- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 21:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
To καλύτερο παιχνίδι που έχετε παίξει ΠΟΤΕ!
Battlefield 4 σε οτι εχει να κανει με το multiplayer.Δε το βαριεμαι ποτε και τα πολυ καλα DLC που βγαινουν ειναι αλλος ενας λογος για καποιον να συνεχιζει να παιζει το παιχνιδι.Μπορει να μην εφερε οσες συνταρακτικες αλλαγες οσες το BF3 οταν κυκλοφορησε,ομως για μενα διαθετει ισως το πιο πληρες και διασκεδαστικο multiplayer mode
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
greenkiller.13 έγραψε:Battlefield 4 σε οτι εχει να κανει με το multiplayer.Δε το βαριεμαι ποτε και τα πολυ καλα DLC που βγαινουν ειναι αλλος ενας λογος για καποιον να συνεχιζει να παιζει το παιχνιδι.Μπορει να μην εφερε οσες συνταρακτικες αλλαγες οσες το BF3 οταν κυκλοφορησε,ομως για μενα διαθετει ισως το πιο πληρες και διασκεδαστικο multiplayer mode
Όταν ακούω Battlefield το μυαλό μου πηγαίνει μόνο στο online multiplayer.
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
-
Thomas_Th - Δημοσιευσεις : 163
Ετσι ειναιThomas_Th έγραψε:greenkiller.13 έγραψε:Battlefield 4 σε οτι εχει να κανει με το multiplayer.Δε το βαριεμαι ποτε και τα πολυ καλα DLC που βγαινουν ειναι αλλος ενας λογος για καποιον να συνεχιζει να παιζει το παιχνιδι.Μπορει να μην εφερε οσες συνταρακτικες αλλαγες οσες το BF3 οταν κυκλοφορησε,ομως για μενα διαθετει ισως το πιο πληρες και διασκεδαστικο multiplayer mode

Αν ηταν να μιλησω για single player εμπειρια παντως(στον τομεα των FPS παντα)θα ελεγα οτι ολα τα Cod μεχρι το black ops 2 ειχαν πολυ δυνατη ιστορια και ενδιαφερουσα,για του ghosts δε νοιαστηκα και πολυ ενω το advanced warfare δε το εχω παιξει ακομα.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Ufo Enemy Unknown το παιχνιδι που κατεστρεψε τη ζωη μου κυριολεκτικα αφου αντι να διαβαζω επαιζα με αποτελεσμα να παω ακλαφτος στις εξετασεις
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
greenkiller.13 έγραψε:Ετσι ειναιThomas_Th έγραψε:greenkiller.13 έγραψε:Battlefield 4 σε οτι εχει να κανει με το multiplayer.Δε το βαριεμαι ποτε και τα πολυ καλα DLC που βγαινουν ειναι αλλος ενας λογος για καποιον να συνεχιζει να παιζει το παιχνιδι.Μπορει να μην εφερε οσες συνταρακτικες αλλαγες οσες το BF3 οταν κυκλοφορησε,ομως για μενα διαθετει ισως το πιο πληρες και διασκεδαστικο multiplayer mode
Αν ηταν να μιλησω για single player εμπειρια παντως(στον τομεα των FPS παντα)θα ελεγα οτι ολα τα Cod μεχρι το black ops 2 ειχαν πολυ δυνατη ιστορια και ενδιαφερουσα,για του ghosts δε νοιαστηκα και πολυ ενω το advanced warfare δε το εχω παιξει ακομα.
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, φίλε μου!
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
-
Thomas_Th - Δημοσιευσεις : 163
Final Fantasy X και Halo 3 το καθένα στο είδος του ξεχώρισε και έχει μια ιδιαίτερη θέση στην αποθήκη των αναμνήσεων για να ''παίξουμε'' και λίγο ρομαντικοί!
-
DevilSpawn - Δημοσιευσεις : 22
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης