Game of the Year 2012

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό ner0 » 30 Δεκ 2012, 17:04

1. The Witcher 2: Assassins of Kings,
γιατί η CD Projekt αποτελεί πλέον "μαμά" του είδους, από την οποία πρέπει να μαθαίνουν το κατιτίς εταιρίες όπως η Bethesda.
Κορυφαίο στα ΠΑΝΤΑ απλά και όμορφα. Τους ευχαριστώ

2. Max Payne 3,
γιατί ήταν πιο μίζερος, απελπισμένος και άτυχος από ποτέ.
Γιατί η Rockstar μας διηγήθηκε μια μοναδική ιστορία σε διαφορετικό ύφος, και πέτυχε στο 100 %.

3. Darksiders 2,
γιατί η THQ παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δημιούργησε ένα πραγματικό διαμάντι, με πολύ φαντασία-μεράκι, και η περιπέτεια του Death στους ξεχωριστούς κόσμους του DS2 θα μου μείνει αξέχαστη.

( Στο τελευταίο θα έβαζα το Dishonored, γιατί είναι τίτλος με @@ και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην Arkane, αλλά πιστεύω πως θα έχουν ξανα την ευκαιρία τους για ένταξη στα goty :)Επίσης έπαιζε και το Uncharted 3:Drake's Deception, εξαιρετικά δυνατός τίτλος και αυτός.
Kαι dota 2. )
{ +Far cry 3/Borderlands 2/Sleepings Dogs/AC3/GW2/Diablo 3 ως παιχνίδια που δεν έχω παίξει ακόμα αλλά τα θαυμάζω ήδη. }

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό JiMaKoS » 30 Δεκ 2012, 17:29

1. Assassin's Creed III
Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Όλα της σειράς μου άρεσαν πάρα πολύ πόσο μάλλον αυτό.

2. Uncharted 3: Drake's Deception
Φοβερό... gameplay, story τα πάντα όλα. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι η μικρή διάρκειά του.

3. PES 2013
Μετά από χρόνια ένα PES που "θυμίζει" τα παλιά.

Υπόλοιπα:
Batman Arkham City
Rayman Origins (Wii)
Darksiders 2

Καλή χρονιά σε όλους, πάνω από όλα υγεία! :)
Άρης ολέ!
Άβαταρ μέλους
JiMaKoS

Δημοσιευσεις : 3

Game of the year 2012

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 30 Δεκ 2012, 17:55

1.Mass effect 3 Παρόλο το σάλο που προκλήθηκε με το αμφιλεγόμενο κατά πολλούς τέλος του , παρόλο που ακόμα και εμένα δεν μου άρεσε με με απογοήτευσε δεν μπορώ παρά να μην παραδεχθώ πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ!!!!Δυνατές στιγμές , πολλές συγκινήσεις , επική ατμόσφαιρα , απίστευτη διάλογοι και ένας από τους ποιο εντυπωσιακούς κόσμους κατά τη γνώμη μου που έχει υπάρξει ποτέ σε videogame!!!

2.Halo 4 . Τη να πρωτοτυπεί κανείς για αυτό το παιχνίδι ?Και μόνο το γεγονός ότι το πήρε μια καινούργια εταιρεία και μας παρέδωσε ένα 100% Halo game βελτιωμένο σε όλου τους τομείς νομίζω ότι τα λέει όλα .Απίστευτο Gameplay , γραφικά εντελώς φεύγα και με multi που ξεχωρίζει μιλάμε τουλάχιστον για μένα για το καλύτερο FPS όλων των εποχών .

3.The walking Dead , μέχρι χθες παρόλο τις καλές κριτικές που πήρε από το τύπο δεν το είχα δώσει καμιά απολύτως σημασία , ίσα που είχα ξεχάσει ότι υπήρχε .Χθες το βράδυ διάβασα στο Enternity για τη προσφορά που είχε με το πρώτο episode free και τα υπόλοιπα στα 200 MS points . Κατέβασα το free για να του δώσω μια ευκαιρία και απλά έμεινα έκπληκτος από το αποτέλεσμα . Πολύ ωραίο σενάριο με δυνατούς διαλόγους και πολλές συγκινήσεις!!!όσοι δεν το έχετε παίξει απλά δεν ξέρετε τη χάνετε! κρίμα που δεν βλέπουμε ποιο συχνά τέτοιου είδος παιχνίδια!

Runner ups :

Far Cry 3
Kingdom Of amalure
Forza Horrizon
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Δεκ 2012, 18:36

Bλεπω σε ορισμενα παιδια να περιλαμβανουν και το Uncharted 3 το οποιο βγηκε κανονικα το 2011. Προφανως τα παιδια θα επαιξαν την GOTY εκδοση που βγηκε το 2012.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Geovra » 30 Δεκ 2012, 20:30

1. Guild Wars 2 (PC). Απλα οτι καλυτερο εχω παιξει τα τελευταια χρονια σε MMO. Εθιστικοτατο,το Wvw απλα υπεροχο,value for money τι αλλο θες....(αντε πιο δυνατο pc για να απολαυσεις τα πραγματικα υπεροχα γραφικα του)

2. Mass Effect 3 (PS3). Το τελος μιας επικης τριλογιας...ενα παιχνιδι που πραγματικα αλλαξε πολλα στον χωρο του gaming.

3. Diablo 3 (PC). Και με τα προβληματα του ειναι DIablo...fanboy :)

Runner ups

1. Planetside 2 (δεν εχω προλαβει να το λιωσω οσο θα'θελα)
2. Skyrim
3. Batman Arkham City GOTY (απλα επικο)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Altair » 30 Δεκ 2012, 20:36

1)Journey
Γιατί σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι.Γιατί πρόκειται για μία από τις ομορφότερες εμπειρίες που μπορεί να αποκομίσει κάποιος από τα videogames.Γιατί στα credits,η ομάδα ανάπτυξης γράφει "Thank you for playing Journey" και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "τι με ευχαριστείτε ρε μάγκες,εγώ πρέπει να σας ευχαριστήσω".Γιατί έχει υπέροχη μουσική.Γιατί πρόκειται για μια εμπειρία που όμοιά της δεν έχει βιώσει κανείς.

2)Mass Effect 3
Γιατί αποτελεί το επιστέγασμα όλων όσων έχουμε ζήσει στους 2 προηγούμενους τίτλους,προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις.Γιατί καταφέρνει να δέσει τα καλύτερα στοιχεία των 2 πρώτων τίτλων και παράλληλα να δώσει το κάτι παραπάνω.Γιατί απλά δεν πρέπει αν αφήσουμε τη Γη στους Reapers που να πάρει.

3)Assassin's Creed 3
Γιατί παρόλο που μετά το Revelations ήμουν απογοητευμένος και η αλλαγή του setting μου φαινόταν αδιάφορη,με έκανε να κλείσω 40 ώρες μέσα σε 5 μέρες.Πλήθος από αποστολές,υποαποστολές,easter eggs και όμορφες στιγμές.Με ένα πλήρη κύκλο μέρας/νύχτας και όλες τις εποχές να παρελαύνουν από μπροστά σου.Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με μια βουτιά υπό το φεγγαρόφως από ένα ψηλό βράχο μέσα στο ποτάμι και γύρω γύρω να βλέπεις το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο.ή τον τρόπο που σκάει η βροχή μέσα στο ποτάμι και τις πανέμορφες ανακλάσεις που δημιουργούνται.

Ελπίζω το 2013 να καταφέρει να μας δώσει ακόμα πιο όμορφες εμπειρίες.Χρόνια πολλά,καλή χρονιά να έχουμε.Keep on gaming. ;)
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό amd99 » 30 Δεκ 2012, 20:48

1.Resident Evil:Revelaitions(3DS)
Γιατι?Το resident evil franchise επέστρεψε στες ρίζες του με τρομακτικό και πανέμορφο σε γραφικά gameplay καθως εδειξε τα δοντια που μπορει να δείξει το 3DS όσο και ακουστικα αλλα οσο και γραφικα!

2.Pokemon Black 2 (DS)
Γιατι?Tο καλυτερο Pokemon αυτη την πενταετία με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ multiplayer και single player δίνοντας πολλες ωρες απασχόλησης.Επίσης ωραιο σε εμφανιση καθως εχει απο τα καλυτερα γραφικα στο DS!

3.Hitman Absolution (PS3)
Γιατι?............No Coments........Just awesome........

Παινχιδια που ηταν καλα αλλα δεν τα καταφεραν να περασουν στο ΤOP 3 μου:
Kid Icarus:Uprising
Crashmo
Far Cry 3
Άβαταρ μέλους
amd99

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό konstantinio » 30 Δεκ 2012, 22:18

1. PRO EVOLUTION SOCCER 2013 (PS3)
Γιατι δεν υπαρχει μερα που να μην ασχοληθω 1 ωρα τουλαχιστον.

2. NEW SUPER MARIO BROS 2 (3DS)
Γιατι παιζεις και ξεχνας οτι εισαι 31 χρονων.

3. BATTLEFIELD 3 PREMIUM EDITION (PC)
Γιατι ετσι ... να νιωσουμε λιγο κομαντα !
Τελευταία επεξεργασία από konstantinio και 31 Δεκ 2012, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
konstantinio

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό ninty » 30 Δεκ 2012, 23:48

1.Resident Evil:Revelaitions(3DS) γιατι κανεις δε περιμενε τετοια γραφικα στο 3ds και εκτος απο αυτο ειναι ενα υπεροχο γνησιο resi.

2.The Walking Dead ενα adventure που βασιζεται στις σχεσεις των χαρακτηρων και σε διλληματα που προκυπτουν...

3.Paper Mario Sticker Star γιατι τα paper mario ειναι τα αγαπημενα μου mario games.

υπεροχα παιχνιδια της χρονιας που μας αποχεραιτα σε λιγες ωρες

Dishonored, Journey, Home, Assasins Creed III, Halo 4, Batman Arkam City, Darksiders 2, Zombi U, New Super Mario Bros U, Professor Layton and the Miracle Mask, Kingdom Hearts 3ds.
Άβαταρ μέλους
ninty

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό grcpan » 31 Δεκ 2012, 00:43

1. Deponia
Μετά από πολύ καιρό βγήκε επιτέλους ένα παιχνίδι που ταιριάζει ακριβώς στα γούστα μου όταν μιλάμε για adventure games. Ωραίο χιούμορ, καλή ροή χωρίς κουραστικούς γρίφους και πάνω από όλα πανέμορφο artwork.

2. FTL Faster Than Light
Good old roguelike game, what's there not to like?

3. Chivalry : Medieval Warfare
Πολύ καλό medieval FPS multiplayer παιχνίδι με combat που απαιτεί καλή στρατηγική. Μέσα στο χάος των generic shooters το Chivalry είναι ένα μικρό διαμάντι που ξεπροβάλει. Μετά το mount & blade είναι για μένα το καλύτερο lobby multiplayer game.

Γενικά ήταν αρκετά φτωχό κατά τη γνώμη μου το 2012, ήταν πολύ λίγα τα παιχνίδια που ξεχώρισαν και αυτά ήρθαν από μικρές εταιρίες. Τα high budget games ήταν για μένα άκρως απογοητευτικά.
Άβαταρ μέλους
grcpan

Δημοσιευσεις : 11

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB