News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Maxus » 11 Ιουν 2013, 23:27

Tα πιο πολλα παιχνιδια αργουν πολυ(2014),το παραδεχτηκε και ο Ιwata οτι δεν εκαναν σωστο προγραμματισμο.Αυτο ομως ''καει'' την κονσολα και δεν υπαρχουν δικαιολογιες μετα απο τοσα χρονια στο χωρο,εχασε μια χρονια...Με αυτα που ειδα δεν περιμενω μεγαλη βελτιωση στις πωλησεις ως το 2014 εκτος και αν κανουν μια καλη μειωση τιμης.
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό gamelover » 12 Ιουν 2013, 00:47

Χρειάζεται επίσημα μείωση τιμής πλέον, δεν δικαιολογείται τέτοια τιμή. Από εκεί και πέρα δεν εντυπωσίασε το Nintendo Direct E3 με μόνο τον τίτλο της Monolith να ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα και το Bayonetta 2.

[/quote]

η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα το direct θα το δω αυριο ομως....(με γλυτωσες και απο το ψαξιμο! :P )
αλλα στο site δεν ειχαν ανεβει πολλα αρθρα,λογικο βεβαια λογω του direct και του hype των αλλων κονσολων, αλλα για μενα μονο που εχει mario kart και donkey kong...τη θελω!ειδικα τωρα που επιτελους θα ειναι και σε HD...αλλωστε κακα τα ψεμματα η ninty εχει δικιο δεν ειναι τα γραφικα που κανουν ενα παιχνιδι ωραιο...θελω παιχνιδια που να μπορω να παιζω τη παρεα μου και να κανουμε χαβαλε...και η νιντεντο το εχει αυτο..και με μειωση τιμης θα ειναι πιο ευκολο να αγοραστει...
αργοτερα ενα ps4 ισως...αλλωστε το 3 κραταει ακομα και εχω ΠΟΛΛΑ παιχνιδια που δεν εχω καταφερει ακομα....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 12 Ιουν 2013, 02:32

Το direct αυτο επρεπε να 'χε γινει περυσι τετοια περιοδο. Ειναι φανερο οτι το wiiu βγηκε πριν την ωρα του και ψαχνει ακομη τα πατηματα του.

Μαλλον νομιζαν οτι το χειριστηριο με το Nintendoland θα ειχε τον αντικτυπο στον απλο κοσμο που ειχε του wii κι ετσι θα κερδιζαν χρονο και συμφωνιες.

Γενικα αισιοδοξος ειμαι οτι στα μεσα του 2014 θα αρχισει να ανεβαινει, αλλα το ps4 ηδη φανταζει δελεαστικοτατο. Και φυσικα με την τιμη στα 399€ για κονσολα 3 φορες πανω σε χαρακτηριστικα, πλεον το wiiu πρεπει να ριξει τιμη.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 12 Ιουν 2013, 03:27

Μείωση τιμής δεν ξέρω αν θα γίνει γιατί και πάλι είναι αρκετά φτηνότερο από τον ανταγωνισμό. Θα μπορούσαν να γίνουν όμως καλές προσφορές σε μορφή bundle με αφορμή τα νέα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 12 Ιουν 2013, 04:28

PetrifieD- έγραψε:Μείωση τιμής δεν ξέρω αν θα γίνει γιατί και πάλι είναι αρκετά φτηνότερο από τον ανταγωνισμό. Θα μπορούσαν να γίνουν όμως καλές προσφορές σε μορφή bundle με αφορμή τα νέα παιχνίδια.

Αν πέσει επίσημα η τιμή του Premium στην τιμή του Basic (και καταργηθεί το Basic), είμαι καλυμμένος. Αρκετά φθηνότερο με 8gb σκληρό δεν το λες, για να μην αναφέρουμε πιο ουσιαστικές διαφορές. Ελπίζω μέχρι το Σεπτέμβριο να γίνει, είναι το καλύτερο ζευγάρι μαζί με το PS4 και είναι κρίμα να μην έχω και τα δύο! Japan Rules!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Gohan » 12 Ιουν 2013, 09:57

δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια... η νιντεντο δεν ενανε το μπαμ που οφειλε και επρεπε για να ξαναμπει στο παιχνιδι... Καλα τα οσα παρουσιασε αλλα λιγα και αναμενομενα... μονο το xeno εριξε σαγονια στο πατωμα! Προσωπικα το zelda ειναι καινουριο παιχνιδι για μενα αφου δε το εχω παιξει ποτε. Το μαριο οσο και αν λατρεψα το 3d land στο 3ds δεν ηταν αυτο που πρεπει... οπως και το nsmbu ... αυτα επρεπε να ακουλουθησουν μετα την κυκλοφορια ενος mario galaxy 3/mario 64 2. Θυμαστε τον αντικτυπο του μαριο 64 οταν πρωτο παρουσιαστηκε με τη αποκαλυψη της κονσολας? Του μαριο sunshine (που προσωπικα δε μου αρεσε πολυ) του  galaxy? Επισης ενα βελτιωμενο στα σημεια zombiu 2 που κακα τα ψεματα αποτελει τον πιο πετυχημενο τιτλο του wii u. Καποιο αλλο νεο ip? Δε μπορει να εχει στερεψει απο ιδεες αυτη η εταιρια... Δε μπορει να τολμας συνεχεια με τις κονσολες και να εισαι τοσο συντηρητικος στα παιχνιδια σου. Ειλικρινα προβλεπω καταρρευση της ninty μετα τις γιορτες... Αν δε μπορει να δελεασει τωρα τον αγοραστει σκεφτειτε οταν στα απεναντι ραφι υπαρχει ενα ps 4 με περιπου τα ιδια χρηματα και ενα metal gear 5 ή ενα killzone και τα καλουδια του ps plus???
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Spahar » 12 Ιουν 2013, 10:06

PetrifieD- έγραψε:Μείωση τιμής δεν ξέρω αν θα γίνει γιατί και πάλι είναι αρκετά φτηνότερο από τον ανταγωνισμό. Θα μπορούσαν να γίνουν όμως καλές προσφορές σε μορφή bundle με αφορμή τα νέα παιχνίδια.

Επίσημα αρκετά φτηνότερο δεν είναι, αρκετά φτηνότερο ήταν το Wii, το οποίο έκανε 250€ με παιχνίδι. Φυσικά λέω επίσημα, γιατί έχουν βγει κατά καιρούς και κάτι κοψίματα από retailers που το έκαναν πιο φτηνό και από Wii.

Κατά τη γνώμη μου τα παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί και στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί δεν σώζουν την κονσόλα όσον αφορά τους νέους core αγοραστές. Κατά κύριο λόγο γεμίζουν το πρόγραμμα για τους ήδη κατόχους που πέρασαν λειψανδρία. Το στοίχημα τώρα είναι να δούμε τι ανταπόκριση θα έχουν παιχνίδια όπως το Wii Fit U κτλ. Έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους οι casual, ήταν αγοραστές της μία φοράς και τέλος;

Η κονσόλα θέλει ένα σημαντικό boost για να αλλάξουν τα πράγματα και δεν νομίζω αυτό να έρθει από το core κοινό όταν αναμένονται δύο νέες κονσόλες, και ειδικά η μία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις (όχι απαραίτητα με τα παιχνίδια της, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Υ.Γ.: Πάντως έχω παρατηρήσει απογοήτευση ακόμα και από φανατικούς οπαδούς της Nintendo. Και αυτό είναι πολύ κακό, γιατί άλλο να μην κεντρίζεις το ενδιαφέρον πελατών που δεν είχες έτσι και αλλιώς και άλλο να απογοητεύεις την σταθερή σου βάση.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Ιουν 2013, 10:58

To direct χθες είχε καλούς τίτλους απλά αυτό που του έλειπε είναι η glamouria της E3 λες και δεν είχαμε E3 και ήταν απλά μια ακόμα ενημέρωση.Θα μπορούσαν να ρίξουν ένα δυνατό χαρτί(καινούργιο zelda,metroid prime) ή έστω να μας δείξουν ελάχιστα κάτι από έναν καινούργιο ip προκειμένου να "αξίζει" η αναμονή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 12 Ιουν 2013, 11:30

Retro: It was hard to choose between Metroid and Donkey Kong...

http://www.officialnintendomagazine.co.uk/50737/retro-it-was-hard-to-choose-between-metroid-and-donkey-kong/#null

Οπότε, υπήρχε ευκαιρία να βλέπαμε Metroid. Ίσως να πιαστούν μετά με αυτό?
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Ιουν 2013, 14:01

Ότι νάνε,πολλά fps δεν έχουν κακός δεν επιλέξανε το Metroid.Platform υπάρχουν αρκετά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB