Dragon Ball Z Xenoverse

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 22 Σεπ 2014, 21:23

Harkyn έγραψε:Kimi νομιζω αυτή τη φορά έρχεται κάτι καλό...Το μονο σίγουρο είναι οτι έχουν ρίξει δουλειά, έχουν προσπαθήσει να μας δώσουν όλα όσα ζητουσαμε σε περιεχόμενο και γίνεται απο μια αξιόλογη ομάδα ανάπτυξης όπως η Dimps. Fingers crossed

Ανυπομονώ! Μακάρι και εγώ το εύχομαι... Αν έρθει και για review (λογικά θα ρθει) το χω τερματίσει με όλη την σημασία της λέξεως ;)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό kokouman » 22 Σεπ 2014, 21:29

Παιδια επικρατει μεγαλο hype και ελπιζω να μην απογοητευσει. Εγω βλεπω οτι εχουν κρατησει αρκετα στοιχεια Battle of Z αλλα καπως εχουν καταφερει να κανουν combo.Μακαρι να ειναι καλο !
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 22 Σεπ 2014, 21:33

kokouman έγραψε:Παιδια επικρατει μεγαλο hype και ελπιζω να μην απογοητευσει. Εγω βλεπω οτι εχουν κρατησει αρκετα στοιχεια Battle of Z αλλα καπως εχουν καταφερει να κανουν combo.Μακαρι να ειναι καλο !

To Battle of Z ήταν απαράδεκτο από κάθε άποψη. Το μόνο στοιχείο που με εντυπωσίασε ή είχε κάπως έναν νέο αέρα ας το πούμε έτσι ήταν οι μάχες 4vs4. Γενικά όπως είχα γράψει και στο review http://www.enternity.gr/Article/Games/Reviews/Dragon-Ball-Z-Battle-of-Z/23023.html δεν συνιστώ σε κανένα να προτιμήσει τον εν λόγω τίτλο και όχι κάποιον παλαιότερο.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 22 Σεπ 2014, 21:48

Χειρότερο και απο το ultimate tenkaichi που σου έβγαζε τι κουμπιά να πατήσεις και δεν μπορούσες να κανεις ουτε μια κινηση μόνος σου? :Ρ Ακόμα κλαίω τα λεφτά μου αν και ευχαριστηθηκα λίγο το hero mode
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 22 Σεπ 2014, 21:54

Harkyn έγραψε:Χειρότερο και απο το ultimate tenkaichi που σου έβγαζε τι κουμπιά να πατήσεις και δεν μπορούσες να κανεις ουτε μια κινηση μόνος σου? :Ρ Ακόμα κλαίω τα λεφτά μου αν και ευχαριστηθηκα λίγο το hero mode

Άλλος ένας τραγικός τίτλος. 45-50 ευρώ παιχνίδι για να πατάω κουμπιά. Πόσο μπροστά;
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό Dural » 28 Σεπ 2014, 15:41

Το περιμένω πραγματικα με μεγαλη ανυπομονησία και σαν μεγαλος φαν του είδους, παρ ότι μιλάμε για μία σειρά που με εχει απογοητεύσει περισσότερο απο καθε αλλη στο gaming. Μιλαμε για άπειρα μετρια και κακα παιχνιδια σε όλες τις κονσολες. Αλλα ειμαι μαζόχας και συνεχίζω να ελπίζω σε μία ανάσταση.

Έρωτηση: έχει παιξει κανεις το Tenkaichi Budokai 3 σε Wii? Μιλάμε το'χα λιωσει με φιλους που γουσταρουν το universe με τοπικό multiplayer. Ειναι ισως το μονο παιχνιδι που ειχα ευχαριστηθεί τόσο πολύ τα motion controls (περα απο τα galaxy και SS)
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 01 Οκτ 2014, 19:05

Έχουν αρχίσει τα invites της Beta. 4 του μήνα ξεινάει. Άντε να δούμε τι θα γίνει...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 05 Οκτ 2014, 10:08

Δοκίμασα την Beta να δω τι λέει το παιχνίδι που περιμένουμε. Με λίγα λόγια μιας και υπήρξα χρόνια fan στο WoW περίμενα πολύ ένα τέτοιο Dragon Ball. Οι περισσότεροι που έχετε ασχοληθεί θα με καταλάβετε τι εννοώ. Δεν θέλω να κάνω spoils με το να κάνω κάποιον να χαρεί ή να τον απογοητεύσω αντίστοιχα γι αυτό λοιπόν δίνω αυτήν την πληροφορία μαζί με το ότι το Battle System να είναι αρκετά βελτιωμένο και καθόλου εύκολο μέχρι να μπεις στην φιλοσοφία, να καταλάβεις που πατάς και ποιον χτυπάς, καθώς είναι γρήγορο έτσι όπως πρέπει να αρμόζει στην σειρά. Τις μετράς με λίγα λόγια (μπουνιές) και δεν ξέρεις από που σου έρχονται. Μακάρι να επιστρέψει στις ρίζες του. Επιφυλασσόμεθα ;)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Οκτ 2014, 12:31

Ασχολήθηκα και εγώ λίγο χθες και μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά αυτό που έπαιξα. Οι μάχες από την μία μου φάνηκαν πως έγιναν λίγο πιο casual στο χειρισμό αλλά σιγά σιγά είδα ότι ήταν πιο βαθύ και δύσκολο. Έχουν κάνει πολύ καλές προσθήκες. Το lobby αν και έξυπνο, μου φάνηκε άδειο και άψυχο αλλά περιμένω να μπουν πράγματα στο τελικό. Οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 05 Οκτ 2014, 12:40

Scott_Pilgrim έγραψε:Ασχολήθηκα και εγώ λίγο χθες και μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά αυτό που έπαιξα. Οι μάχες από την μία μου φάνηκαν πως έγιναν λίγο πιο casual στο χειρισμό αλλά σιγά σιγά είδα ότι ήταν πιο βαθύ και δύσκολο. Έχουν κάνει πολύ καλές προσθήκες. Το lobby αν και έξυπνο, μου φάνηκε άδειο και άψυχο αλλά περιμένω να μπουν πράγματα στο τελικό. Οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές!!

Λογικά είναι άδειο γιατί είχε καθυστέρηση και 18 ώρες μην ξεχνάμε. Απλά περιμένουμε το τελικό στάδιο. Πάντως μέχρις στιγμής έχει αρκετά θετικά στοιχεία και ας ελπίσουμε για μια καλή επιστροφή.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB