Need For Speed Most Wanted

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό litanies » 08 Ιαν 2013, 14:31

να ρωτήσω, στο τελεύταιο most wanted car, χρειάζεται να αγοράσεις dlc για αγωνιστείς και να το κερδίσεις?
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 15 Ιαν 2013, 14:44

Mου ήρθε σήμερα το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Δεν ήξερα ότι έχει γίνει σαν το burnout αλλά εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Μου αρέσει πολύ αυτό το στυλ.

Αυτό που με απογοήτευσε τελείως όμως είναι ότι δεν μπορείς να το παίξεις με τιμονιέρα. Το πήρα κι εγώ, έστησα την τιμινιέρα (Driving Force Gt), την ξεσκόνισα και μπήκα στις ρυθμίσεις και πουθενά επιλογή για τιμονιέρα. Και δυστυχώς διάβασα ότι δεν παίζεται με τιμονιέρα το παιχνίδι.

Κρίμα και δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο δεν σου έχουν αυτή την επιλογή? Μου φαίνεται τραγικό.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 15 Ιαν 2013, 15:04

@litanies Ναι,πρέπει να έχεις το dlc.

@Devil_7 Τι την θέλεις την τιμονιέρα σε arcade racing τίτλο, παίξε με το controller να το ευχαριστηθείς. Η τιμονιερα πάει μόνο σε sim racing τίτλους όπως gran turismo,shift και forza motorsport.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 15 Ιαν 2013, 15:28

Mojo-Jojo έγραψε:@Devil_7 Τι την θέλεις την τιμονιέρα σε arcade racing τίτλο, παίξε με το controller να το ευχαριστηθείς. Η τιμονιερα πάει μόνο σε sim racing τίτλους όπως gran turismo,shift και forza motorsport.

Ε, όσο και να το κάνεις είναι άλλη φάση. Μπορεί να μη βόλευε δεν ξέρω, αλλά όπως και να το κάνουμε έπρεπε να είχες την επιλογή να το παίξεις με τιμονιέρα.

Επίσης όποιος το έχει το παιχνίδι και θέλει ας με κάνει add για περισσότερο ενδιαφέρον στο autolog.
Devil_7_85
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 15 Ιαν 2013, 15:35

Mojo-Jojo έγραψε:@litanies Ναι,πρέπει να έχεις το dlc.

@Devil_7 Τι την θέλεις την τιμονιέρα σε arcade racing τίτλο, παίξε με το controller να το ευχαριστηθείς. Η τιμονιερα πάει μόνο σε sim racing τίτλους όπως gran turismo,shift και forza motorsport.

Αν φτιάξεις μια σταθερή βάση με τιμονιέρα το παιχνίδι εκτοξεύετε είσαι λάθος mojo-jojo αν το δεις θα καταλάβεις τι εννοώ...έχει δίκιο ο devil-7 που χαλάστηκε...πάντως Devil για δες την γνήσια της microsoft εκεί δεν θα έχεις λογικά πρόβλημα ...το ΄θέμα βεβαία είναι να την βρεις....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό litanies » 15 Ιαν 2013, 15:42

dlc δεν κατεβάζω ποτέ οπότε είμαστε ΟΚ.
σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 15 Ιαν 2013, 15:57

LIONHEART έγραψε:

Αν φτιάξεις μια σταθερή βάση με τιμονιέρα το παιχνίδι εκτοξεύετε είσαι λάθος mojo-jojo αν το δεις θα καταλάβεις τι εννοώ...έχει δίκιο ο devil-7 που χαλάστηκε...πάντως Devil για δες την γνήσια της microsoft εκεί δεν θα έχεις λογικά πρόβλημα ...το ΄θέμα βεβαία είναι να την βρεις....

Δεν ψήνομαι να πάρω άλλη τιμονιέρα γιατί καταρχήν δεν έχω τα λεφτά και κατά δεύτερον αυτή που έχω είναι πολύ καλή και δεν τα έχει βγάλει τα λεφτά της ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Ιαν 2013, 20:41

Δεν έχω τελειώσει ακόμα τον τίτλο, αλλά αν κατάλαβα καλά για να το κάνεις 100%+platinum πρέπει να πληρώσεις DLC;;;;;;; :x :x :x :x
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 26 Ιαν 2013, 20:50

Scott_Pilgrim έγραψε:Δεν έχω τελειώσει ακόμα τον τίτλο, αλλά αν κατάλαβα καλά για να το κάνεις 100%+platinum πρέπει να πληρώσεις DLC;;;;;;; :x :x :x :x

Δυστυχώς ναι.
Να σου πω. Το trophy "mix master" το έχεις ξεκλειδώσει? Θέλω να το ξεκλειδώσω αλλά πρέπει να παίξει και κάποιος φίλος μαζί στους αγώνες. Μήπως ψήνεσαι να το ξεκλειδώσουμε μαζί?
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Ιαν 2013, 23:40

Δεν το έχω ξεκινήσει αλλά αν θες μπαίνω σήμερα το βραδάκι αν τα καταφέρω ή αύριο να το βγάλουμε. Κανένα πρόβλημα. ;)

Αλλά ρε αδέρφια σοβαρά.. Πρέπει να πληρώσω για να πάρω πλατίνα;;;;;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB