Football manager 2013

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Ιαν 2013, 08:30

nfs_maniac έγραψε:Και τις κατάλληλες προπονήσεις ;) (αν και στο φετινό τις χάλασαν....)

Μπααα...εγω δεν την πειραζω την προπονηση. Μια φορα πηγα να το κανω απο το FM 2010 οταν εισιγαγα ετοιμη προπονηση αλλα μετα βαριουμουν να την ξαναβαζω και το αφησα το θεμα. (εκεινη την περιοδο ετρωγα απιστευτα κρασαρισματα στον παλιο υπολογιστη οπου μετα 4-5 σεζον το παιχνιδι δεν αντεχε)

Βεβαια εννοειται οτι διωχνω τους αχρηστους και προσλαμβανω τους top. Επιπλεον πειραζω οποτε ειναι σε εναν παικτη την θεση του. Οταν ενας παικτης παιζει Natural DM (αλλα δεν χρησιμοποιω αμυντικο χαφ) αλλα μπορει να παιξει και MC (εκει βεβαια ειναι accompliced) και τον χρειαζομαι εκει τοτε επιλεγω προπονηση σε νεα θεση σε αυτη που επιθυμω και μετα απο κανα 2μηνο ειναι natural και εκει.

Αναπολω τα βελακια που ηταν στο FM 2010. :(
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Φεβ 2013, 15:47

Παιδιά χθές βγήκε patch για το μάνατζερ το οποίο βελτιώνει το gameplay στους αγώνες.Προς το παρών φαίνεται καλό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει πολύ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 12 Φεβ 2013, 15:50

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα πράγματα διορθώθηκαν αισθητά. Μέχρι τώρα φυσιολογικός αριθμός σουτ, και γενικά αρκετά ευχαριστημένος. Λίγο με αυτές τις λόμπες στην πλάτη της άμυνας το παράκαναν, αλλα οκ
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Φεβ 2013, 16:35

Ξεκίνημα με 3-0 τον Άρη με φυσιολογική εξέλιξη του αγώνα και σωστή πίεση!Μίλτο πιστεύω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε να μιλάμε για μεγάλες καριέρες τώρα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 12 Φεβ 2013, 16:53

Όντως φιλε μου... Είχα φάει τέτοια ήττα, που είχα μήνες να το αγγίξω. Περίμενα κάποιο ουσιαστικό update, ώστε να αρχίσω καινούριο save απο την αρχή. Πιστεύω οτι (επιτέλους), ήλθε αυτη η στιγμή :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Φεβ 2013, 20:16

Δηλαδη μιλαμε για normal στατιστικα; Μην ξαναρχισω με την Ολυμπιακαρα και δω το φαινομενο 25 σουτ εγω 1 γκολ και ο αντιπαλος 1 σουτ 1 γκολ; Δηλαδη να μην εχει τις τρυπιες αμυνες.

Οχι τιποτα αλλο αλλα τωρα ειμαι στη Μilan σε αυτο το save.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Φεβ 2013, 21:38

Έχουν διορθωθεί οι άμυνες καθώς και οι αποφάσεις των παικτών.Επίσης "κυλάει" πιο φυσιολογικά ο αγώνας.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Φεβ 2013, 22:35

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Έχουν διορθωθεί οι άμυνες καθώς και οι αποφάσεις των παικτών.Επίσης "κυλάει" πιο φυσιολογικά ο αγώνας.

Χαιρομαι που εχει βελτιωθει η match engine διοτι μου συνεβαιναν και εμενα διαφορα περιεργα. Στη Milan εχω φτασει σε σημειο να εχω φτασει 30 σουτ και να εχω βαλει 2 γκολ. Γινονται αυτα;

Ευκαιρια να ασχοληθω με μια μικροτερη ομαδα. Σκεφτομαι με Port Vale που ειναι στη League 2 Αγγλιας. Σκεφτομουν την περιπτωση Koνφερενς αλλα ειναι παρα πολυ χαμηλα. :!:

ΥΓ. To γηπεδο τους το Vale Park εχει 19.000 θεσεις. Και μιλαμε για ομαδα League 2 Αγγλιας. :shock:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 13 Φεβ 2013, 00:06

Χάρηκα που σε γνώρισα,καλό κάψιμο θα μας λείψεις και να μας γράφεις της ιστορίες σου από το manager!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 13 Φεβ 2013, 00:48

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Χάρηκα που σε γνώρισα,καλό κάψιμο θα μας λείψεις και να μας γράφεις της ιστορίες σου από το manager!

Δεν πιστευω να με χασεις διοτι το Manager ανεκαθεν το ετρεχα σε Windows Mode οποτε μπορω να κανω μια ελαχιστοποιηση το παιχνιδι και να τσεκαρω τι γινεται στο forum του enternity. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB