Πες μου ότι λες ψέματα! Παρά τα διάφορα μειονεκτήματα που χει είναι από τα καλύτερα games που χω παίξει! Φαντάζομαι μπορείς να το καταλάβεις και από τη φώτο μου....

Raphael έγραψε::o![]()
![]()
Πες μου ότι λες ψέματα! Παρά τα διάφορα μειονεκτήματα που χει είναι από τα καλύτερα games που χω παίξει! Φαντάζομαι μπορείς να το καταλάβεις και από τη φώτο μου....Ξαφνιάζομαι πάντως που το λες μονότονο. Έχει μεγάλη ποικιλία στις αποστολές....
Raphael έγραψε:ΑΑΑ! Εάν δεν είσαι φίλος των rpg δεν λέει όντως. Έκανες λάθος που το πήρες εξαρχής τότε αφού δεν σου αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιών... Πάντως να ξέρεις ότι είναι από τα καλύτερα rpg που έχουν βγει ποτέ γι'αυτό έγινε τόσο διάσημο. Και τεράστιο game είναι! μα θέλει να το συνηθίσεις. Μετά από κάποιο σημείο και γω το βαρέθηκα να σου πω την αλήθεια μα εάν το χεις λιώσει κάποτε θα γίνει και αυτό...σίγουρα πάντως δεν είναι game για να μπει σε αυτό το post...
PetrifieD- έγραψε:jmaster18 έγραψε:Bomberman 64 (N64)-πολυ εκνευριστικο παιχνιδι
Battlesport (PS1)-κακος χειρισμος και μονοτονο gameplay
Fallout 3 (PC)-απλα καμια σχεση με το 2
Τα παραπανω ειναι παιχνιδια που επαιξα και δεν μου αρεσαν, τα παρακατω τα δοκιμασα και εφαγαν uninstall χωρις δευτερη σκεψη:
Assasin's Creed 1 (PC)-Πολλα bugs και μετα το patching εξαφανιστηκαν τα save μου
League of Legends (PC)- Pure button spamming χωρις story και με γραφικα προηγουμενης δεκαετιας
Για το Βomberman δεν συμφωνώ. Εμένα μου άρεσε. Ειδικά το multiplayer ήταν πολύ διασκεδαστικό. Καλά για το Assassin's Creed 1 τι να πω; Εκεί και αν δεν συμφωνώ. Ήταν φοβερό παιχνίδι και πολύ πρωτότυπο όταν βγήκε. Φοβερή ιστορία. Εγώ δεν βρήκα κάποια bugs ούτε εξαφανήστικαν τα save. Τέλος για το LoL ούτε εμένα μου αρέσει πολύ αλλά όχι και από τα χειρότερα. Έτσι όπως το λες μάλλον εννοείς ότι δεν σου αρέσουν τα DotA-like παιχνίδια (ΜΟΒΑ) γενικώς. Το θέμα αυτών των παιχνιδιών δεν είναι ούτε το story ούτε τα γραφικά. Μάλλον τα έχεις παρεξηγήσει ή δεν κατάλαβες ακριβώς το concept.
nightelgr έγραψε:Δεν ξέρω για σας αλλά δεν μπορώ να παίξω ούτε καν να βλέπω το minecraft εκτός από τα χάλια γραφικά το βρίσκω και πολύ βαρετό sry αυτή είναι η γνώμη μου.
PetrifieD- έγραψε:nightelgr έγραψε:Δεν ξέρω για σας αλλά δεν μπορώ να παίξω ούτε καν να βλέπω το minecraft εκτός από τα χάλια γραφικά το βρίσκω και πολύ βαρετό sry αυτή είναι η γνώμη μου.
Για το minecraft θα συμφωνίσω, το βρίσκω και εγώ λίγο ανούσιο. Δεν με ενοχλούν τόσο τα γραφικά απλά πιστεύω πως είναι βαρετό μέχρι αηδίας. Βέβαια έχει σχετικά μεγάλη fan base και δεν είναι κοινώς αποδεκτή μάπαΠάλι λοιπόν θα πώ ότι περί ορέξεως...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης