Mass Effect 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 07 Νοέμ 2011, 23:03

Mass Effect 3 Internal Story Files Leak
BioWare: "We urge fans not to read them if they want to experience the purest form of the story."
http://uk.xbox360.ign.com/articles/121/1211826p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Νοέμ 2011, 21:08

Mass Effect 3 PC requires internet connection, no local co-op planned
https://www.shacknews.com/article/70996/mass-effect-3-pc-requires-internet-connection-no-local-co
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Chased » 09 Νοέμ 2011, 11:16

Shepard έγραψε:Mass Effect 3 PC requires internet connection, no local co-op planned
https://www.shacknews.com/article/70996/mass-effect-3-pc-requires-internet-connection-no-local-co

ΕΑ sucks,as usual!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Shepard » 11 Νοέμ 2011, 16:33

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Νοέμ 2011, 09:21

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Νοέμ 2011, 19:03

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 11 Δεκ 2011, 10:25

VGA 2011: Exclusive Gameplay Trailer HD
http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-mass-effect/724831

Αυτό είναι το 2ο παιχνίδι της γενιάς που την στιγμάτισε! Μαζί με το Bioshock!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Μερικές σκέψεις...

Δημοσίευσηαπό JamieT » 11 Δεκ 2011, 15:24

Με βάση το trailer που είδα χθες στα VGA Awards 2011, θέλω να μοιραστώ κάποιες σκέψεις.

Όπως σχολίασα και στο αντίστοιχο άρθρο που ανέβασε ο Παύλος σήμερα, η σειρά Mass Effect είναι ανάμεσα στις αγαπημένες μου σε αυτή την γενιά, αλλά το γεγονός πως μετά το πρώτο μέρος του franchise έχουν χαθεί όσα RPG στοιχεία είχε, έστω και αν ήταν λίγα, με χάλασε.

Επίσης, όλος αυτός ο σκεπτικισμός με οδήγησε στο συμπέρασμα πως η BioWare θα μπορούσε να κάνει τρομερά πράγματα. Νιώθω πως θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις alien races με καλύτερο τρόπο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν έφτασα στο Citadel που ήταν όλες οι φυλές μαζί και προσπαθούσα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Council.

Γενικά, δεν θέλω πολύ shooting. Θέλω και άλλες ικανότητες, gadgets or whatever...αποστολές που σε ωθούν να εξερευνήσεις μία περιοχή και να βρεις χίλια πράγματα όπως ήταν περίπου και στο πρώτο Mass Effect. Θέλω να νιώσω περισσότερο ότι είμαι στο διάστημα. Ας βάλουν να πιλοτάρω την Normandy και στο δρόμο μου για έναν πλανήτη να μου επιτεθούν ή δεν ξέρω και εγώ τι. :P

Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω...
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Shepard » 11 Δεκ 2011, 16:23

Eγώ πάλι πιστεύω, πως τα βιντεακια είναι κομμένα και ραμμένα για το κοινό στην Αμερική!
Μπαμ μπουμ!

Θα έχει περισσότερα RPG στοιχεία από το 2ο μέρος! Έτσι έχουν πει σε συνεντεύξεις!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 11 Δεκ 2011, 16:28

Για την αξιοποίηση των φυλών λογικά θα δούμε μεγάλα πράγματα στο 3. Οι Krogans είχαν την τιμητική τους στο 2 με τα subquests των Grunt και Mordin, οι Asari έπαιξαν αρκετά και στους δύο προηγούμενους τίτλους (Liara, Samara), οι Quarians το ίδιο με τους Geth οπότε μας μένουν μόνο οι Turians που θα επισκεπτόμαστε το home planet τους.

Για τα υπόλοιπα, η Bioware μας έδειξε τι ακριβώς είχε στο νου της με το Mass Effect 2, όχι το πρωτόλειο κατά τη γνώμη μου 1. Σε σερί playthrough 1 και 2 με τα πάντα ολοκληρωμένα είδα πως το ME1 έχει γεράσει άσχημα σε θέμα gameplay. Επίσης το Mass Effect 1 δεν είχε ποτέ μεγάλες περιοχές για εξερεύνηση, εκτός αν την έβρισκε κανείς να κόβει βόλτες με το Mako σε ίδιους πλανήτες κάνοντας τα ίδια πράγματα. Αυτό που κόψανε από το 2 ήταν οι πολλές sidequests προς όφελος της αφήγησης, και για εμένα αποδείχτηκε πολύ σωστή κίνηση γιατί έδωσε σωστό ρυθμό στο παιχνίδι. Gadgets τέλος έχουν θέση σε άλλα franchises.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB