- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 11:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με τον Gohan. Ευκαιρία να το παίξουμε λοιπόν αυτό το παινχίδι. Και έχω να πώ ότι από το βιντεάκι φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην HD μεταφορά. Δείχνει πολύ όμορφο. Και λογικά θα δείχνει ακόμα καλύτερο στην τηλεόραση. Πάντως δεν άντεξα να δω πάνω από 2 λεπτά, ο τύπος είναι άσχετος 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Εγώ πάλι έχω την χρυσή έκδοση με το Ocarina of Time μέσα σε δισκάκι για GC αλλά και πάλι είναι ένας τίτλος που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, όσο και αν το έχω παίξει!
Bayonetta 2
Project X
Bayonetta 2
Project X

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Το Bayoneta θα ειναι ενα παρα πολυ καλο στο ειδος του παιχνιδι δεν εχω αμφιβολιες! Το project x δειχνει να εχει τα φωτα να μας ριξει τα σαγονια στα πατωματα... ειλικρινα μαζι με το phantom pain κατεμε ηταν το πιο εντυπωσιακο παιχνιδι της εκθεσης, το θεωρω δυνατο system seller! Αρκει να μη το καθυστερησουν πολυ...
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
Mε το Χ και εγώ εντυπωσιάστηκα. Πέρασε λίγο απαρατήρητο μάλλον λόγω της έλειψης Ε3 PC της Nintnendo αλλά όσοι το είδαν έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Αν είναι έτσι όπως δείχνει σίγουρα θα είναι δυνατό system seller κάτι που χρειάζεται το wii u τώρα. Εγώ πάντως μάλλον θα το τσιμπίσω
Είπαν τίποτα σχετικό με το πότε θα βγεί;

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Mε το Χ και εγώ εντυπωσιάστηκα. Πέρασε λίγο απαρατήρητο μάλλον λόγω της έλειψης Ε3 PC της Nintnendo αλλά όσοι το είδαν έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Αν είναι έτσι όπως δείχνει σίγουρα θα είναι δυνατό system seller κάτι που χρειάζεται το wii u τώρα. Εγώ πάντως μάλλον θα το τσιμπίσωΕίπαν τίποτα σχετικό με το πότε θα βγεί;
To 2014. Δεν ειδα κατι πιο συγκεκριμενο δυστυχως.
-
Maxus - Δημοσιευσεις : 71
PetrifieD- έγραψε:Mε το Χ και εγώ εντυπωσιάστηκα. Πέρασε λίγο απαρατήρητο μάλλον λόγω της έλειψης Ε3 PC της Nintnendo αλλά όσοι το είδαν έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Αν είναι έτσι όπως δείχνει σίγουρα θα είναι δυνατό system seller κάτι που χρειάζεται το wii u τώρα. Εγώ πάντως μάλλον θα το τσιμπίσωΕίπαν τίποτα σχετικό με το πότε θα βγεί;
Η Monolith Software είναι ένα στούντιο που αν μη τι άλλο έχει δείξει και στο παρελθόν ότι το κατέχει το 'άθλημα'. Περιμένουμε μόνο τα καλύτερα!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
gamelover έγραψε:παιδια ακουσατε καθολου να θα βγει yoshi's island στο wii u;; ξερω για το yarn yoshi και δειχνει πολυ ωραιο αλλα σαν το yoshi's island....κανενα....
Yoshi's Island 3 στο 3DS

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
το γνωριζα αυτο...απλα ελεγα ρε συ G3n3raL86 μπας και καναν καμια καλη και στο wii u..αν υπηρχε καμια φημη...γιατι ηδη μελλοντικα(κοντα,μακρια δεν ξερω!) θελω να αγορασω wii u kai ps4(ενταξει το ps4 πιο γρηγορα απο τα χριστουγεννα δεν γινεται,αφου δεν υπαρχει καν στην αγορα και μεχρι να μαθουμε τι παιζει πραγματικα και τι οχι εχουμε αρκετο καιρο,το wii u oμως;;), αν βαλω και 3ds στο λογαριασμο παει πολυ και λογω οικονομικων αλλα και προσωπικως...το θεωρω λιγο υπερβολη να μαζευω κονσολες και κονσολακια για 5-6 τιτλους,πιο πολυ αναφερομαι στο 3ds,και δυστυχως το gaming ειναι απο τη φυση του ενα ακριβο χομπυ!!
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης