To καλύτερο παιχνίδι που έχετε παίξει ΠΟΤΕ!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 10 Δεκ 2014, 15:22

Battlefield 4 σε οτι εχει να κανει με το multiplayer.Δε το βαριεμαι ποτε και τα πολυ καλα DLC που βγαινουν ειναι αλλος ενας λογος για καποιον να συνεχιζει να παιζει το παιχνιδι.Μπορει να μην εφερε οσες συνταρακτικες αλλαγες οσες το BF3 οταν κυκλοφορησε,ομως για μενα διαθετει ισως το πιο πληρες και διασκεδαστικο multiplayer mode
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 10 Δεκ 2014, 15:25

greenkiller.13 έγραψε:Battlefield 4 σε οτι εχει να κανει με το multiplayer.Δε το βαριεμαι ποτε και τα πολυ καλα DLC που βγαινουν ειναι αλλος ενας λογος για καποιον να συνεχιζει να παιζει το παιχνιδι.Μπορει να μην εφερε οσες συνταρακτικες αλλαγες οσες το BF3 οταν κυκλοφορησε,ομως για μενα διαθετει ισως το πιο πληρες και διασκεδαστικο multiplayer mode

Όταν ακούω Battlefield το μυαλό μου πηγαίνει μόνο στο online multiplayer.
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 10 Δεκ 2014, 18:42

Thomas_Th έγραψε:
greenkiller.13 έγραψε:Battlefield 4 σε οτι εχει να κανει με το multiplayer.Δε το βαριεμαι ποτε και τα πολυ καλα DLC που βγαινουν ειναι αλλος ενας λογος για καποιον να συνεχιζει να παιζει το παιχνιδι.Μπορει να μην εφερε οσες συνταρακτικες αλλαγες οσες το BF3 οταν κυκλοφορησε,ομως για μενα διαθετει ισως το πιο πληρες και διασκεδαστικο multiplayer mode

Ετσι ειναι :)
Αν ηταν να μιλησω για single player εμπειρια παντως(στον τομεα των FPS παντα)θα ελεγα οτι ολα τα Cod μεχρι το black ops 2 ειχαν πολυ δυνατη ιστορια και ενδιαφερουσα,για του ghosts δε νοιαστηκα και πολυ ενω το advanced warfare δε το εχω παιξει ακομα.
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 10 Δεκ 2014, 19:42

Ufo Enemy Unknown το παιχνιδι που κατεστρεψε τη ζωη μου κυριολεκτικα αφου αντι να διαβαζω επαιζα με αποτελεσμα να παω ακλαφτος στις εξετασεις
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 10 Δεκ 2014, 19:55

greenkiller.13 έγραψε:
Thomas_Th έγραψε:

Ετσι ειναι :)
Αν ηταν να μιλησω για single player εμπειρια παντως(στον τομεα των FPS παντα)θα ελεγα οτι ολα τα Cod μεχρι το black ops 2 ειχαν πολυ δυνατη ιστορια και ενδιαφερουσα,για του ghosts δε νοιαστηκα και πολυ ενω το advanced warfare δε το εχω παιξει ακομα.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, φίλε μου!
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Phoenix77 » 10 Δεκ 2014, 20:04

gta San andreas!
Άβαταρ μέλους
Phoenix77

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό tomic20 » 15 Δεκ 2014, 07:20

legend of zelda ocarina of time

αν και καθε φορα δινω διαφορετικη απαντηση :P :lol:
tomic20

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό pankar94 » 15 Δεκ 2014, 20:53

Αθανατο call of duty 4.Γενικα ειμαι μεγαλος fan της σειρας αλλα σαν το 4 κανενα αλλο.
Άβαταρ μέλους
pankar94

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό Maxus » 21 Δεκ 2014, 14:42

The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Παιχνιδι σταθμός για μενα και χαιρομαι που βλέπω και αλλους που το ευχαριστήθηκαν οσο εγω.
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό DevilSpawn » 22 Δεκ 2014, 16:40

Final Fantasy X και Halo 3 το καθένα στο είδος του ξεχώρισε και έχει μια ιδιαίτερη θέση στην αποθήκη των αναμνήσεων για να ''παίξουμε'' και λίγο ρομαντικοί!
Άβαταρ μέλους
DevilSpawn

Δημοσιευσεις : 22

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB