Τα χειρότερα game που έχετε παίξει !

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Raphael » 27 Ιαν 2013, 01:37

:o :o :o

Πες μου ότι λες ψέματα! Παρά τα διάφορα μειονεκτήματα που χει είναι από τα καλύτερα games που χω παίξει! Φαντάζομαι μπορείς να το καταλάβεις και από τη φώτο μου.... :D Ξαφνιάζομαι πάντως που το λες μονότονο. Έχει μεγάλη ποικιλία στις αποστολές.... ;)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 27 Ιαν 2013, 01:43

History Channel Great Battles Of Rome. Αυτό μόνο θυμάμαι. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό gamelover » 27 Ιαν 2013, 01:56

Raphael έγραψε::o :o :o

Πες μου ότι λες ψέματα! Παρά τα διάφορα μειονεκτήματα που χει είναι από τα καλύτερα games που χω παίξει! Φαντάζομαι μπορείς να το καταλάβεις και από τη φώτο μου.... :D Ξαφνιάζομαι πάντως που το λες μονότονο. Έχει μεγάλη ποικιλία στις αποστολές.... ;)

χαχα!μονοτονο εννοω τα γραφικα του...ασε που μου σπανες ολοι εκει μεσα οι χαρακτηρες τα νευρα!ετσι μου ρχεται να τους σφαξω! :lol: δν ξερω ρε συ γιατι το πηρα τοσο στραβα...μαλλον δεν ειναι για μενα τα RPG...νομιζω τετοιο ειδος ειναι...σωστα? και μαλιστα προσφατα μπηκα και βρηκα ενα review απο ενα ξενο site... και ελεγα απο μεσα μου...για να δω αυτη η χαζομαρα ποσο βαθμολογια θα χει...κανα 5-6....και ξεκιναει ο τυπος στο βιντεακι και ελεγε παπαδες!!μου πεσε η μουρη!!καταλαβαινεις..... (πηρε ενα 9 νομιζω με αριστα τα 10) λεω πλακα κανει! εχω τετοια παιχνιδαρα και δεν το ξερω..!! ασε....τι να πω...προσπαθω να βρω το κουραγιο να το συνεχισω...αν δεν μου παθει για δευτερη φορα ylod το ps3... θα το καταφερω....διαφορετικα...δεν εγγυαμαι κατι....! :)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Raphael » 27 Ιαν 2013, 02:12

ΑΑΑ! Εάν δεν είσαι φίλος των rpg δεν λέει όντως. Έκανες λάθος που το πήρες εξαρχής τότε αφού δεν σου αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιών... Πάντως να ξέρεις ότι είναι από τα καλύτερα rpg που έχουν βγει ποτέ γι'αυτό έγινε τόσο διάσημο. Και τεράστιο game είναι! μα θέλει να το συνηθίσεις. Μετά από κάποιο σημείο και γω το βαρέθηκα να σου πω την αλήθεια μα εάν το χεις λιώσει κάποτε θα γίνει και αυτό... :lol: σίγουρα πάντως δεν είναι game για να μπει σε αυτό το post... ;)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό gamelover » 27 Ιαν 2013, 13:25

Raphael έγραψε:ΑΑΑ! Εάν δεν είσαι φίλος των rpg δεν λέει όντως. Έκανες λάθος που το πήρες εξαρχής τότε αφού δεν σου αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιών... Πάντως να ξέρεις ότι είναι από τα καλύτερα rpg που έχουν βγει ποτέ γι'αυτό έγινε τόσο διάσημο. Και τεράστιο game είναι! μα θέλει να το συνηθίσεις. Μετά από κάποιο σημείο και γω το βαρέθηκα να σου πω την αλήθεια μα εάν το χεις λιώσει κάποτε θα γίνει και αυτό... :lol: σίγουρα πάντως δεν είναι game για να μπει σε αυτό το post... ;)

κοιταξε αν κρινω απο τα παιχνιδια που αναφερουν αλλοι τα οποια ειναι οντως απο πολυ παλιες κονσολες σιγουρα δεν ειναι game για αυτο το post...αλλα και παλι το ανεφερα καθαρα απο την προσωπικη μου εμπειρια (και απο τα games που θυμαμαι φυσικα,γιατι και snes ειχα και gameboy ειχα αλλα δεν θυμαμαι πλεον....μετα απο τοσα χρονια!!ποια παιχνδια μου αρεσαν και ποια οχι! :P ) και η αποψη μου προφανως δεν ειναι de facto,ουτε σημαινει επειδη το λεω οτι ειναι σωστο...αλλωστε το αποδεικνυει και απο τις καλες κριτικες που εχει...απλα το ανεφερα ως πιο προσφατο.... ;-)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 27 Ιαν 2013, 16:18

PetrifieD- έγραψε:
jmaster18 έγραψε:Bomberman 64 (N64)-πολυ εκνευριστικο παιχνιδι
Battlesport (PS1)-κακος χειρισμος και μονοτονο gameplay
Fallout 3 (PC)-απλα καμια σχεση με το 2

Τα παραπανω ειναι παιχνιδια που επαιξα και δεν μου αρεσαν, τα παρακατω τα δοκιμασα και εφαγαν uninstall χωρις δευτερη σκεψη:

Assasin's Creed 1 (PC)-Πολλα bugs και μετα το patching εξαφανιστηκαν τα save μου
League of Legends (PC)- Pure button spamming χωρις story και με γραφικα προηγουμενης δεκαετιας

Για το Βomberman δεν συμφωνώ. Εμένα μου άρεσε. Ειδικά το multiplayer ήταν πολύ διασκεδαστικό. Καλά για το Assassin's Creed 1 τι να πω; Εκεί και αν δεν συμφωνώ. Ήταν φοβερό παιχνίδι και πολύ πρωτότυπο όταν βγήκε. Φοβερή ιστορία. Εγώ δεν βρήκα κάποια bugs ούτε εξαφανήστικαν τα save. Τέλος για το LoL ούτε εμένα μου αρέσει πολύ αλλά όχι και από τα χειρότερα. Έτσι όπως το λες μάλλον εννοείς ότι δεν σου αρέσουν τα DotA-like παιχνίδια (ΜΟΒΑ) γενικώς. Το θέμα αυτών των παιχνιδιών δεν είναι ούτε το story ούτε τα γραφικά. Μάλλον τα έχεις παρεξηγήσει ή δεν κατάλαβες ακριβώς το concept.

Το Assasin's Creed ειχε ολα τα καλα να γινει ενα καλο παιχνιδι, αλλα η Ubisoft το κατεστρεψε στην αρχη του, μολις θυμηθηκα οτι δεν ειχε ουτε αγγλικους υποτιτλους και επρεπε εγω να ξερω αραβικα για να καταλαβω τι μου λεγανε. Τα υπολοιπα της σειρας μια χαρα ειναι. Ναι οντως δεν μου αρεσουν τα MΟBA τα θεωρω γενικα μονοτονα :oops: . Boberman και καλο να ηταν εμενα μου εσπασε τα νευρα σε μικρη ηλικια και το αντιπαθω πλεον :D

Προσθετω στη λιστα και το Silent Hunter 5 με το οποιο η Ubisoft(παλι) δολοφονησε τη σειρα
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιαν 2013, 17:00

Eντάξει μάλλον δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ για το Assassin's Creed. Εγώ δεν είχα καμία δυσκολία να το παίξω ούτε είχε κάποια bugs. Για τα υπόλοιπα περί ορέξεως...
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nightelgr » 27 Ιαν 2013, 19:15

Δεν ξέρω για σας αλλά δεν μπορώ να παίξω ούτε καν να βλέπω το minecraft εκτός από τα χάλια γραφικά το βρίσκω και πολύ βαρετό sry αυτή είναι η γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
nightelgr

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιαν 2013, 19:25

nightelgr έγραψε:Δεν ξέρω για σας αλλά δεν μπορώ να παίξω ούτε καν να βλέπω το minecraft εκτός από τα χάλια γραφικά το βρίσκω και πολύ βαρετό sry αυτή είναι η γνώμη μου.

Για το minecraft θα συμφωνίσω, το βρίσκω και εγώ λίγο ανούσιο. Δεν με ενοχλούν τόσο τα γραφικά απλά πιστεύω πως είναι βαρετό μέχρι αηδίας. Βέβαια έχει σχετικά μεγάλη fan base και δεν είναι κοινώς αποδεκτή μάπα :) Πάλι λοιπόν θα πώ ότι περί ορέξεως...
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Raphael » 27 Ιαν 2013, 21:15

PetrifieD- έγραψε:
nightelgr έγραψε:Δεν ξέρω για σας αλλά δεν μπορώ να παίξω ούτε καν να βλέπω το minecraft εκτός από τα χάλια γραφικά το βρίσκω και πολύ βαρετό sry αυτή είναι η γνώμη μου.

Για το minecraft θα συμφωνίσω, το βρίσκω και εγώ λίγο ανούσιο. Δεν με ενοχλούν τόσο τα γραφικά απλά πιστεύω πως είναι βαρετό μέχρι αηδίας. Βέβαια έχει σχετικά μεγάλη fan base και δεν είναι κοινώς αποδεκτή μάπα :) Πάλι λοιπόν θα πώ ότι περί ορέξεως...

Εγώ το δα στο ιντερνετ σε μια παρουσιαση και λεω μα καλα γιατι κάνουν παρουσίαση σε τόσο παλαιό game... :lol: Τα γραφικά δεν δικαιολογούνται να ναι τόσο κακά όντως.... Άσε που θες πολύυυυ φαντασία για να επιβιώνεις! :?
Άβαταρ μέλους
Raphael

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB