- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 23:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation Vita
raysod έγραψε:klonith έγραψε:Παιδιά, όσοι έχετε πάρει το Toukiden αξίζει λέτε να το αγοράσω τώρα ή να περιμένω (όποτε και αν) έρθει το kiwami προς τα μέρη μας?
΄
Το Toukiden έχει ένα τεράστιο demo που διαρκεί περίπου 20 ώρες. Εγώ το είχα παίξει και το είχα τελειώσει (το demo) και μου άρεσε αρκετά το παιχνιδάκι και τώρα περιμένω κανένα καλό sale για την έκδοση με το extra υλικό.
Το έχεις παίξει το demo του στο Vita;
Ναι είχα κατεβάσει το demo και το χα ψιλολιώσει κι εγώ. Το χω βρει σ' ένα μαγαζί 25 ευρώ και γι' αυτό τώρα ψήνω να το πάρω. Το μόνο που με κρατάει είναι μήπως ανακοινωθεί western release για την έκδοση kiwami που έχει επιπλέον story, τέρατα κλπ. (φαντάσου SS Delta σε σχέση με το απλό SS).
-
klonith - Δημοσιευσεις : 36
raysod έγραψε:klonith έγραψε:raysod έγραψε:Το Toukiden έχει ένα τεράστιο demo που διαρκεί περίπου 20 ώρες. Εγώ το είχα παίξει και το είχα τελειώσει (το demo) και μου άρεσε αρκετά το παιχνιδάκι και τώρα περιμένω κανένα καλό sale για την έκδοση με το extra υλικό.
Το έχεις παίξει το demo του στο Vita;
Ναι είχα κατεβάσει το demo και το χα ψιλολιώσει κι εγώ. Το χω βρει σ' ένα μαγαζί 25 ευρώ και γι' αυτό τώρα ψήνω να το πάρω. Το μόνο που με κρατάει είναι μήπως ανακοινωθεί western release για την έκδοση kiwami που έχει επιπλέον story, τέρατα κλπ. (φαντάσου SS Delta σε σχέση με το απλό SS).
To Toukiden Kiwami είναι το sequel του Toukiden Age of Demons και θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 28 Αυγούστου…
Για να γίνει western release και localization θα περάσουν αρκετοί μήνες (άλλωστε δεν έχουμε release date ακόμη) οπότε ξεκίνα με το Age of Demons…
Στα 25 ευρώ είναι μια χαρά τιμή (στο PSN έχει 40 ευρώ) και μόνο το story του διαβάζω ότι κρατάει 40-50 ώρες… (αν και σε hunting games το story δεν παίζει τόσο ρόλο)
Άλλωστε και τα saves θα μεταφέρονται από το Age of Demons στο Kiwami…
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ:
http://otakumode.com/news/538d2ffb53fd63e605003d31/Game-Toukiden-Kiwami-to-Release-on-Aug-28
Ευχαριστώ για το link! Παίζει να το πάρω μες στη βδομάδα. Πάντως από hunting games μια χαρά είμαστε αυτό το διάστημα. Μόλις βγήκε το Sword Art Online (αν και το βλέπω να είναι περισσότερο στυλ Ragnarok Odyssey) και τέλος Οκτώβρη έρχεται και το Freedom Wars.
-
klonith - Δημοσιευσεις : 36
Πλάκα κάνεις... Megaman X Ζero μακράν τα καλύτερα Megaman που έχω παίξει. Και τα περίμενα πάρα πολύ καιρό στο PS3. Εννοείται θα τιμηθούν!!! 

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Εδώ μάζευαν feedback τις προάλλες. Ελπίζω να μην το πήραν και το έβαλαν.. στα noodles τους... Άντε να δούμε...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
raysod έγραψε:Έρχεται και η press conference από την Sony Japan σε 5 ημέρες εκεί που παραδοσιακά έκανε μεγάλες ανακοινώσεις και για το Vita…
Αν με το κράξιμο που φάγανε στην Ε3 και μετά στην gamescom δεν αναφερθούν και στο Vita λιγάκι, το οποίο στην Ιαπωνία κάνει εξαιρετικές πωλήσεις (αρκετά πάνω από το PS4) και έχει και αρκετό developer support, θα θέλουν κρέμασμα…
raysod Τα ιδια λεγαμε και για την gamescom και ειδες που καταληξαμε! Την επομενη μερα εβγαλαν 1-2 τρειλερ με παιχνιδια (Μinecraft,Freedom Wars & indies, πολλα indies), και ετρεξε ο Shahid Kamal και δημοσιευσε στο τουιτερ παιχνιδια που ερχονται στο κτηνος (ολα indies τι αλλο, οχι οτι εχω κατι με τα indies, καποια ειναι καλα, αλλα αυτη η μονομερια των indies με σκοτωνει!).
Oσο για αυτο της 1ης Σεπτεμβρη..Υπαρχουν 2 +1 περιπτωσεις.. 1) Μονο Vita 2) Mονο PS4 3) Που δεν παιζει PS4 & Vita.. Μαλλον παιζει η 1η περιπτωση. Μονο κτηνος..να τελειωνουνε (κανενα μισαωρο, το πολυ μια ωρα, παραπανω δεν παει) και στρην TGS μονο PS4.. Kαι παλι στο Vita θα δειξουν ολο jRPGs, και παιχνιδια που θα ερθουν εδω μετα απο καιρο ή καθολου..εξαιρειται το Freedom Wars. Δεν προκειται να δειξουν καποιο παιχνιδι (ΑΑΑ, exclusive ή μη) απο την Δυση για την Ανατολη& Δυση..
Του χρονου παλι, στην Ε3, να μαστε καλα,να ελπιζουμε μηπως δειξουν κατι...Και μετα βλεπουμε!
-
gamer - Δημοσιευσεις : 59
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης