FonikhSoupia έγραψε:@ichigo13 Μια συμβουλή! Ποτέ μην ορμάς στους εχθρούς! Περίμενε να έρθουν εκείνοι σε σένα, και να χρησιμοποιείς ΠΑΝΤΑ την ασπιδα σου! Χωρίς ασπίδα δε θα φτάσεις και πολύ μακριά! Πάρε βέλη και τόξο και προσπάθησε να πάρεις το Drake Sword απο την ουρά του δράκου, και μετά λίγο grinding για να ανεβάσεις level δε θα ήταν κακό!
Ναι έχω πάιξει και το Demon και αυτό κάνω, μάλιστα τώρα χρησιμοποιώ κι ένα spear με R2 για να τους πετυχαίνω από μακριά και βοηθάει στην αρχή που είμαι.Βέβαια η ασπίδα μου δεν είναι καλή και εχθροί όπως οι σκελετοί ακομα κι αν κάνω άμηνα κι έχω γεμάτη πράσινη μπάρα μου χάνουν ζώη.
Δεν θυμάμαι το όνομα της ασπίδας μου όμως δεν είναι αυτή η σπασμένη της tutorial είναι μια άλλη πρασινωπή νομίζω
Απλώς ξέρεις τι γίνεται, μέχρι και χθεσ που έπαιζα είχα βρεί 2 μονοπάτια.Ένα που σε έβγαζε στις κατακόμβες κι ένα άλλο που σε έβγαζε σε κάτι Χάρους/Φαντάσματα.
Ε...και οι 2 δρόμοι είναι χάλια αυτοι, γτ αν πάω στις κατακόμβες μου έρχονται οι σκελετοί που δεν τους κάνω τόσο καλό damage και μάλιστα αν τους νικήσω δεν μου δίνουν και xp lol.
και από την άλλη τα φαντάσματα δεν έχω ιδεα πως να τα νικήσω.Με κάνουν grab και με έχουν 2 hits
μετά.
Βέβαια λίγο πριν το κλείσω χθες βρήκα κι ένα τρίτο μονοπάτι που δεν είχα παέι ποτέ.Θα το τσεκάρω σήμερα αν ειναι