- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 14:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Need For Speed Most Wanted
Mου ήρθε σήμερα το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Δεν ήξερα ότι έχει γίνει σαν το burnout αλλά εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Μου αρέσει πολύ αυτό το στυλ.
Αυτό που με απογοήτευσε τελείως όμως είναι ότι δεν μπορείς να το παίξεις με τιμονιέρα. Το πήρα κι εγώ, έστησα την τιμινιέρα (Driving Force Gt), την ξεσκόνισα και μπήκα στις ρυθμίσεις και πουθενά επιλογή για τιμονιέρα. Και δυστυχώς διάβασα ότι δεν παίζεται με τιμονιέρα το παιχνίδι.
Κρίμα και δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο δεν σου έχουν αυτή την επιλογή? Μου φαίνεται τραγικό.
Αυτό που με απογοήτευσε τελείως όμως είναι ότι δεν μπορείς να το παίξεις με τιμονιέρα. Το πήρα κι εγώ, έστησα την τιμινιέρα (Driving Force Gt), την ξεσκόνισα και μπήκα στις ρυθμίσεις και πουθενά επιλογή για τιμονιέρα. Και δυστυχώς διάβασα ότι δεν παίζεται με τιμονιέρα το παιχνίδι.
Κρίμα και δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο δεν σου έχουν αυτή την επιλογή? Μου φαίνεται τραγικό.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Mojo-Jojo έγραψε:@Devil_7 Τι την θέλεις την τιμονιέρα σε arcade racing τίτλο, παίξε με το controller να το ευχαριστηθείς. Η τιμονιερα πάει μόνο σε sim racing τίτλους όπως gran turismo,shift και forza motorsport.
Ε, όσο και να το κάνεις είναι άλλη φάση. Μπορεί να μη βόλευε δεν ξέρω, αλλά όπως και να το κάνουμε έπρεπε να είχες την επιλογή να το παίξεις με τιμονιέρα.
Επίσης όποιος το έχει το παιχνίδι και θέλει ας με κάνει add για περισσότερο ενδιαφέρον στο autolog.
Devil_7_85
-
Mojo-Jojo έγραψε:@litanies Ναι,πρέπει να έχεις το dlc.
@Devil_7 Τι την θέλεις την τιμονιέρα σε arcade racing τίτλο, παίξε με το controller να το ευχαριστηθείς. Η τιμονιερα πάει μόνο σε sim racing τίτλους όπως gran turismo,shift και forza motorsport.
Αν φτιάξεις μια σταθερή βάση με τιμονιέρα το παιχνίδι εκτοξεύετε είσαι λάθος mojo-jojo αν το δεις θα καταλάβεις τι εννοώ...έχει δίκιο ο devil-7 που χαλάστηκε...πάντως Devil για δες την γνήσια της microsoft εκεί δεν θα έχεις λογικά πρόβλημα ...το ΄θέμα βεβαία είναι να την βρεις....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
LIONHEART έγραψε:Mojo-Jojo έγραψε:@litanies Ναι,πρέπει να έχεις το dlc.
@Devil_7 Τι την θέλεις την τιμονιέρα σε arcade racing τίτλο, παίξε με το controller να το ευχαριστηθείς. Η τιμονιερα πάει μόνο σε sim racing τίτλους όπως gran turismo,shift και forza motorsport.
Αν φτιάξεις μια σταθερή βάση με τιμονιέρα το παιχνίδι εκτοξεύετε είσαι λάθος mojo-jojo αν το δεις θα καταλάβεις τι εννοώ...έχει δίκιο ο devil-7 που χαλάστηκε...πάντως Devil για δες την γνήσια της microsoft εκεί δεν θα έχεις λογικά πρόβλημα ...το ΄θέμα βεβαία είναι να την βρεις....
Δεν ψήνομαι να πάρω άλλη τιμονιέρα γιατί καταρχήν δεν έχω τα λεφτά και κατά δεύτερον αυτή που έχω είναι πολύ καλή και δεν τα έχει βγάλει τα λεφτά της ακόμα.
-
Mojo-Jojo έγραψε:@litanies Ναι,πρέπει να έχεις το dlc.
Δεν έχω τελειώσει ακόμα τον τίτλο, αλλά αν κατάλαβα καλά για να το κάνεις 100%+platinum πρέπει να πληρώσεις DLC;;;;;;;

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Δεν έχω τελειώσει ακόμα τον τίτλο, αλλά αν κατάλαβα καλά για να το κάνεις 100%+platinum πρέπει να πληρώσεις DLC;;;;;;;![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς ναι.
Να σου πω. Το trophy "mix master" το έχεις ξεκλειδώσει? Θέλω να το ξεκλειδώσω αλλά πρέπει να παίξει και κάποιος φίλος μαζί στους αγώνες. Μήπως ψήνεσαι να το ξεκλειδώσουμε μαζί?
-
Δεν το έχω ξεκινήσει αλλά αν θες μπαίνω σήμερα το βραδάκι αν τα καταφέρω ή αύριο να το βγάλουμε. Κανένα πρόβλημα.
Αλλά ρε αδέρφια σοβαρά.. Πρέπει να πληρώσω για να πάρω πλατίνα;;;;;

Αλλά ρε αδέρφια σοβαρά.. Πρέπει να πληρώσω για να πάρω πλατίνα;;;;;

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης