Dark Souls

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 17 Οκτ 2011, 14:11

FonikhSoupia έγραψε:@ichigo13 Μια συμβουλή! Ποτέ μην ορμάς στους εχθρούς! Περίμενε να έρθουν εκείνοι σε σένα, και να χρησιμοποιείς ΠΑΝΤΑ την ασπιδα σου! Χωρίς ασπίδα δε θα φτάσεις και πολύ μακριά! Πάρε βέλη και τόξο και προσπάθησε να πάρεις το Drake Sword απο την ουρά του δράκου, και μετά λίγο grinding για να ανεβάσεις level δε θα ήταν κακό!

Ναι έχω πάιξει και το Demon και αυτό κάνω, μάλιστα τώρα χρησιμοποιώ κι ένα spear με R2 για να τους πετυχαίνω από μακριά και βοηθάει στην αρχή που είμαι.Βέβαια η ασπίδα μου δεν είναι καλή και εχθροί όπως οι σκελετοί ακομα κι αν κάνω άμηνα κι έχω γεμάτη πράσινη μπάρα μου χάνουν ζώη.
Δεν θυμάμαι το όνομα της ασπίδας μου όμως δεν είναι αυτή η σπασμένη της tutorial είναι μια άλλη πρασινωπή νομίζω
Απλώς ξέρεις τι γίνεται, μέχρι και χθεσ που έπαιζα είχα βρεί 2 μονοπάτια.Ένα που σε έβγαζε στις κατακόμβες κι ένα άλλο που σε έβγαζε σε κάτι Χάρους/Φαντάσματα.
Ε...και οι 2 δρόμοι είναι χάλια αυτοι, γτ αν πάω στις κατακόμβες μου έρχονται οι σκελετοί που δεν τους κάνω τόσο καλό damage και μάλιστα αν τους νικήσω δεν μου δίνουν και xp lol.
και από την άλλη τα φαντάσματα δεν έχω ιδεα πως να τα νικήσω.Με κάνουν grab και με έχουν 2 hits
μετά.
Βέβαια λίγο πριν το κλείσω χθες βρήκα κι ένα τρίτο μονοπάτι που δεν είχα παέι ποτέ.Θα το τσεκάρω σήμερα αν ειναι ;)
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 17 Οκτ 2011, 14:29

Το τρίτο μονοπάτι είναι και το σωστό :P Από το bonfire του Firelink Shrine, ξεκίνα τον ανήφορο στα σκαλιά δεξιά για το Undead Burg. Εκεί είναι η πρώτη περιοχή.
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 17 Οκτ 2011, 15:10

Oι κατακόμβες είναι το νεκροταφείο να φανταστώ;;;

Παίδες έχω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Έχω το drake sword από το δράκο, και μόλις σκότωσα το Ceaseless Discharge . κατεβαίνω κάτω και πάω προς τους μινόταυρους. Τρωω τους 2 πρώτους και μετά για να τελειώνω γρήγορα κρατώ με τα δύο χέρια το drake sword και σπαμμαρω στον 3ο R2.. Μου βγάζει μήνυμα πως θα σπάσει. Και όνως έτσι είναι.. Έχει 79 ακόμα.. Κάποιον blacksmith εκεί κοντά έχουε;; Γιατί αποκλείεται να φτάσω σε αυτόν πριν το δάσος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 17 Οκτ 2011, 22:07

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό FonikhSoupia » 18 Οκτ 2011, 11:18

Scott_Pilgrim έγραψε:Oι κατακόμβες είναι το νεκροταφείο να φανταστώ;;;

Παίδες έχω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Έχω το drake sword από το δράκο, και μόλις σκότωσα το Ceaseless Discharge . κατεβαίνω κάτω και πάω προς τους μινόταυρους. Τρωω τους 2 πρώτους και μετά για να τελειώνω γρήγορα κρατώ με τα δύο χέρια το drake sword και σπαμμαρω στον 3ο R2.. Μου βγάζει μήνυμα πως θα σπάσει. Και όνως έτσι είναι.. Έχει 79 ακόμα.. Κάποιον blacksmith εκεί κοντά έχουε;; Γιατί αποκλείεται να φτάσω σε αυτόν πριν το δάσος...

Οι κατακόμβες είναι μέσα στο Undead Burg και όχι στο νεκροταφείο! Για να κάνεις repair το σπαθί σου μπορείς να πας στον merchant που είναι στο μπαλκόνι του undead Burg (λογικά είναι πλέον πολύ εύκολο να το ΄κανεις αυτό (εαν νομίζεις οτι θα σπάσει το σπαθί σου μέχρι να φτάσεις εκεί άλλαξε για λίγο όπλο.
Ο merchant αυτός έχει κάποια "εργαλεία" τα οποία αγοράζεις και μπορείς να επισκευάσεις ένα απο τα όπλα που έχεις! Έτσι θα μπορέσεις να φτάσεις στον κανονικό blacksmith.
Βασικά όμως είναι ΠΑΡΑ πολύ εύκολο να φτάσεις στον Blacksmith παίρνωντας απλά το ασανσέρ που βρίσκεται στο Firelink Shrine! ΣΑε βγάζει ακριβώς στο κτίριο που είναι απέναντι απο τον blacksmith και έχει μόνο 3 εχθρούς να σκοτώσεις. 2 σκελετούς με ασπίδα και έναν τοξότη! Γιατί δεν πας απο εκέι???
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
FonikhSoupia

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 18 Οκτ 2011, 11:40

Ώπα, παρανοήση. Στο νεκροταφείο υπάρχει είσοδος για περιοχή που λέγεται The Catacombs. Στα βάθη του Undead Burg η περιοχή λέγεται The Depths. Επομένως όταν λέμε κατακόμβες εννοούμε τις κανονικές κατακόμβες στο νεκροταφείο ενώ όταν λέμε υπονόμοι εννοούμε τα Depths.
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό FonikhSoupia » 18 Οκτ 2011, 12:28

Έχεις δίκιο deus_d0pe για τις κατακόμβες!!!
Πάντος πρέπει οποσδήποτε να επισκευαστεί το σπαθί, διοτί εάν σπάσει άντε βρες άλλο καλό όπλο που να μπορεί ο χαρακτήρας, λόγω stats,να κρατήσει!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
FonikhSoupia

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 18 Οκτ 2011, 15:43

To έκανα το βραδάκι παίδες. Μέσα σε 5' είχα φτάσει στον smith. Πήρα και το repair tool box και ξαναγύρισα πίσω.. Θα ξεπαστρεύσω τους όποιους μινόταυρους έχουν μείνει και θα συνεχίσω... :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 22 Οκτ 2011, 16:23

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 22 Οκτ 2011, 17:15

Πιαδιά εγώ τώρα έφτασα στα Depths και συγκεκριμένα στoν δράκο.
Είμαι lvl 28 ως pyro και έχω 17 Strength,17 Vitality,17 Dexterity ,16 Endurance και
για εξοπλισμό έχω την knight shield και το Halberd+1
Βλέπω δεν του κάνω και πολύ damage.Μου προτείνετε κάποιο στρατηγική, ή να δυναμώσω κάτι?
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB