- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 12:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Είσαι σίγουρος για αυτό; γιατί νομίζω ότι είχα κάνει κάποια add με το # μπροστά από το id
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Έχετε να προτείνετε κάποια καλά deck για mage και druid;
xbox live : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Παιδιά πιστεύω τα πιο εύκολα και φτηνά deck σε dust είναι του face hunter, zoolock και mech mage. Τσεκάρετε τι μπορείτε να φτιάξετε για να βγάζετε τα quest να μπορείτε να κάνετε αρένες. Η αρένα είναι ο λόγος που παίζω το παιχνίδι προσωπικά 
Αφήνω αυτό το λινκ εδώ για ενημέρωση.
http://tempostorm.com/articles/the-meta-snapshot-2-magicamys-gvg-ladder-tier-list

Αφήνω αυτό το λινκ εδώ για ενημέρωση.
http://tempostorm.com/articles/the-meta-snapshot-2-magicamys-gvg-ladder-tier-list
-
aplwsninja - Δημοσιευσεις : 45
Καλησπέρα!
Είμαι κι εγώ από τους κολλημένους με το Hearthstone και ασχολούμαι μαζί του casually μεν, αλλά από την closed beta δε! Αν και ίσως δεν είναι τόσο "βαθύ" όσο άλλα TCGs (υποθέτω μιας και δεν έχω ασχοληθεί με κάποιο άλλο σοβαρά), το βρίσκω πολύ εθιστικό και ό,τι πρέπει για να το συνοδεύσεις με τον καφέ σου (γλιτώνεις και σε θερμίδες
). Το ID μου είναι Shazam#2557. Θα φροντίσω να σας κάνω σύντομα add!
Είμαι κι εγώ από τους κολλημένους με το Hearthstone και ασχολούμαι μαζί του casually μεν, αλλά από την closed beta δε! Αν και ίσως δεν είναι τόσο "βαθύ" όσο άλλα TCGs (υποθέτω μιας και δεν έχω ασχοληθεί με κάποιο άλλο σοβαρά), το βρίσκω πολύ εθιστικό και ό,τι πρέπει για να το συνοδεύσεις με τον καφέ σου (γλιτώνεις και σε θερμίδες

-
0v3rm1nD - Δημοσιευσεις : 11
Connie GR έγραψε:Κώστας Mal'ganis. Και το επιτελείο του.
Μαλγκάναρος!

0v3rm1nD έγραψε:Καλησπέρα!
Είμαι κι εγώ από τους κολλημένους με το Hearthstone και ασχολούμαι μαζί του casually μεν, αλλά από την closed beta δε! Αν και ίσως δεν είναι τόσο "βαθύ" όσο άλλα TCGs (υποθέτω μιας και δεν έχω ασχοληθεί με κάποιο άλλο σοβαρά), το βρίσκω πολύ εθιστικό και ό,τι πρέπει για να το συνοδεύσεις με τον καφέ σου (γλιτώνεις και σε θερμίδες). Το ID μου είναι Shazam#2557. Θα φροντίσω να σας κάνω σύντομα add!
Και εγώ πριν το Hearthstone δεν μπορώ να πω ότι είχα συγκινηθεί με άλλα παιχνίδια του είδους. Είναι πολύ εθιστικό και για μένα όλα τα λεφτά είναι η αρένα
Το id μου είναι aplwsninja#2191 όποιος θέλει με κάνει add.

-
Connie GR έγραψε:Ε ναι. Έπεσε Legendary στο Hearthstone. Πετάγομαι λίγο μέχρι τον φούρνο να δω αν γκρεμίστηκε.
It has begun!

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης