chris7 έγραψε:AnimaPura έγραψε:Ισχύει, αν πάρεις το ένα trophie, πρέπει να την κάνεις disarm αμέσως γιατί κλέβεται εύκολα αν σκάσει κανείς στην fob σου. Τουλάχιστον παίρνεις απανωτά δυο trophies/achievements.
Τι εννοείς χάνεις εντελώς την FOB αν σκάσει ,αυτό δεν το ήξερα.
Πριν που ειπα για κοντέινερ ,παρατήρησα ότι το κανεις και με στρατιώτες και τα στημένα όπλα, όλα αυτά μπορείς με το ίδιο κόλπο να τα πάρεις συνεχεια,κάθομαι με τα κυάλια και μαζεύω από ένα σημείο ότι Elite υπάρχει (A+,A++,S,S+,S++).
Εχει δοκιμασει ποτε κανεις να κλεψει πυρηνικα;
Εμενα μια φορα μου εδειξε οτι καποιος ειχε αλλα δεν πηγα (ειχα δουλεια) και απο τοτε εχω δει 500 φορες καποιος αν εχει και ολο μου βγαζει κανεναν.
Αν "σκάσει" κανείς = αν εισβάλει κανείς στην FOB σου. Δεν ανέφερα πουθενά ότι μπορείς να χάσεις την FOB σου. Αυτό είναι αδύνατον.
Για τους στρατιώτες δεν το έχω δοκιμάσει, δεν γνωρίζω αν το παιχνίδι τους spawnάρει με τα ίδια στατιστικά, αλλά με διαφορετική "φυσική υπόσταση" ή αν απλά απαγάγεις τον ίδιο ξανά και ξανά με κανένα αποτέλεσμα. Μάλλον το πρώτο πρέπει να είναι, όπως το λες και εσύ.
Είχα δει μια φορά αλλά δεν βρήκα την ευκαιρία να τα κάνω extract. Γενικότερα τα πυρηνικά είναι ίσως το πιο end-game αντικείμενο που μπορείς να βρεις και έτσι η βάση θα είναι υψηλού level και επακόλουθα το να κλέψεις τις κεφαλές θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα.
Κάτι άλλο που ήθελα να γράψω σχετικά με τις FOB είναι ότι αυτές είναι προφανώς ίδιες για κάθε παίκτη. Αν δηλαδή θέλετε να εισχωρήσετε σε κάποια Base Development πλατφόρμα για παράδειγμα, ο πυρήνας της θα είναι πάντα στο ίδιο σημείο και η διαδρομή/δομή της βάσης ίδια. Το μόνο που αλλάζει κάθε φορά είναι ότι ανάλογα με το πόσες υποπλατφόρμες έχει η εκάστοτε FOB για την εν λόγω κατηγορία. Προφανώς, αν κάποιος έχει 4/4 πλατφόρμες στην Intel κατηγορία, θα ξεκινάτε πάντα στην 4η (στην τελευταία κάθε φορά) και έτσι θα έχετε μεγαύτερη απόσταση να διανύσετε. Έτσι, αν εξασκειθείτε αρκετά στην δική σας FOB, θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα όταν πάτε να εισχωρήσετε σε εχθρική FOB, αφού τουλάχιστον θα ξέρετε ακριβώς ποιά είναι η δομή της.
Προφανώς οι υπόλοιπες λεπτομέριες (αριθμός στρατιωτών επί της βάσης, ποιότητα εξοπλισμού, αριθμός drones, IR sensors, anti-theft devices, cameras κτλ.) εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις του αντιπάλου.