!
____
Off-topic
Διαβασα οτι το νεο 3DS εχει

New n3DS codename = SNAKE
3X more CPU Clockspeed
2X RAM, speed doubled
L2 Cache
GPU and Vram are the same

αν ισχυουν, μπορει να φτασει το Vita, εως ενα σημειο?
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό evergrey » 01 Σεπ 2014, 11:32

gamer έγραψε:Ωραια, εδωσαν στο κτηνος εστω και 20 λεπτακια γιαα να εκτονωθει!
Πολλα jRPGs (Ιαπωνια ειμαστε, τι περιμενα)
το κορυφαιο ηταν (για μενα)
1) η αναβαθμιση!! Επιτελους, θεματα (επρεπε να βγει η Νιντεντο μπροστα για τα θεματα και να ταρακουνισει την ΣΟΝΥ, λογικα ηταν η προσθηκη της τελευταιας στιγμης!)
2) Θα μπορεις να μεταφερεις τα UMD παιχνιδια στο Vita (Japan only,για τωρα)

Για τωρα καλυφθηκα! Περιμενω περισσοτερα για την TGS!
____
Off-topic
Διαβασα οτι το νεο 3DS εχει

New n3DS codename = SNAKE
3X more CPU Clockspeed
2X RAM, speed doubled
L2 Cache
GPU and Vram are the same

αν ισχυουν, μπορει να φτασει το Vita, εως ενα σημειο?

Ενα 25 λεπτο για το "βιτακι" δεν το περιμενα.Το ειχα φανταστει καπου στο 10 λεπτο.
Τα περισσοτερα οπως ειπες @gamer πολλα JRPG.Αν και σχεδον τα περισσοτερα τα ξερουμε.
Αυτο το Phantasy Star Online θα το χαρουμε και εμεις καθολου;Η μονο Japan θα βγει;
Ωραιο αυτο με τα "θεματα",αλλα το αλλο με το UMD δεν το πηρα χαμπαρι.Δηλαδη πως θα γινεται;
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό gamer » 01 Σεπ 2014, 11:38

evergrey έγραψε:Ενα 25 λεπτο για το "βιτακι" δεν το περιμενα.Το ειχα φανταστει καπου στο 10 λεπτο.
Τα περισσοτερα οπως ειπες @gamer πολλα JRPG.Αν και σχεδον τα περισσοτερα τα ξερουμε.
Αυτο το Phantasy Star Online θα το χαρουμε και εμεις καθολου;Η μονο Japan θα βγει;
Ωραιο αυτο με τα "θεματα",αλλα το αλλο με το UMD δεν το πηρα χαμπαρι.Δηλαδη πως θα γινεται;

Στα τελευταια λεπτα το δειξανε, αλλα δεν καταλαβα και τιποτα (λογικο, μαλλον το μονο που καταλαβα ηταν το UMD), μετα διαβασα αυτο
http://www.hardcoregamer.com/2014/09/01/umd-passport-announced-for-vita-in-japan-on-september-17/101835/
και το πιασα..Τωρα, δεν ξερω θα γινει σε ολα τα παιχνιδα (σε ολα θελω, γιατι εχω μεγαλoυτσικη συλλογη PSP), αν θα ερθει πρς τα μερη μας!
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσίευσηαπό gamer » 01 Σεπ 2014, 11:52

raysod έγραψε:
Μέχρι τέλος 2014 θα υπάρχουν διαθέσιμοι 600 τίτλοι συνολικά για την κονσόλα μας!!!

Καλή σαιζόν σε όλους :D

Δωσε βαση κ. raysod, απο τα λιγα ιαπωνικα που γνωριζω ειπε 100 μεχρι το του Mαρτιου 2015 και 600 συνολικα, μιλωντας για την Ιαπωνια!

Για μας, εδω μπορει να ειναι λιγοτεροι!

Καλη σεζον και για μας και ας ελπισουμε και για το Vita! ;)
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσίευσηαπό gamer » 01 Σεπ 2014, 11:56

raysod έγραψε:Συνεχόμενα παιχνίδια, αρκετά jrpgs (είμαι φαν) και δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν ανακοινώσανε και το yakuza zero και για το vita! Bρήκα τον gta κλώνο που τόσο ήθελα για την πλατφόρμα…

Το κομμάτι των umd είναι απίστευτο!

Θα μπορέσω επιτέλους να μεταφέρω τα παιχνίδια του psp μου στο vita…

Και από ότι αναφέρανε μιλάμε για υποστήριξη 250 τίτλων psp οι οποίοι θα παίζουν στο vita… χαμός…

Και ακόμη περιμένουμε ανακοινώσεις και από άλλες εταιρείες σε 2 εβδομάδες στο Tokyo game show…

Μπράβο ρε Sony…

Περισσότερα μόλις τελειώσω από την πρώτη μέρα στην δουλειά!

To Yakuza θα ειναι crossplay, δεν θα βγει στο Vita, να τα λεμε οπως ειναι!! :)

Ειπαν για υποστηριξη 250 τιτλων? που? Ποτε?, τελος παντων ελπιζω να υποστηριζει αυτα που θελω (FPS, Soccer, TPS)! Θα ερεθει και απο 'δω?

TGS καμια ανακοινωση απο δυτικο στουντιο παιζει?
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσίευσηαπό evergrey » 01 Σεπ 2014, 12:10

@gamer τα 250 παιχνιδια αφορουν το προγραμμα που ανεφερες με τα PSP games.
Τωρα για τα 600 παιχνιδια που θα βγουν οπως εγραψε ο @raysod,δεν πεφτω απο τα συννεφα γιατι με τοσα indies που κατακλυζουν το "βιτακι" ειναι λογικο να βγει αληθινο το νουμερο.
Εγω με αυτα που εδειξαν ξεχωρισα το νεο YS και God Eater 2.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Ps Vita

Δημοσίευσηαπό xristostsaou » 01 Σεπ 2014, 13:58

Shmantiko press conference gia to Vita dinei kinitro gia agora.
xristostsaou

Δημοσιευσεις : 35

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB